- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.828
Amin inşallah canımAllah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş kuzum,emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAllah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş kuzum,emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
Daha oraya gelemedim ancak gelirsem ve güzel çalışabilirsem mutlaka paylaşırım neler yaptığımıKızlar ben bu çağdaştan hiçbirşey anlamıyorum
Canım anlarsın zor değil, ramazan hocayı dinle not al tekrar etKızlar ben bu çağdaştan hiçbirşey anlamıyorum
Çağdaş' ı 2 kez dinledim. İlk dinlediğimde sadece video izledim. İkincisinde defter tutup npt aldım aldım hocam. Sizde böyle yapın faydası çok oluyor. Ramazan Hoca'dan çalıştım.Kızlar ben bu çağdaştan hiçbirşey anlamıyorum
AA yakalandım çalışmaya devam ediyorum canım bazen hiç fırsat kalmıyor paylasmaya , kimi zaman gece kimi zaman gündüz çalışmaya çalışıyorum.Nerdesin sen Noona_noona
Öyle yapıyorum ama çok karışık geliyo yaCanım anlarsın zor değil, ramazan hocayı dinle not al tekrar et
Ben de ondan çalışıyorum dediğiniz gibi iki kere dinlemek daha faydalı olacak tek seferde oturmuyorÇağdaş' ı 2 kez dinledim. İlk dinlediğimde sadece video izledim. İkincisinde defter tutup npt aldım aldım hocam. Sizde böyle yapın faydası çok oluyor. Ramazan Hoca'dan çalıştım.
Zamanla canımÖyle yapıyorum ama çok karışık geliyo ya
Cnm aslında çok zevlidir çağdaş nacizane tavsiyem dinlediklerinle ilgili belgesel video falan izle herşeyi ezberlemeye imkanımız yok belgesel izleyince çağrışım yapıyorKızlar ben bu çağdaştan hiçbirşey anlamıyorum
Toplama işlemi olduğu için sadeleşmez.Benm matla imtihanım bitmiyo kızlar şimdi bişi daha sorcam mesela 3+5: 3+1 3leri sadeleştirebilir miyiz yoksa önce işlem mi yapılmalı
Var olan vaktini harika kullanmışsın canım işte çoğu bitmiş bile . Onuda bitirirsin inanıyorum sana sonrada tekrarlar, denemeler ve güzel puanlar inşallahAA yakalandım çalışmaya devam ediyorum canım bazen hiç fırsat kalmıyor paylasmaya , kimi zaman gece kimi zaman gündüz çalışmaya çalışıyorum.
Vatandaşlık hariç diğer dersler bitti ama bu ay tekrar edeceğim, kısmetse Şubat'ta vatandaşlığa başlarım diye düşündüm tabi hastalık vs olmaz ise