Valla banada zor geliyor yavrucum, yapabildigim konulardan devam artikGünaydın kızlar, verimli bir gün olmasını diliyorum
ASSOSyal canım hoca kafası denilen kanaldan izledim. Güzel anlatmış. Tabi hala sorusu zor geliyor, 25 soru çözdüm bıraktım. Tekrarlara geçince bakarım.
Birinin videosu izledim, dört ayda 90 almış canım ama matematik temelivarmis. Sözel temeli yokmuş.Kizi diyosan o bi sene calisti canim ben takip ediyroum bayagidir.
O 4 ayda alanların tabi temel var ondan kaynakli.
Tamam canım evet sonradan anladım. Zor öğrenilen konulara vakit harcıyorsun o yüzden lafım yok kocaman öpücükVar aslında
İşte buna bir şey diyemiyorum evet bazı konular emek istiyor ve istiyorsa o emek mecbur verilecekCanim iyice otursun diyordum ama biraz vakit geçince unutucam diye korkuyorumoturup şakır şakır soru çözemiyorum ya bana geliyorlar
Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah hayırlısıylaKıyamam ya zorluyo mu cok minnak seni❤ Allah saglikla buyutmek nasip etsin canim
Bana yetecek kadar yapayım buna şükür kuzumİşte buna bir şey diyemiyorum evet bazı konular emek istiyor ve istiyorsa o emek mecbur verilecek. Kolay gelsin canım yaparsın inşallah zamanla.
Bi yerden sonrada gerçekten nasip kuzu, yapacak bişey yokKızlar bencede 2-3 ay çalışıp yüksek puan aldım diyenlerin mutlaka temeli vardır çünkü ben ilk kpss ye çalıştığım yılı hatırlıyorum tren çarpmış gibi olmuştum yani daha derslerin dilini bile anlayamamıştım değilki birde o yıl yüksek puan alacağım yani imkansızSaricivcivcikcik ASSOSyal . Ancak tabiki oranla çok az olsalarda gerçekten zeki olanlar var hani tek seferde okuyup anlayanlar veya hemencik soruyu pat diye çözüverenler bunlarda hemen yüksek alır ancak genel olarak bu kaideyi bozmaz. O yüzden emek vereceğiz ya ben buna inanıyorum
EvetKızlar -( ) parantezin önündeki her eksi dağıtılmalı değil mi
İnan hepimizin amacı bu canım ya o yüzden lütfen gözünde büyütme hani full çekemezsem ne olucak diye. Sadece hepsine çalışıp ihtiyacımız olan puanı alacağız inşallah gerisi mühim değilBana yetecek kadar yapayım buna şükür kuzum
Evet nasip kısmı en önemlisi de tabi önce emek harcamak gerekiyor sonra nasip. Valla zeki insanlar yapıyor o yüzden diyorum kaideyi bozmazlar çünkü genel olarak dediğim gibi oluyor boşver kafayı bunlara çok takma biz çalışacağız yapacağız inşallahBi yerden sonrada gerçekten nasip kuzu, yapacak bişey yokama bazı insanlar çok zeki o da çok net
Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inş kuzum,emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsinEvet nasip kısmı en önemlisi de tabi önce emek harcamak gerekiyor sonra nasip. Valla zeki insanlar yapıyor o yüzden diyorum kaideyi bozmazlar çünkü genel olarak dediğim gibi oluyor boşver kafayı bunlara çok takma biz çalışacağız yapacağız inşallah