- 30 Haziran 2013
- 21.052
- 16.328
- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.321
GELSİNLER CANIM SAĞLIKLA VE ZAMANINDAAAA İNŞALLAHEvet şimdi haatrladm sen koyarken eşim kararsız di sürekli isim buluyor di bnde oğlum rüzgar diye seviyorduk yaa gelsinler minişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GELSİNLER CANIM SAĞLIKLA VE ZAMANINDAAAA İNŞALLAHEvet şimdi haatrladm sen koyarken eşim kararsız di sürekli isim buluyor di bnde oğlum rüzgar diye seviyorduk yaa gelsinler minişler
Sayalım gitsin, taş atıp da kolumuz mu yorulacakben asal sayıların gücüne de ınanıyıorum onlRI DA SAYALIM
Çok değilmi birde ek boya badana yaplckHayali bile yeter ama sen sayarken yoruldum ben. Du bakalım benimkiler biterse sana da gelirim
Aminn inşallah canımGELSİNLER CANIM SAĞLIKLA VE ZAMANINDAAAA İNŞALLAH
Halime şükrettim şu an beterin beteri var ayyyÇok değilmi birde ek boya badana yaplck
Ya çok tatlı olmuş göbüş pazartesi detaylı ultrason var galiba kaç haftalık olacak o zamanSevgili gobekligiller bir göbek atayım dedim insallah pazartesi keyifli bir şekilde Rüzgarın yüzünü paylaşacağım
di mi yaaaaSayalım gitsin, taş atıp da kolumuz mu yorulacak
Yaaa ama aysennn nasıl güzel şeyler bunlar Allah sırtında da görmeyi nasip etsinEki Görüntüle 3400641
Ay bakın sizinle paylaşıcam diye sabırsızlandım kaç gündür birkaç parça bisey aldım ben de
evet detaylı var bizim için çok önemli oncekı detaylı 16. haftada hiç sıkıntı yasamamıstık ınsallah bu sefer de oyle olacak rapor işim hallolacak. 22+5 olacağım.Ya çok tatlı olmuş göbüş pazartesi detaylı ultrason var galiba kaç haftalık olacak o zaman
Şu an salınık zaten ama içim rahat değil yaa. Yapçaz bakalım bir sekilde.ben de saldım boşver, zaten hiçbir zaman titiz bir insan olmadım. yüzeysel temizliği eşim yapıyor sağolsun. derli toplu olsun yeter bana. sal gitsin :)
Demee öle deme az de azHalime şükrettim şu an beterin beteri var ayyy
Allahım sana geliyorum, güzel günlerde giysin inşallah.
Çok tatlı amaaa ya
Amiiinn inşallah kızlar çok teşekkür ederiiimmYaaa ama aysennn nasıl güzel şeyler bunlar Allah sırtında da görmeyi nasip etsin
Kargoda gelince yorumlayım.Bazı ürünler aynı kamerada bunu beğendim fiyatıda uygun iş görür diyorlar.Kanguru ve bambu çoraplar nasıl aldın mı
çok güzellerrrrr çokkk maşallah içinde güzel günleriniz olsun gözlerim yaşardı valla. kızımın bebekliklerine bakıyorum bu aralar. ben de böyle fistolu minnoş minnoş elbiselerrrEki Görüntüle 3400641
Ay bakın sizinle paylaşıcam diye sabırsızlandım kaç gündür birkaç parça bisey aldım ben de
Eski fotolara vs bakınca burnumun direği sızlıyor benim de. Sonra diyorum anda kal ve şu anın tadını çıkar. Bak eve yeni bebek kokusu geliyor, çok şanslıyızçok güzellerrrrr çokkk maşallah içinde güzel günleriniz olsun gözlerim yaşardı valla. kızımın bebekliklerine bakıyorum bu aralar. ben de böyle fistolu minnoş minnoş elbiselerrr
öyleyiz canım yaaaa nasıl bir mutluluk şükürler olsunEski fotolara vs bakınca burnumun direği sızlıyor benim de. Sonra diyorum anda kal ve şu anın tadını çıkar. Bak eve yeni bebek kokusu geliyor, çok şanslıyız
tüm dualarım seninle güzelliğim. inşallah güzel sonuçlarla geleceksin
Bebek iyiymis çok sükür. Lütfen ultrason sonrası da bilgilendir canım, aklımız sende kalmasın
Biri 51 diğeri 54 yaşındaAnnen ve kayınvaliden gençse demek. Benim annem yaşlı, kendini kaldırsa yeter. Lohusalıkta bile bakacak kimse yok. Ablam İstanbul'da işleri güçleri var. İlk bir kaç gün eşim bakar, o da işe gidecek. Yani ben her türlü yalnızım.