- 30 Haziran 2013
- 21.800
- 1
- 17.755
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.841
sagolasın canım ıkı fıncan ıctım aartık ılık su ıcıyorum burnum tıkandı yaaaaaa dun gece acıle gıttım betayı ondan ölçtu bakalım artıyor mu dıye dusuyor olsaydı ılaç verecektı.İçebilirsin limonlu ıhlamur. Günde 2 fincan.
Geçmiş olsun
Bende dayanamadım sabaha gidicem bakalım gorecek mi ama görünmez büyük ihtimalleBence gayet güzel artış, sen de benim gibi daha keseyi goremeyenlerdensin:) bugün acile de gittim ama ultrason yok acilde akşamları calismiyor sabah gel baktiralim dedibir umut gitmiştim. Sağ kasığımda inceden inceye bir ağrı, omuz ağrısı tutulması falan vardı iki akşam da lekelenme olmuştu bir umut bakarlar alttan da olsa keseyi rahimde görürsem rahatlarim dedim ama yine olmadı cumartesi gününü bekliycem yine, benim de salı günü 1613 tü bugün en az 3200 eğer artış devam ediyorsa cumartesiye 6500 civarı olur en az diye düşünüyorum artık alttan görünür heralde, sen de 17 sinde gitsen bence görünür
Çok teşekkür ederim canım ama anti toxoplzma testim falan pozitif çıkmış yaArtış normal canım 1500 üzerinde kese karından rahat görünüyor. Maşallah
Ay inşallah canm benim sabah gidecem dokktora baksın biArtış iyi bence çok değil, olması gerektiği gibi. Kese de görünür diye düşünüyorum
gece gece tavuk kaynatıyırum suyunu ıcıcem lımon sıkıp kotu zamana denk geldı canım yarın tulbentı yapayım ben deGeçmiş olsun bende grip oldum, ateşim çıktıkça günde 1 kere parol aldım ve strepsil tablet ve mentollü şeker, bugün 3. Gün biraz daha iyiyim. Boğazıma ballı karabiber sürüp tülbentle sardım o çok etki etti, iyi geldi ve yumuşattı boğazımı. Yenilmediği içinde güvenli hoş aynı karışımı yedimde dün limon ekleyip ama ne kadar olsa da çok şekerli şeyler yemek istemiyorum.
hangı genlerınde canım heterozigot var mıEvet canım pıhtılasma çıktı trambofoli paneli testlerine göre genlerimin ikisinde
Evcil hayvanınız mı var evde canımÇok teşekkür ederim canım ama anti toxoplzma testim falan pozitif çıkmış ya
Gebelikte olması riskli bir enfeksiyonKızlar anti toxoplazma ve anti rubella pozitif ne demek
rubella kızaöık bağışıklığın var demek. bu ıyı toxoplazmaayı unutum bakayım bıKızlar anti toxoplazma ve anti rubella pozitif ne demek
İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyortoxoplazma kedilerden geçen bir parazit toxoplazma IGG pozitif bağışıklığın oldugu anlamına gelıyor
Canim benimde rubella igg ve cmv igg pozitif çıkmış ben şu videoyu izlemistim sende bi izle istersenKızlar anti toxoplazma ve anti rubella pozitif ne demek
Aynen öyle canım her şeye dikkat etmemiz gereken bir dönem ben de pazar günü keseyi gorebilirsem iyi olacak başta hiç istemedim kabullenemedim ilk gün çok ağladım napicam ben diye ama ilk şokun etkileriydi sanırım.. şimdi de bunca yıl sonra mucizevi şekilde gelip de beni bırakırsa üzülürüm. Geç döllenme olmuş ama beta iyi artıyor bakalım.İlk akla gelen evcil hayvan var mı oluyor ama sadece kediler değil çiğ et iyi yıkanmamış sebzeler kötü sular falan da etkili. Zaten gebeyken özellikle et balık yumurta tavuk iyi pişmiş yemek gerekiyor
İnşallah canım ya keseyi görene kadar farkına tam varamıyorsun bi yandan umutlanmayım falan diyorsun tam heyecanı yaşayamıyorsun ama keseyi görünce sanki hamile olduğunun haberini ilk kez almış gibi oluyorsunAynen öyle canım her şeye dikkat etmemiz gereken bir dönem ben de pazar günü keseyi gorebilirsem iyi olacak başta hiç istemedim kabullenemedim ilk gün çok ağladım napicam ben diye ama ilk şokun etkileriydi sanırım.. şimdi de bunca yıl sonra mucizevi şekilde gelip de beni bırakırsa üzülürüm. Geç döllenme olmuş ama beta iyi artıyor bakalım.
hadi bakalım dediğin gibi su anda farkında değilim hala sadece elimde kan testi ve ağrıyan memeler var.İnşallah canım ya keseyi görene kadar farkına tam varamıyorsun bi yandan umutlanmayım falan diyorsun tam heyecanı yaşayamıyorsun ama keseyi görünce sanki hamile olduğunun haberini ilk kez almış gibi oluyorsun
Aha o meme hassasiyeti çok fenahadi bakalım dediğin gibi su anda farkında değilim hala sadece elimde kan testi ve ağrıyan memeler var.
dokunamıyorum bugün daha da arttı gibiAha o meme hassasiyeti çok fenaAma 5. Hafta sonrası baya azalıyor şimdi rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?