- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.881
Ya benimde kızım var 6.5 yaşında ama hiç beni uyandırmazBüyük konfor zaten 8 ay sonra uyku diye gezicez şimdilik keyfine bak benim oğlan sabah geliyoyo annecim günaydııın hdi kalk oyun oynayalım diye gözlerim yanıyoAllah eksikliklerini göstermesin tabi
Ben haftaiçi 6.30da kalkıyorum cumartesi pazar 10a kadar yatarım diyorum sabahın 7.30da bir ses yükseliyor anne kalk acıktım diyeYa benimde kızım var 6.5 yaşında ama hiç beni uyandırmazaçar tv izler veya oyuncaklarıyla oynar kuzum . Şuan bende ki rahatlık kimsede yok diyebilirim ama bu bebiş şimdiden böyleyse doğduktan sonra nasıl olur hiç bilmiyorum sanırım çok yaramaz olacak kızımın aksine
Ahahahshs valla benim kızım iyiymişBen haftaiçi 6.30da kalkıyorum cumartesi pazar 10a kadar yatarım diyorum sabahın 7.30da bir ses yükseliyor anne kalk acıktım diye
Benimki bensiz sadece kreşe gider gerisi hep birlikte yapışık gibi bide tatlı soruyo ki hayır diyemezsin görsen tek oyun oynamayı hiç sevmez arada dalar kurar falan ama beni farkettiği an hadiii hop başlarızYa benimde kızım var 6.5 yaşında ama hiç beni uyandırmazaçar tv izler veya oyuncaklarıyla oynar kuzum . Şuan bende ki rahatlık kimsede yok diyebilirim ama bu bebiş şimdiden böyleyse doğduktan sonra nasıl olur hiç bilmiyorum sanırım çok yaramaz olacak kızımın aksine
Benim fındığım ufak henüz 4,5 yaşında sayılır gece uykusuz kaldığımı söyleyemem 2 yıldır ama sabahın en erken saatlerinde ayakta cin bebekAhahahshs valla benim kızım iyiymişhiç yormaz kuzum acıksa bile kalkıp birşeyler atıştırıyor huyu o yani kimsenin işine karışmasını sevmiyor küçük hanım su bile istemez benden kalkıp kendisi alır maşallah diyimde
Diyorum her zaman benimki büyümüşte küçülmüş gibiBenimki bensiz sadece kreşe gider gerisi hep birlikte yapışık gibi bide tatlı soruyo ki hayır diyemezsin görsen tek oyun oynamayı hiç sevmez arada dalar kurar falan ama beni farkettiği an hadiii hop başlarızseninkine maşallah valla kuzu
5+2 bugün dün keseyi gördük ölçünce tam 5 hafta ile uyumlu dediGünaydın canım kaçıncı haftadasın ?
O bütün çocuklarda var sabah erken uyanmakBenim fındığım ufak henüz 4,5 yaşında sayılır gece uykusuz kaldığımı söyleyemem 2 yıldır ama sabahın en erken saatlerinde ayakta cin bebek
Maşallah canım
Yok görmemen normal 5+1de gittiğimde bende bomboş keseyi gördüm 5+6 uyumlu çıkmasına rağmen.5+2 bugün dün keseyi gördük ölçünce tam 5 hafta ile uyumlu dedi
Başladı canım bu sene. Önce kendim hazırlanıyorum sonra onu hazırlıyorum 7.30da en geç hazır oluyor babası da servise bindiriyor zorlanmıyoruz çok şükürO bütün çocuklarda var sabah erken uyanmakhele bi okula başlasın bak gör , okul günü uyanmak bilmiyorlar tatildede uyumak bilmiyorlar
Benm de kafam karıştı uygulama da kalp atışı oluşmuş değince bi terslik var sandım teşekkürler cnmYok görmemen normal 5+1de gittiğimde bende bomboş keseyi gördüm 5+6 uyumlu çıkmasına rağmen.
Aynen şükür ama ben geç yatıyorum ondan oluyo erken kalkar bizimkide ister akşam 7-8-9 istersen 12-1 de yatsın saat şşırmaz kabullendim. Ama bebekkende hep erken kalkardıBenim fındığım ufak henüz 4,5 yaşında sayılır gece uykusuz kaldığımı söyleyemem 2 yıldır ama sabahın en erken saatlerinde ayakta cin bebek
Maşallah canım
35. Gün kalp atışı başlıyor ama bizim göremeyeceğimiz kadar minik oluyolar Herşey yolunda merak etme canım haftaya inşallah kalp atışını da görürsünBenm de kafam karıştı uygulama da kalp atışı oluşmuş değince bi terslik var sandım teşekkürler cnm
Benimde uykusu hep düzenliydi en geç 9-10 uyur sabah erkenden kalkardıAynen şükür ama ben geç yatıyorum ondan oluyo erken kalkar bizimkide ister akşam 7-8-9 istersen 12-1 de yatsın saat şşırmaz kabullendim. Ama bebekkende hep erken kalkardı
Ahh o 2 yaş sendromuBenimde uykusu hep düzenliydi en geç 9-10 uyur sabah erkenden kalkardı
2-3 yaş arası kafayı yiyeceğimiz bir yıl geçirdik her gece kalkar 2 saat ağlardı sebepsiz iki yaş sendromu baya ağır geçti bizim ve komşular için
Yaa geçmiş ama bak şimdi akıllı uslu oldularBenimde uykusu hep düzenliydi en geç 9-10 uyur sabah erkenden kalkardı
2-3 yaş arası kafayı yiyeceğimiz bir yıl geçirdik her gece kalkar 2 saat ağlardı sebepsiz iki yaş sendromu baya ağır geçti bizim ve komşular için
İnşallah canm çok teşekkür ederim35. Gün kalp atışı başlıyor ama bizim göremeyeceğimiz kadar minik oluyolar Herşey yolunda merak etme canım haftaya inşallah kalp atışını da görürsün
İnşallah kuzum sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahYaa kızlar çocuklarınızdan ne güzel bahsetmişsiniz içim cız etti resmeninşallah ben de o duyguyu tadabilirim bu sefer
Kabustu kabus Allahım çok zorduAhh o 2 yaş sendromudurduk yere ağlardı bende onla beraber ağlardım inanılmaz bir yaş gerçekten çok sinirli ve duygusal oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?