- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Benim de pıt vallaInceledim şimdi canım ,ne güzel kız yeni ev düzüyorgozyasim pıt
83 ten 93 e yükselmişBenim de pıt valla
O zaman ne mutlu bizeSağ olasin canim iyi ki bulmuşum bu sayfayi ne guzel moral veriyosunuz
Yani eğer böyleyse o zaman saçlarını tara gitsinEv su almaya devam ediyo ama simdi oturup calismayi dusunuyorum uyuyana kadar.
Mahalle yanarken deli saclarini tararmis misali
Basinda beklesem de care olmuyo zaten..
Gece çalışsamda çalışmasamda burdayım zabaha kadar burdayız fıstıklı helva kafamlaNiyet ettim bugunku programimi bitirmeyesabah sadece paragraf çözdüm. Gece caliscak olan var mi olsun lütfen ceza yemis cocuk gibi tek basima calismak istemiyorum
Canım videolar nasıl memnun musunKızlar bildirimimi yapayım: Sayısal mantık 3 video izledim ve 25 soru çözdüm.
40 soru paragraf çözdüm.
Yargı konusundan 2 video izledim.
Matematik yok36 paragraf
46 yazın kuralları
90 iklim
72 19.yzyl
Matematik temel kavramlar mı? Canım eğer çok çok üstesinden gelemeyecek gibiysen bir diğer konuya geç ancak yok yavaş öğreniyorum diyorsan hiç sorun yok güzelce vakit harca öğren o konuyu temizle. Bende zor öğrendiğim yerlere özellikle çok vakit harcıyorum mecburen kafam zor alıyor ama geriye bakınca iyikide oraya çok çalışmışım diyorum.Ancak bazı konuları da iyikide es geçmişim diyorum eğer sınavda o es geçtiğim konudan az soru geliyorsa.Hâlâ temel kavramlara bakıyorum bu arada
Var aslındaMatematik yok
Canim iyice otursun diyordum ama biraz vakit geçince unutucam diye korkuyorumMatematik temel kavramlar mı? Canım eğer çok çok üstesinden gelemeyecek gibiysen bir diğer konuya geç ancak yok yavaş öğreniyorum diyorsan hiç sorun yok güzelce vakit harca öğren o konuyu temizle. Bende zor öğrendiğim yerlere özellikle çok vakit harcıyorum mecburen kafam zor alıyor ama geriye bakınca iyikide oraya çok çalışmışım diyorum.Ancak bazı konuları da iyikide es geçmişim diyorum eğer sınavda o es geçtiğim konudan az soru geliyorsa.
Umutsuzluk yok. Sen de gkden 50 55 yaparsin ordan fark atarsin.83 ten 93 e yükselmişama 50 gy yapmış
Kıyamam ya zorluyo mu cok minnak seni❤ Allah saglikla buyutmek nasip etsin canimO zaman ne mutlu bize
Yani eğer böyleyse o zaman saçlarını tara gitsin
Gece çalışsamda çalışmasamda burdayım zabaha kadar burdayız fıstıklı helva kafamlao yüzden çalış canım rahat ol
Bende ettim kuzum, hayali güzel ama 4 ayda nasıl yapıyorlar anlamiyorumUmutsuzluk yok. Sen de gkden 50 55 yaparsin ordan fark atarsin.
O puanlari alip buraya yazdigimizi hayal ettim bi an
Kıyamam ya zorluyo mu cok minnak seni❤ Allah saglikla buyutmek nasip etsin canim
Kizi diyosan o bi sene calisti canim ben takip ediyroum bayagidir.Bende ettim kuzum, hayali güzel ama 4 ayda nasıl yapıyorlar anlamiyorum