2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İçebilirsin limonlu ıhlamur. Günde 2 fincan.
Geçmiş olsun
sagolasın canım ıkı fıncan ıctım aartık ılık su ıcıyorum burnum tıkandı yaaaaaa dun gece acıle gıttım betayı ondan ölçtu bakalım artıyor mu dıye dusuyor olsaydı ılaç verecektı.

Bende dayanamadım sabaha gidicem bakalım gorecek mi ama görünmez büyük ihtimalle

gece gece tavuk kaynatıyırum suyunu ıcıcem lımon sıkıp kotu zamana denk geldı canım yarın tulbentı yapayım ben de

toxoplazma kedilerden geçen bir parazit toxoplazma IGG pozitif bağışıklığın oldugu anlamına gelıyor
İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyor

İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyor
Aynen öyle canım her şeye dikkat etmemiz gereken bir dönem ben de pazar günü keseyi gorebilirsem iyi olacak başta hiç istemedim kabullenemedim ilk gün çok ağladım napicam ben diye ama ilk şokun etkileriydi sanırım.. şimdi de bunca yıl sonra mucizevi şekilde gelip de beni bırakırsa üzülürüm. Geç döllenme olmuş ama beta iyi artıyor bakalım.

İnşallah canım ya keseyi görene kadar farkına tam varamıyorsun bi yandan umutlanmayım falan diyorsun tam heyecanı yaşayamıyorsun ama keseyi görünce sanki hamile olduğunun haberini ilk kez almış gibi oluyorsun

hadi bakalım dediğin gibi su anda farkında değilim hala sadece elimde kan testi ve ağrıyan memeler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…