- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.801
Kızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Her seferinde tek seferlik yazıyorlar raporlu zor ama ücretli alınca da pahalı mutlaka bitmeye yakın yazdırKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Rapor yaptırıp mı aldınız ? Şu saate kadar uğraştırdılar ve çıkartmadılar bana raporu
İyi canım çok şükürEvet canım 1.5 aydır kullanıyorduk urunlerini cok şükür işe yaradılar
İnşallah iyi olsun yavrular, kafamda sürekli kuruyorumBir yandan çok iyi bi durum bir yandan kötü maalesefMide bulantıları başladı bi çoğumuzda iyidir minik
Gerçekten mi ben dün vårdcentrali aradım barnmorska için, personnummerimi aldı biz sizi ararız dedi sonra ne arayan var ne soran. Ben Uppsala’nın kuzeyinde Skutskär’da oturuyorum. Siz hangi ilde oturuyorsunuz?Merhaba biz de İsveçteyiz. Bu hafta kontrol olacak 6. haftadayız biz.
Ben kullanıyorum canım rapor çıkarttı hematoloji doktoruKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Rapor yaptırıp mı aldınız ? Şu saate kadar uğraştırdılar ve çıkartmadılar bana raporu
Günde 1 bana folbiol verdi doktorum onu kullanıyorumKızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Kızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Folik asit mutlaka kullan canım onu kesinlikle aksatmaben de daha doktora gitmeden sipariş verdim ya, bugün geldi. kendi başıma da takviye vs almak istemiyorum.
Kaç mg ki günde 3 vermiş canım bir yanlışlık olmasın, hangi markaBana da sağlık ocağındaki aile hekimi verdi gü de 3 kere çok degilmi ya folik asit
Ben de ocean folat kullanıyordum, hematoloji doktoru bıraktırdı onu, folbiolden başkasını kullanma dedi1 tane ben folik asit değil folat kullanıyorum 400lük
Ne için canımBende şimdi geldim dr baya stres yaptım ya
Bende pıhtılasma problemi olduğu için pıhtılasma ile ilgili olan o genim de folik asit eksikliği ile de ilgili bir gen oldugu için bana folbiol dediBen de ocean folat kullanıyordum, hematoloji doktoru bıraktırdı onu, folbiolden başkasını kullanma dedi
Benimde tam tersi canım folat doğadaki hali folikasit yapay diyeBen de ocean folat kullanıyordum, hematoloji doktoru bıraktırdı onu, folbiolden başkasını kullanma dedi
Sanırım hava şartlarıda etkiliyor bizi ondan bu halsizlik baş ağrıları hava evlerde hep basıkDaha iyi olmana sevindim canım. Sorunsuz ilerler insallahbeni halsizlik uyku ve basagrisi vurdu bugun yerimden kalkmak istemiyorm valla
Pıhtılaşmamı var canımBu arada kan sulandırıcı 15 kutu yazdirdim ilk aşamada 1 aylık, her kutuda 2 tane çıkıyor rapor olunca ücret de ödemedim hiç, şaşırttı beni
Nerdesin kız kusma falan yoksa oh miss gerisi geçer inşallahYok canım durmadı ama çok şükür artmadı da idare ediyoruz. Şu dönemi evde geçirmek çok isterdim
Var canım kusma maalesef. Özellikle akşamları çok kusuyorum midem bulanıyo bişey yiyemiyorum.Nerdesin kız kusma falan yoksa oh miss gerisi geçer inşallah
Yemegi zor yedim bende bitiremedm ya midem kalkti. Bir de sabah oluyor uyandiysam geri uyuyamiyorm bulanti hissinden.Var canım kusma maalesef. Özellikle akşamları çok kusuyorum midem bulanıyo bişey yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?