- 12 Mart 2023
- 698
- 800
Nasılsın asosyalim nasıl gidiyor seni mutlu ve motiveli görmek istiyorumAllah kolaylık versin canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın asosyalim nasıl gidiyor seni mutlu ve motiveli görmek istiyorumAllah kolaylık versin canım benim
Kuzum benim Allah razı olsun, mehmet hocanın yedi adım kitabını bitirmeye çalışıyorum yapacak daha iyi bir şeyim yok sen nasılsın kuzucumm,bende seninle yeniden çalışmak istiyorumNasılsın asosyalim nasıl gidiyor seni mutlu ve motiveli görmek istiyorum
Allah zihin açıklığı versin canım benim inşallah yeni sınavda netin 7 den 17 lere çıkar cano ben de çok yorgunum ya bugün tatil azıcık kalkıp işlerimi halledip tekrar uzanıyorum öyle bir yorgunluk oluyor izin günlerimde klavye çalışacağım bugün açıköğretim vizelerim yaklaşıyor onlara çalışacağım derken pöff yoğunum bayağı bir kpss şimdi başlamayı düşünmüyorum cano başlarsam da matematikten başlarım büyük ihtimalle bakalım nolursaKuzum benim Allah razı olsun, mehmet hocanın yedi adım kitabını bitirmeye çalışıyorum yapacak daha iyi bir şeyim yok sen nasılsın kuzucumm,bende seninle yeniden çalışmak istiyorum
Çok haklısın kuzu,dinlenmek seninde hakkın dinlenmelisin zaten.once vücut sağlığı sonrasında hepsi olur kuzumAllah zihin açıklığı versin canım benim inşallah yeni sınavda netin 7 den 17 lere çıkar cano ben de çok yorgunum ya bugün tatil azıcık kalkıp işlerimi halledip tekrar uzanıyorum öyle bir yorgunluk oluyor izin günlerimde klavye çalışacağım bugün açıköğretim vizelerim yaklaşıyor onlara çalışacağım derken pöff yoğunum bayağı bir kpss şimdi başlamayı düşünmüyorum cano başlarsam da matematikten başlarım büyük ihtimalle bakalım nolursa
Cancazim nerdesin? Osym soru hatasını kabul edip puanları yeniden güncellemiş . Bende şuan 2024 gözükmüyor, sende bi baksanaAllah zihin açıklığı versin canım benim inşallah yeni sınavda netin 7 den 17 lere çıkar cano ben de çok yorgunum ya bugün tatil azıcık kalkıp işlerimi halledip tekrar uzanıyorum öyle bir yorgunluk oluyor izin günlerimde klavye çalışacağım bugün açıköğretim vizelerim yaklaşıyor onlara çalışacağım derken pöff yoğunum bayağı bir kpss şimdi başlamayı düşünmüyorum cano başlarsam da matematikten başlarım büyük ihtimalle bakalım nolursa
Ciddi misin?Cancazim nerdesin? Osym soru hatasını kabul edip puanları yeniden güncellemiş . Bende şuan 2024 gözükmüyor, sende bi baksana
4 soru iptal edildi canım,tüm hocalar paylaştı şuan, duyurulara da yayınladı ösym. Ama bende henüz 2024 gözükmüyorCiddi misin?
Puanlar yayınlanmis canim4 soru iptal edildi canım,tüm hocalar paylaştı şuan, duyurulara da yayınladı ösym. Ama bende henüz 2024 gözükmüyor
Çok bir değişiklik yok gibi canım, aynı duruyo benim. Gy değişiklik olmamış, gy bir doğrum bir yanlışım gitmiş. Branş sıralaması bakalım nolacakPuanlar yayınlanmis canim
Benim de aynı anlamadım gitti:) çok da takılmıyorum ben artık bu kpss yeÇok bir değişiklik yok gibi canım, aynı duruyo benim. Gy değişiklik olmamış, gy bir doğrum bir yanlışım gitmiş. Branş sıralaması bakalım nolacak
Şuan ne durumdasiniz bilmiyorum ama yetişir. Okul öncesi çok yüksek kapatmıyor, düşük puanla atanan tanıdıklarım var.Kızlar Marmara okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. Daha önce mezun olacağım sene KPSS çalıştım ama KPSS ye giremeden şubat ayında yurtdışına taşındık ve bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar çalışmak istiyorum en azından bi kere şansımı deneyip puanımı görmek istiyorum. Sizce şimdi başlasam yetişir mi konular sınava kadar.
Test konusunda kendime güveniyorum aslında yapabileceğimi hissediyorum ama konular yetişmezse stres ile başetmek zor olabilir. Öneriniz nelerdir. İlk aklıma gelen hızlıca gk gy konularını bitirip eğitim bilimlerine geçmek, bu sırada gk gy denemeleri çözerek pratik yapmak. Sonrada alan bilgisine geçmek. Hazirana kadar konuları bitirip haziranı deneme ayı olarak görmek sanırım temmuz da sınav zaten.Şuan ne durumdasiniz bilmiyorum ama yetişir. Okul öncesi çok yüksek kapatmıyor, düşük puanla atanan tanıdıklarım var.
Sinav tarihleri değişti. Sınav eylüle alındı. Eğitim sınavı kaldırıldı,yerine farklı bir sınav geldi ama onunda içeriği henüz açıklanmadı. Adı AGS . Oabt duruyor. Deneme için haziran geç olur. Bir yerden başlayın.Test konusunda kendime güveniyorum aslında yapabileceğimi hissediyorum ama konular yetişmezse stres ile başetmek zor olabilir. Öneriniz nelerdir. İlk aklıma gelen hızlıca gk gy konularını bitirip eğitim bilimlerine geçmek, bu sırada gk gy denemeleri çözerek pratik yapmak. Sonrada alan bilgisine geçmek. Hazirana kadar konuları bitirip haziranı deneme ayı olarak görmek sanırım temmuz da sınav zaten.
ben bu tarihleri çok beğendim2025 sınav takvimi açıklandı
2025 kpss gy-gk 7 Eylül
Evet canım burası, tabiki katilisin.ne zaman istersen yazMerhaba benim konuma yazmışsınız, bizim grup daha aktif demişsiniz. Bahsettiğiniz konu burası mı acaba? Ben de buraya katılabilir miyim?