Şuan kendimi beğenmiyorum ama toparlayabilirimSen de öylesin canım
Herkesin çalışma sekli farklı ❤
Kesinlikle toparlicaksin. Şurda kalmis kac ay disimizi sıkalım❤Şuan kendimi beğenmiyorum ama toparlayabilirim
Inş kuzum, en çok sozelleri çok iyi yapmak istiyorum. Inş olurKesinlikle toparlicaksin. Şurda kalmis kac ay disimizi sıkalım❤
Gerçekten öyle terapi gibiBenim de sürekli baş ağrım oluştu uykusuzluk ve yorgunluktan :) Kızımla etkinlik yapınca terapi gibi geliyor bana da :)
Olmuyor anacım olmuyorKızlarcım birlikte bu yolda beraber daha güçlüyüz hiç şüphesiz. Bu yüzden gelin el ele verelim hem güzel dostluklar kuralım hemde çalışıp motive olalım vee bu işi başaralım. Haydi çıkın çıkın gelin büyüyelim hem çalışarak hemde atanarak
Kaç kere denedinde olmuyor hikayeni anlatmak ister misin?Olmuyor anacım olmuyor
Geçmiş olsun hocam. Diş ağrısı çok zor. Geçen ay bende çektim. Ağlaya ağlaya video izliyordum.Nasılsıniz askolar , benim dis apse yaptı yuz goz dagittim yatiyorum
Yaa, sizede gecmis olsun gerçekten çok zormuş. Ben oylece hayatimi sorguluyorum suan, konsantre olamıyorumGeçmiş olsun hocam. Diş ağrısı çok zor. Geçen ay bende çektim. Ağlaya ağlaya video izliyordum.
Benim hocami dinleyebilirsinizHepinize kolay gelsin arkadaşlar ben geçen sene alan sınavına çok yoğunlaşmıştım iki puanla kazanamadım. Simdi kpss gk gy bakmak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz
Türkçem iyidir paragraf sorularını güzel yaparım. Tarih coğrafya vatandaşlık calismak istiyorum sınava kadar hangi hocalar güzel anlatiyo kitap tavsiyesi verir misiniz
Gecmis olsun canimNasılsıniz askolar , benim dis apse yaptı yuz goz dagittim yatiyorum
sağolasın canımGecmis olsun canim