Utanmak yokUtaniyom
Vaktim vardı affetmedim iyikide öyle yapmışım sonra çocuk durmadı gece 4 te yatabildim ve sonra gene uyutmadı sürekli uyandırdı şu anda kafam helva gibi hemde fıstıklı13 video nasıl izledin be kuzum helal
Ben de sana tarih soramam o zaman utanırımUtaniyom
Sağ olasin canim iyi ki bulmuşum bu sayfayi ne guzel moral veriyosunuzTadilat bitince arayı kapatırsın canım inşallah. Gene bu halde iyi çalışmışsın bile bence
Evet aslinda basitmis iyi ki sormusum kafama takilmistiRica ederim. Bazen beyin duruyor ne yapsan göremezsin
Söylüyüm mü adini canim instagramda oldugu icin reklama girebilir mi ama.. ban yemiyim simdi durduk yereHocaaamm valla günceller derya deniz, tarih coğrafya vatandaşlığı fille yakın yapmak istiyorum ama nasıl yapılır onu bilmiyorumo kız kimmiş
Oğlanı uyutup oturacağım ben de gündüz sadece 2test çözebildimSöylüyüm mü adini canim instagramda oldugu icin reklama girebilir mi ama.. ban yemiyim simdi durduk yere
Taktik maktik yok bam bam bam bacım bastircaz
Etüt yapalim mi uyuyana kadar
Kendim caliscam diye yanima arkadas ariyorumdur ajsnsj
Peki yavrukusumUtanmak yok. O zaman bende sana tarihlen coğrafya sormam
Yerim seni şeker kizimBen de sana tarih soramam o zaman utanırım
Kişi ismi reklam mi bilmiyomSöylüyüm mü adini canim instagramda oldugu icin reklama girebilir mi ama.. ban yemiyim simdi durduk yere
Taktik maktik yok bam bam bam bacım bastircaz
Etüt yapalim mi uyuyana kadar
Kendim caliscam diye yanima arkadas ariyorumdur ajsnsj
Ben alana çalışacağım 3 gündür ona bakıyorumBen de gündüz biraz çalıştım, şimdi de çalışacağım size eşlik ederim canlar
Canım yüzünü yıka aklıma bu geldi ilk. Vatandaşlık çalışıyorum ben de . Haydi temmuzu düşün , sonrasında özgürlük:)Kızlaaarr beni bi dürtün allasen. Acayip uyku bastı. Kahve de içtim yok gitmiyor dağılmıyor
Sabunladım bekliyorum yıkayacağım şimdiCanım yüzünü yıka aklıma bu geldi ilk. Vatandaşlık çalışıyorum ben de . Haydi temmuzu düşün , sonrasında özgürlük:)
Aysegül özcelik diye bi kiz canimKişi ismi reklam mi bilmiyom
Ben çalışırım diye düşünüyorum
Ne yapsak balkona cık soguk havayi gorunce uyku muyku kalmazKızlaaarr beni bi dürtün allasen. Acayip uyku bastı. Kahve de içtim yok gitmiyor dağılmıyor
Artık çok geç civcivim 1 buçuk video izledim (videolar 2 saat) ve yatağa girdim şimdiAysegül özcelik diye bi kiz canim
Ne yapsak balkona cık soguk havayi gorunce uyku muyku kalmaz
Olsun canım kar kardir yarin daha güzel gecerArtık çok geç civcivim 1 buçuk video izledim (videolar 2 saat) ve yatağa girdim şimdidayanamadım algılar kapandı tamamen
Inceledim şimdi canım ,ne güzel kız yeni ev düzüyorAysegül özcelik diye bi kiz canim
Ne yapsak balkona cık soguk havayi gorunce uyku muyku kalmaz