- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.830
Evet bazı hayaller hemencik gerçek olurböyle die diye hastalığı kendin çağırdın demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bazı hayaller hemencik gerçek olurböyle die diye hastalığı kendin çağırdın demek
Evet hava felaket ya birde 3.doz aşıyı olmuştum baya savunmasız bulunmuş oldum . Evet bende sana inanıyorum yaparsın hatta yapmışsındırKızlar merhaba herkese iyi çalışmalar. Öncelikle Miknatiss canım geçmiş olsun, hava bir anda soğudu sanki bu günlerde. Dün sadece yargı ünitesini tekrar edip 45 soru çözdüm. Bugün telafisini yapacağım , inanıyorum
Bende diyorum bu kız niye tarihle coğrafyayı iki kez yazmış meğer biri test biri konuymuş dedim heralde üzerine bastıra bastıra söylüyor bakın aslanlar gibi tarihlen coğ çalıştım diye diyorum kendi kendime . Ama kafam nasıl güzel nasıl güzelKizlar kizlar, bugun coğrafya ve tarihten 1er konu bitirdim, tarih coğrafya turkce ve matematikten 1er test cozdum, adam olana cok bile bence hshshsh
Ayy bu kimin sayfası böyle çok tatlıHatice 🤱🏻📖 on Instagram: "Bu sefer başaracağız. - #kpss2022 #komik #ayçiçektarlası #yabancisarkilar #kpss #ders #dersçalışmak #dert #yeşil #kpsstarih #kpssalan #öabt #dayanışma #çalışma #hukuk #önlisanskpss #dgs #tyt #ayt"
42K likes, 106 comments - bebegimle.kpss on October 17, 2021: "Bu sefer başaracağız. - #kpss2022 #komik #ayçiçektarlası #yabancisarkilar #kpss #ders #dersçalışmak #dert #yeşil #kpsstarih #kpssalan #öabt #dayanışma #çalışma #hukuk #önlisanskpss #dgs #tyt #ayt".www.instagram.com
Çok güzel kuzumİnşallah bizlerede nasip olur canım
Hi hıMatematikle aramızı düzelteceğiz canım , iyi davranalım ona sınava kadar
Sanada iyi uykular canım Gece kuşu olmuşuz geneİyi geceler,
Vatandaşlık 30 soru ve konu tekrarı.
Türkçe zamirler konu tekrarı ve soru çözümü.
Coğrafya konu tekrarı.
Matematik 50 soru çözümü yapıldı.
İyi uykular canlar
Ayda yilda bir kere drs calismisimdir gdgdbdbBende diyorum bu kız niye tarihle coğrafyayı iki kez yazmış meğer biri test biri konuymuş dedim heralde üzerine bastıra bastıra söylüyor bakın aslanlar gibi tarihlen coğ çalıştım diye diyorum kendi kendime . Ama kafam nasıl güzel nasıl güzel
Hahaha :) Mesajı yeni gördüm. Gece bildirim yapıp yatağa sürünerek gittim :) Gece kuşu oldum kuzum benim minnoş ne zaman müsaade ederse o zaman ders çalıştığım için :)Sanada iyi uykular canım Gece kuşu olmuşuz gene
Ayy çok iyi tahmin edebiliyorum o durumları hergün yaşadığım için . Benimde öyle canım ya çok haklısın değilse asla izin vermiyorlarHahaha :) Mesajı yeni gördüm. Gece bildirim yapıp yatağa sürünerek gittim :) Gece kuşu oldum kuzum benim minnoş ne zaman müsaade ederse o zaman ders çalıştığım için :)
Benim de sürekli baş ağrım oluştu uykusuzluk ve yorgunluktan :) Kızımla etkinlik yapınca terapi gibi geliyor bana da :)Ayy çok iyi tahmin edebiliyorum o durumları hergün yaşadığım için . Benimde öyle canım ya çok haklısın değilse asla izin vermiyorlar
Kuzum yaa bu düzeni ne kadar sürede oturttun, maşallah sana süpersin bende tarih cografya ve vatandaşlığı aynı şekilde bölüp haftalık tekrar planlıyorum.İyi aksamlar kizlar
Bugün yaptiklarim;
1 genel deneme
Deneme analizi
Anayasa tarihi tekrar+70 soru
Temel hak ve hürriyetler video(bitirdim)
Temel hak ve hür. 40 soru
Yanlis soru defteri tekrari 25 soru
Ekonomik coğrafya video
Yarindan itibaren coğrafya ve tarihte şöyle geldigim yere kadar genel toplu tekrar yapmayi planliyorum. Tarihi 3 4 güne bölcem. Cografyayi da ayni sekilde. Matematikte zaten sürekli tekrar halindeyim
Canım gecen seneden tecrübem oldugu icin oturmasi zor olmadi bu sene.Kuzum yaa bu düzeni ne kadar sürede oturttun, maşallah sana süpersin bende tarih cografya ve vatandaşlığı aynı şekilde bölüp haftalık tekrar planlıyorum.
HarikasınCanım gecen seneden tecrübem oldugu icin oturmasi zor olmadi bu sene.
Gecen sene günde 2 ders calisiyodum sadece mesela. Ama su an bana göre olmadığını anladim.. bu yıl kendime program yaptim haftalık hangi gün hangi dersi çalışacağım belli. Günde 4 5 ders baslarda 50ser dakika dershane mantigi gibi ayarladim. Sadece bi gün önceden yarinin konularini ayarliyorum.
Farkli dersleri calisinca sıkılmıyorum da o yönden iyi oldu benim icin
Sen de öylesin canımHarikasın