- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 29
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #15.621
Öyle zaten canım benim sat 8 ekimdi 8 martta gittim tam 5 ayı doldurduk geride bıraktık 6. Ay içindeyiz artık dedi banaKafam karıştı ben 6 ya girdim diyordum
Benimde 27 Eylül sat ćanmÖyle zaten canım benim sat 8 ekimdi 8 martta gittim tam 5 ayı doldurduk geride bıraktık 6. Ay içindeyiz artık dedi banabende soranlara 5 bitti 6. Ayım diyorum ya da direk 5 buçuk aylık diyorum
Benimde detaylida çıktı acil ameliyat demişsiniz serklaj mi yapıldı kacinci haftadasinizBu arada dün rutin kontrole gitmiştim. Doktorumun dikkati sayesinde karından bakarken rahim ağzının kısaldığı fark edildi. Acilen ameliyata alındım. Doktor tam zamanında fark ettik dedi. Kimseyi telaşa sokmak istemem ama rutin kontrollerinizde rahim ağzının kısalığı uzunluğu hakkında bilgi alın derim. Ben hiç ağrı, kanama bir şey hissetmemiştim ama sınırın çok altında çıktı.
Evet, aynı gün serklaj oldum. Rahim ağzı uzunluğu 19 mm ölçüldü. Aynı zamanda hunileşme de varmış. Sizin kaç mm? Serklaj olduğumda 17+2’ydi. Şimdi 20+2 çok şükür.Benimde detaylida çıktı acil ameliyat demişsiniz serklaj mi yapıldı kacinci haftadasiniz
Değişik herkesin ben hamile olduğuma inanamadım bile ddm yok herhal hiç tepki yok vücutta normalmiş meğerBnde hepsi vardı sadece göğüs şişmesi sert olması yoktu halada yok
Ha şöyle ćanm bir buçuk aylık Ken bende tüm belirtiler başladıDeğişik herkesin ben hamile olduğuma inanamadım bile ddm yok herhal hiç tepki yok vücutta normalmiş meğer
Yok canım ben hatta yatak almadım evde yumuşak minderim vardı onu koydum yatağa zaten yaza geliyor bebekler sıcağa gelemez öyleSadece yatak yastık demi yani etrafına birşey yapmdn
Sağol canım ya ben yinede yatak istedim bugün bulmdm ki çünkü ölçü almdn ciktmYok canım ben hatta yatak almadım evde yumuşak minderim vardı onu koydum yatağa zaten yaza geliyor bebekler sıcağa gelemez öyle
İki saat önce biraz vurdu gittiKızlar ya bebekleriniz sizinde çok hareketli mi valla 1 belki 2 saattir organlarıma bastırıyor artık Ağlicam ya ay ben bunları niye yaşıyorum ya sinirlerim bozuldu ya
Senin tercihin tabiki birde ölçüler standart değil mi yaSağol canım ya ben yinede yatak istedim bugün bulmdm ki çünkü ölçü almdn ciktmama illaki bn yatak koycm
Durmuyor anacım durmuyor sanırsın karete ustası anam ağladı yaİki saat önce biraz vurdu gitti
Canım ıhlamurdan ve nane limondan başkası önerilmiyor diye biliyorum geçmiş olsun ama korkma inşAllah birşey olmazKızlaar selam:) size bir şey soracağım. Aşırı olarak geip oldumburnum çok tıkalı, boğazım pert… dün 6-7 yudum limonlu ballı zencefil çayı içtim bişi olur mj
İlk defa duydum senden valla geçen hafta ben bı tabak yedim canim
Yaa inşallah bormalde ben gebelikte hiç bitki çayı içmedim.. ama işte hem grip hem de misafirlikte olunca 6-7 yudum aldım… ama ciğere de işte zararlı diyorlar ama ben yiyorjm dr sık olmamakla birlikte canın çektiğinde arada ye demişti. Üç dmrt yez yemişimdirCanım ıhlamurdan ve nane limondan başkası önerilmiyor diye biliyorum geçmiş olsun ama korkma inşAllah birşey olmaz
Geçmiş olsun, şifa olsun. Bir şeycik olmazKızlaar selam:) size bir şey soracağım. Aşırı olarak geip oldumburnum çok tıkalı, boğazım pert… dün 6-7 yudum limonlu ballı zencefil çayı içtim bişi olur mj
Zencefilin zarari yok canim hattta mide bulantisina bile iyi geliyor için diyorlar.Kızlaar selam:) size bir şey soracağım. Aşırı olarak geip oldumburnum çok tıkalı, boğazım pert… dün 6-7 yudum limonlu ballı zencefil çayı içtim bişi olur mj
Bir şey olmaz inşallah Allah’ın izniyle bende elma ayva limon ve ıhlamur yapıyordum bana çok iyi geldi ama sende dene istersenKızlaar selam:) size bir şey soracağım. Aşırı olarak geip oldumburnum çok tıkalı, boğazım pert… dün 6-7 yudum limonlu ballı zencefil çayı içtim bişi olur mj