-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #15.701
Benim iç karnım hiç geniş değil direkt dışarı atıyor ve ikinci gebeliksizin ikinci gebeliğiniz mi? karnınız maaşallah :) ben 23 haftadayım hala göbek deliğimin alt tarafı şişiyor bütünü ile bump olusmadı ve insanlar daha yeni yeni hamile oldugumu anlamaya basladı bıraz göbek deliği hizasına tamamlanıp daha sekil almadı tam olarak.Diğer arkadasların da benım gıbı olanlar varmı bılmıyorum
Haklısın canım ama ne bilm gidip çikolata bile yedim yokBence ayakta hissetmemek gündüz hissetmemek normal onlarında uyku düzeni var hem hepsinin konumu kilolarımız plesenta yerleri aynı değil ki kuzum sen benden daha geç hissettin mesela
Oralarda da kaslar var, gece ters bir şekilde yattıysan, kas ağrısını o şekilde hissediyor olabilirsin. Çok gecmiş olsun canımKızlar benim sağ kaburgamin altı çatlamış gibi ağrıyor göğsümün altı değilde biraz daha sırta doğru. Valla çıldıracağım birkaç topic açılmış bu konu ile alakalı ama acile de gitmek istemedim.
Yok yok kendine boşuna endişe ediyorsun iyi bebeğinHaklısın canım ama ne bilm gidip çikolata bile yedim yokkorkuyorm bazen çok gerçekten
İnşallah canmYok yok kendine boşuna endişe ediyorsun iyi bebeğin
Sağol kuzumOralarda da kaslar var, gece ters bir şekilde yattıysan, kas ağrısını o şekilde hissediyor olabilirsin. Çok gecmiş olsun canım
Birkaç hafta önce aynı sebepten acile gitmiştim de hastaneden çıktıktan iki saat sonra hareketlendi bebekHaklısın canım ama ne bilm gidip çikolata bile yedim yokkorkuyorm bazen çok gerçekten
İnşallah öyle dir ćanm dün akşam vurdu tüm gün yokBirkaç hafta önce aynı sebepten acile gitmiştim de hastaneden çıktıktan iki saat sonra hareketlendi bebekgün icinde ayaklarımi uzatınca hissediyorum ben bebisi, akşam da aynı şekilde. Hissetmediğim de oluyor bazen. Bebek hep aynı yerde olmadığından ara ara hissetmemiz normal bence
Bebek Arabası ile birlikte mi yoksa teklimi ćanm bnde alcamda nasıl birşey alym diye düşünüyorumKızlar ben puset aldım ama bel destekli filan ekstra satılanlardan da almama gerek var mı
5 dk önce panik oldum ben sanki hic hissetmiyorum ya. Benim kilom var. 88 kiloyum. Plasentam da karnımın ön duvarindaymış. Bir iki pıt pıt attı seyirme oldu falan geçen hafta ama mesela bugun hissetmedim. 20+1deyim.Kızlar size birşey sormak istiyorum siz hergun gündüz sürekli bebeğinizi hisediyormusnz 23+4 yani bn ya akşam yada o gün hiç hissetmedim ertesi gün
Bunlar bize daha çok adrenalin yaşatacak bli5 dk önce panik oldum ben sanki hic hissetmiyorum ya. Benim kilom var. 88 kiloyum. Plasentam da karnımın ön duvarindaymış. Bir iki pıt pıt attı seyirme oldu falan geçen hafta ama mesela bugun hissetmedim. 20+1deyim.
Allah yardımcın olsun inşallah hiç ihtiyacin kalmaz ćanm dualarimiz seninle bizi habersiz birkmaKızlar düzenli olarak akşamları sırt üstü yattığımda bebekte hep sol tarafta toplanma ve ittirme yaşıyorum araştırdığım da rahim kasilmasi vs yazıyor ben bebek olduğunu dusunuyordum bu durumu yaşayan varmı ?
Yarın serklaj kararı için kontrolüm var inşallah gerek kalmaz dualarınızı bekliyorum bu güzel ayın ilk gecesinde
Bebek arabasıyla aldım bagi flexfold2 aldım pusetiyleBebek Arabası ile birlikte mi yoksa teklimi ćanm bnde alcamda nasıl birşey alym diye düşünüyorum
Isofixe baglaniyo mu pusetiBebek arabasıyla aldım bagi flexfold2 aldım pusetiyle
Gerek kalmayacak canım olursa da ben her türlü destek olurum sana grubun serklajli ablası olarak. İçini her türlü ferah tut canım. Stres hormonları her şeyden çok etkiliyor minnoslarimiziKızlar düzenli olarak akşamları sırt üstü yattığımda bebekte hep sol tarafta toplanma ve ittirme yaşıyorum araştırdığım da rahim kasilmasi vs yazıyor ben bebek olduğunu dusunuyordum bu durumu yaşayan varmı ?
Yarın serklaj kararı için kontrolüm var inşallah gerek kalmaz dualarınızı bekliyorum bu güzel ayın ilk gecesinde
Dr mfk tutabilirsiniz diyor. Ama drunuza danisin mutlaka diyor. Ben tutulmamasindan yanayim. Herkes kendi bilir yine de.Hayırlı ramazanlar herkese oruç tutacak olan var mı aranızda
Bende tutmayacagim cunku gercekten biraz ac kalinca hareketleri azalıyor bunu farkediyorum yemegin ortasinda başlıyor tekmeler kıpırdanmalarDr mfk tutabilirsiniz diyor. Ama drunuza danisin mutlaka diyor. Ben tutulmamasindan yanayim. Herkes kendi bilir yine de.
Ben tutmuycam ama yarın açlık deneyeceğim şekerden dolayı susuz kalamam zaten 10 saat filan denemeyi düşünüyorum.
Hareketlerini iyice dinleyin. Ben ameliyattan çıkınca oğlum bitkin düşmüştü. Drum aç olduğu için öyle olduğunu yediğim zaman normale döneceğini söyledi. Ben de ne zaman yemeği kıssam hareketlerin gücü azalıyor yesem şeker çıkıyor hunim eksik kaldı bir tek