2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yaa geçmiş ama bak şimdi akıllı uslu oldular bizim şu erkek çocuklardaki genel hareketlilik dışında çok akıllı usludur çociiiğim hakkını yemiyim
o 1 yılı saymazsam ben çocuğumdan razıyım yaramaz değildi Allah var
Ama gerçekten sabır sınavı verdim terlikle şortla karda sokağa çıktığımızı biliyorum gece 3-4 çok şükür bugünümüze

Git canım lekelenmeyide hafife almayın mutlaka gidin Allah korusun inşallah güzel haberlerini bekliyorum haber et banada strese yapma her şey çok güzel olacak inşallah hiç umudunu kaybetme inşallah normal gebelik hiç üzülme sıkma canını

İnşallah canım sen nasıl oldun kontrolün ne zaman ?
Bugündü 6+1 kalp atışı görüldü çok şükür Rahim ters çok uzamış yani büyümüş rahmim kesede yukarıda net görünmüyor dedi alttan bakıldı gene söyledim düşük riskim olduğunu ilaçları eşime baş hekim devlette bir doktor önermiş profesörmüş ona bulmuştum randevu iptal etmedim hatta eğer o doktor bakarsa ameliyatınada o girer kimseye bırakmaz demiş gittim baktı gösterdi kan verdim çok şükür kalp atımınıda eklersin bacım çok şükür şuanda iyiyim bebişte ilaç yaramış bayağı yukarıya çıkmış çok şükür

Ya kızlar ben ilk hamileliğimde ve diğerlerinde böyle değildim şuan resmen yüzümü sivilce basmış durumda önceden sadece regl döneminde çıkardı 1-2 tane şuan bisürü var ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan var mı ?

kızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
merhabalar benimde sat 11 ekim regl günü silik çizgi çıktı beta hcg 6.9 çıktı 13 ekimde 12,5 çıktı artış normal sanırım daha yeni gebelik yada geç döllenme sizin kaçtı ilk öğrendiğiniz benimde adet olcakmışım gibi bel kasık ağrım oluyo yerleşmedir dedi doktor çok küçük daha dedi

Bende de var canim ceneme dogru yanaklarimda.simdi biraz biraz gecmeye basladi

Çok sevindim canim ben de 6+2 gidicem insallah duyarim minik kalbini

Ay çok sevindim hadi inşallah sağlıkla ilerlesin sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…