- 29 Ekim 2023
- 689
- 524
- 18
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.861
İnşallah canım sen nasıl oldun kontrolün ne zaman ?İnşallah onlarda geçer biter
İlaç almadan iyileşmekte zor oluyo toparlarsın inşallah bi an öncesagolasın canım ıkı fıncan ıctım aartık ılık su ıcıyorum burnum tıkandı yaaaaaa dun gece acıle gıttım betayı ondan ölçtu bakalım artıyor mu dıye dusuyor olsaydı ılaç verecektı.
Herkeste farklı oluyor demek ki bana hiç bişey iyi gelmiyor bi tek işte çantamda leblebi taşıyorum onla idare ediyorumTuzlu seyler nedense beni daha kötü yapiyor. Tatli bastiriyor bulantimi
Canım bi igm var bir igg varKızlar anti toxoplazma ve anti rubella pozitif ne demek
Aslında kedi köpekte sevmem pek yani dokunmam öyle kucağıma falan almam ama bazen dışarıda yemek yediğimiz yerler ne kadar temiz ki ordan olabilir belkiCanim benimde rubella igg ve cmv igg pozitif çıkmış ben şu videoyu izlemistim sende bi izle istersen
Canım birkaç hafta sonra uykudan başını kaldıramayacaksınBu uykusuzluk ne olacak yayada ne zamana kadar
Bilmiyorum ama bütün uyku düzenim mahvolmuş durumdaCanım birkaç hafta sonra uykudan başını kaldıramayacaksın
Ayyy deme öyle :) en kısa zamanda azalır inşallah hayırlısıyla.Ayy inşallah öyle giderilk zamanlar benimde daha azdı şuan fenaa
ben de gebyfoll diye bir marka aldım kendi kendime, salıya doktor randevusu aldım. ona danışacağım bakalım.Benim kullandigim tüm takviler gebelik öncesinden kalan dr mfknın ürünleri canim
d vitamini ve omega da var icinde aktif folat diye geciyor.
Folbetake benimki günde 3 kere yazmış aile hekimi çok geldi bana sanki
dozajına bakmak lazım. gebelere 600 mikrogram öneriyorlar araştırdığım kadarıyla, belki dozajı düşüktür kullandığınız hapların. .Hm bende günde 3 kere alıyorum çok.mu acaba diye kafama takıldı
Tamam :) dün doktor bir arkadaşıma danıştım, o da almalısın dedi zaten. almaya başladım.Folik asit mutlaka kullan canım onu kesinlikle aksatma
Her şeyin hayırlısı diyelim. Hastalığın tam da bu döneme denk gelmesi kötü oldu. Bugün eczaneye bir giderim bakalım ne onerebilirlerİlaç almadan iyileşmekte zor oluyo toparlarsın inşallah bi an öncedoğal pastil kullan karabiberli limonlu bal yutabilirsin değerin düşmesin de hastalığın da çabucak geçsin
Tek seferlikte yazdırma olmuyor denedim o şekilde de fiyat farkı çıkıyor ilacın kutusu 850 lira , dün aldım iğneyi bugün tekrar bakacam rapor için umarım olurHer seferinde tek seferlik yazıyorlar raporlu zor ama ücretli alınca da pahalı mutlaka bitmeye yakın yazdır
Günaydın erken yumurtlama ve geç yumurtlama demekGünaydın kızlar. Bişey soracağım yine cahil cahil. Erken döllenme, geç döllenme gibi terimler kullanıyorsunuz, bu ne anlama geliyor?
Aslında Sat’la ultrason uyumlu gitmiyorsa bu yorum yapılıyor. Yada yumurtlama (ovülasyon) takibi yaparak hamile kalanlar var örnek veriyorum 13. Gün yumurtlaması gerekirsen 18. Gün yumurtluyo diyo ki geç döllenme oldu ultrason geriden geliyoGünaydın kızlar. Bişey soracağım yine cahil cahil. Erken döllenme, geç döllenme gibi terimler kullanıyorsunuz, bu ne anlama geliyor?
Günaydın canım kaçıncı haftadasın ?Günaydın kızlar dün keseyi gördüğüm zaman yolk sac ı görmedik sormayı da unuttum, bugün ultrasona tekrar bakınca fark ettim görülmesi gerekmez midi
Geçer inşallah hemenHer şeyin hayırlısı diyelim. Hastalığın tam da bu döneme denk gelmesi kötü oldu. Bugün eczaneye bir giderim bakalım ne onerebilirler
Büyük konfor zaten 8 ay sonra uyku diye gezicez şimdilik keyfine bak benim oğlan sabah geliyoyo annecim günaydııın hdi kalk oyun oynayalım diye gözlerim yanıyoBilmiyorum ama bütün uyku düzenim mahvolmuş durumdaküçük bebekde yok evde sesine uyanim filan
Normal döngü 28 gün olarak kabul edilir. Son 6 ay adet günü aralıklarını say. Kaç gün olmuş bi bak bazıları 30 gün 32 gün şeklinde oluyor. Onlara geç döllenme diyoruz. 28 gün arası olanlar 14. Gün yumurtluyor. 30 olursa 16 32 olursa 18 gibi gidiyorGünaydın kızlar. Bişey soracağım yine cahil cahil. Erken döllenme, geç döllenme gibi terimler kullanıyorsunuz, bu ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?