- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.901
o 1 yılı saymazsam ben çocuğumdan razıyım yaramaz değildi Allah varYaa geçmiş ama bak şimdi akıllı uslu oldularbizim şu erkek çocuklardaki genel hareketlilik dışında çok akıllı usludur çociiiğim hakkını yemiyim
İnşallah sağlıklaYaa kızlar çocuklarınızdan ne güzel bahsetmişsiniz içim cız etti resmeninşallah ben de o duyguyu tadabilirim bu sefer
Geliyo geliyo bi tane daha geliyoKabustu kabus Allahım çok zordu
Git canım lekelenmeyide hafife almayın mutlaka gidin Allah korusun inşallah güzel haberlerini bekliyorum haber et banada strese yapma her şey çok güzel olacak inşallah hiç umudunu kaybetme inşallah normal gebelik hiç üzülme sıkma canınıNormalde çok yoğun olan bir doktordan hamileliği kanda tespit eder etmez randevu almıştım ayın 18 ine,TurnaBulut sen dün lekelenme oldu alttan baktılar ondan mı oldu ki diyince anında randevumu iptal etmiştim, normalde o iptal ettiğim randevunun anında kapılması lazımdi ama gece bakayım bı ne zamana en yakın randevu dedim ve baktım kiiii o iptal ettiğim randevu duruyor geri aldım kan sulandırıcı iğne artı hap kullandığım için dış gebelik fikri aşırı korkunç geldi doktorum korkutmustu iğne ilaç kullandığın için keseyi erkenden görmemiz lazım dış gebeliği bı elememiz lazım Allah korusun dış gebelik olursa erken farkedemezsek iç kanama vs olur kurtaramayiz seni demişti ondan yusuf yusufum stresten bütün kaslarım kasıldı bence omuz boyun sırt tutuldu hareket edemiyorum böyle stres yapıp duracagima bu cumartesi gidip alttan da olsa baktirayim dedim en son
Bugündü 6+1 kalp atışı görüldü çok şükür Rahim ters çok uzamış yani büyümüş rahmim kesede yukarıda net görünmüyor dedi alttan bakıldı gene söyledim düşük riskim olduğunu ilaçları eşime baş hekim devlette bir doktor önermiş profesörmüş ona bulmuştum randevu iptal etmedim hatta eğer o doktor bakarsa ameliyatınada o girer kimseye bırakmaz demiş gittim baktı gösterdi kan verdim çok şükür kalp atımınıda eklersin bacım çok şükür şuanda iyiyim bebişte ilaç yaramış bayağı yukarıya çıkmış çok şükürİnşallah canım sen nasıl oldun kontrolün ne zaman ?
merhabalar benimde sat 11 ekim regl günü silik çizgi çıktı beta hcg 6.9 çıktı 13 ekimde 12,5 çıktı artış normal sanırım daha yeni gebelik yada geç döllenme sizin kaçtı ilk öğrendiğiniz benimde adet olcakmışım gibi bel kasık ağrım oluyo yerleşmedir dedi doktor çok küçük daha dedikızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
Bende de var canim ceneme dogru yanaklarimda.simdi biraz biraz gecmeye basladiYa kızlar ben ilk hamileliğimde ve diğerlerinde böyle değildim şuan resmen yüzümü sivilce basmış durumda önceden sadece regl döneminde çıkardı 1-2 tane şuan bisürü var ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan var mı ?
Çok sevindim canim ben de 6+2 gidicem insallah duyarim minik kalbiniBugündü 6+1 kalp atışı görüldü çok şükür Rahim ters çok uzamış yani büyümüş rahmim kesede yukarıda net görünmüyor dedi alttan bakıldı gene söyledim düşük riskim olduğunu ilaçları eşime baş hekim devlette bir doktor önermiş profesörmüş ona bulmuştum randevu iptal etmedim hatta eğer o doktor bakarsa ameliyatınada o girer kimseye bırakmaz demiş gittim baktı gösterdi kan verdim çok şükür kalp atımınıda eklersin bacım çok şükür şuanda iyiyim bebişte ilaç yaramış bayağı yukarıya çıkmış çok şükür
ben kilo vercem dedim hamile kalmışımKızlar bir de kaç kiloyla hamile kaldiniz?
Kac haftalikti canimKızlar Dr ye gittim kese çok az göründü alttan bakıyım dedi ven yok dedim haftaya tekrar gidicem doktora
Ay çok sevindim hadi inşallah sağlıkla ilerlesin sonuna kadarBugündü 6+1 kalp atışı görüldü çok şükür Rahim ters çok uzamış yani büyümüş rahmim kesede yukarıda net görünmüyor dedi alttan bakıldı gene söyledim düşük riskim olduğunu ilaçları eşime baş hekim devlette bir doktor önermiş profesörmüş ona bulmuştum randevu iptal etmedim hatta eğer o doktor bakarsa ameliyatınada o girer kimseye bırakmaz demiş gittim baktı gösterdi kan verdim çok şükür kalp atımınıda eklersin bacım çok şükür şuanda iyiyim bebişte ilaç yaramış bayağı yukarıya çıkmış çok şükür
Ben kullanıyorum doktorum ben demeden cikartmiş raporuKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Rapor yaptırıp mı aldınız ? Şu saate kadar uğraştırdılar ve çıkartmadılar bana raporu
Sağlıkla gelsinler hallederizGeliyo geliyo bi tane daha geliyo
5 hafta 3 günlükKac haftalikti canim
Bende spora gidecektim bu ay regl oluyumda gidiyim diyordum kısmet olmasıben kilo vercem dedim hamile kalmışım72 ile kaldım ya benim en az 65 olmam lazım o da enn azz
Aaa neden ki bnde ocean kullanıyorumBen de ocean folat kullanıyordum, hematoloji doktoru bıraktırdı onu, folbiolden başkasını kullanma dedi
gebelik platesi indirdim. kontrole gideyim pazartesi günü doktoruma soracağım. yoksa varil gibi olacam doğuma kadar. iştahım şimdiden o kadar açık ki....Bende spora gidecektim bu ay regl oluyumda gidiyim diyordum kısmet olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?