- 30 Kasım 2014
- 617
- 778
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.781
ben de daha doktora gitmeden sipariş verdim ya, bugün geldi. kendi başıma da takviye vs almak istemiyorum.Kızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
6. haftadayım, bende çok hafif bulantı var, ama çok rahatsız etmiyor, bu şekilde devam ederim inşallah. gece saatlerinde benim de biraz artıyor.Kızlarr nasılsınızz, 7+5ten selamlar herkesebulantılarınız ne durumda benim üç gündür iyice arttı gece gündüz farketmiyor artık sürekli başım dönüyor kusmada eşlik ediyor artık, özellikle geceleri daha kötüyüm sizlerdede gece bulantısı artan var mı
Daha iyi olmana sevindim canım. Sorunsuz ilerler insallahTamam teşekkür ederim kızlar gündüz fitil olarak gecede içerim daha mantıklı aşırı uyku yapıyor bana hem yavaş yavaş işlerimi de yaparım birde içince fark ettim ağrım varmış farkında değilmişim progestan kullanınca ağrım gidiyor ilacın etkisi geçince gene ağrım oluyor düzenli içicem bilmiyorum belki kendimi çok dinliyorum ama şükür şuan daha iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar durdu mu? Birde serumdan mı bilmem bugün hiç bulantım olmadı rahat rahat yemekte yedim
Bana da sağlık ocağındaki aile hekimi verdi gü de 3 kere çok degilmi ya folik asitben de daha doktora gitmeden sipariş verdim ya, bugün geldi. kendi başıma da takviye vs almak istemiyorum.
Ben 1 kere aliyorm zaten gayet yüksek cikmisti degerimKızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Bana da sağlık ocağındaki aile hekimi verdi gü de 3 kere çok degilmi ya folik asit
hangi markayı kullanıyorsunuz?Ben 1 kere aliyorm zaten gayet yüksek cikmisti degerim
Ayy inşallah öyle gider6. haftadayım, bende çok hafif bulantı var, ama çok rahatsız etmiyor, bu şekilde devam ederim inşallah. gece saatlerinde benim de biraz artıyor.
ben de bir kere alıyorum canım, doktorum günlük 400 mg yeterli dedi. Kullandığın folik asitin içerik kısmına bak 400 se sorun yokKızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Benim kullandigim tüm takviler gebelik öncesinden kalan dr mfknın ürünleri canimhangi markayı kullanıyorsunuz?
Ben hamilelikten önceki ay doktor kontrolüne gitmiştim o vermişti folidays kullanıyorum bir tane günde şimdiki doktor da devam et bitene kadar dedi devamı için başka bir marka verdihangi markayı kullanıyorsunuz?
Folbetake benimki günde 3 kere yazmış aile hekimi çok geldi bana sankihangi markayı kullanıyorsunuz?
Hm bende günde 3 kere alıyorum çok.mu acaba diye kafama takıldıBen hamilelikten önceki ay doktor kontrolüne gitmiştim o vermişti folidays kullanıyorum bir tane günde şimdiki doktor da devam et bitene kadar dedi devamı için başka bir marka verdi
Evet çok duydum mfk yu onunla mı gebelik oluştu sizinBenim kullandigim tüm takviler gebelik öncesinden kalan dr mfknın ürünleri canim
d vitamini ve omega da var icinde aktif folat diye geciyor.
Ben kullanıyorum önümüzdeki hafta rapor çıkarttırmayı düşünüyorumKızlar kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Rapor yaptırıp mı aldınız ? Şu saate kadar uğraştırdılar ve çıkartmadılar bana raporu
Evet canım 1.5 aydır kullanıyorduk urunlerini cok şükür işe yaradılarEvet çok duydum mfk yu onunla mı gebelik oluştu sizin
Yok canım durmadı ama çok şükür artmadı da idare ediyoruz. Şu dönemi evde geçirmek çok isterdimTamam teşekkür ederim kızlar gündüz fitil olarak gecede içerim daha mantıklı aşırı uyku yapıyor bana hem yavaş yavaş işlerimi de yaparım birde içince fark ettim ağrım varmış farkında değilmişim progestan kullanınca ağrım gidiyor ilacın etkisi geçince gene ağrım oluyor düzenli içicem bilmiyorum belki kendimi çok dinliyorum ama şükür şuan daha iyiyim siz nasılsınız nasıl gidiyor bulantılar durdu mu? Birde serumdan mı bilmem bugün hiç bulantım olmadı rahat rahat yemekte yedim
1 tane ben folik asit değil folat kullanıyorum 400lükKızlar folik asit günde kaç kere alıyorsunuz içiyorsunuz
Folat yada folik asit gebelik başladığı andan itibaren günde 1 tablet olacak şekilde kullanılır 12. Haftaya kadarben de daha doktora gitmeden sipariş verdim ya, bugün geldi. kendi başıma da takviye vs almak istemiyorum.
Kese ile tuttuğum hafta uyumlu olmayabilir 6 da gidip 5 dediyse geç döllenme falan olmuştur 7. Hafta içinde kalp atışı duyuluyor o yüzden iki hafta demesi normal canımya kızlar ben 6+0'da gittim doktor bana 5 haftalık dedi keseyi gösterdi 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi beni biraz geç mi çağırdı kalp atışı için sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?