- 3 Haziran 2016
- 538
- 237
- 103
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.401
bende oldu ozellikle adet tarihi bitene kadar ama hala oluyor kasıkta ve belde ağrıkızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
Allah yardımcınız olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı bi evladınız olur bize de haber ver lütfenBirazdan doktor kontrolüm var ve çok tedirginim 2 kere üst üste boş gebelik yaşadım Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürecek cikartir beni o odadanhamilelerin duası kabul olur derler dualarınıza talibim güzel anne adayları
Tamamdır ekliyorum listeye cevabını bekledimValla geç döllenme falan sanırım zaten düzensizlik vardı bende anlamadım bu ay nasıl biiey oldunolduysa güzel olmuş ama çok şükür
Benimde vardı canım ara ara hala oluyor şiddetli regl sancısı gibi doktor normal olduğunu ama ne olur ne olmaz Progestan kullanmamı söyledi bebişim sağlıklı şükür öyle düşünmekızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
Güzel haberle geleceksin kalpten inanıyorumBirazdan doktor kontrolüm var ve çok tedirginim 2 kere üst üste boş gebelik yaşadım Rabbim inşallah bu sefer yüzümü güldürecek cikartir beni o odadanhamilelerin duası kabul olur derler dualarınıza talibim güzel anne adayları
Normal canım bende de çok oldu özellikle normal adet döngümün olduğu günlerde fazlaydı karında aşırı şişlik de vardı 5. Hafta sonrası geçtikızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
6 gün ara var yani benim 5 günde 96 da 868 e yükseldi senin de 1000 i bulmuş hatta geçmiş olabilirKızlar ayın 9 ünda beta hcg 119 çıkmıştı dün saplık ocağına kan verdim sonucu bugun alacağım 9 undan 15 ine değerim kaç olursa normal olur?
Benim başhemşirem 45 yaşında hamile kaldı 46 sında 3. Çocuğunu doğurdu hiç de zorlanmadıHoşbuldumCumartesi günü gitmeyi planlıyorum. Bir yandan da yaşım biraz fazla olduğu için korkuyorum ve hemen gitmek istiyorum. Kafam karışık :)
15 yazmışım pardon kanı 14 ünde vermiş oluyorum benim de 5 gün. tahlil sonucu e nabıza yansısın yazarım buraya da inşallah güzel artmıştır6 gün ara var yani benim 5 günde 96 da 868 e yükseldi senin de 1000 i bulmuş hatta geçmiş olabilir
Hoşgeldiniz aramızaSelamlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu, adetim gecikince evde test yaptım, çift çizgi çıktı. 39 yaşındayım, ilk çocuğuma hamileyim. Son adet tarihim 06.10. Bebeğin tahmini doğum tarihi 12.07.2024 görnüyor. Henüz doktora gitmedim. Kimseye de söyleyemedim. O kadar cahilim ki bu konularda, sizlerden bir şey öğrenirim diye aranıza katılmak istedim
Bende de vardı canım sanki reglin en yoğun günleri gibi ağrı çekiyordum. 1 hafta sonra yavaş yavaş azaldı. Şuan çok daha iyiyimkızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım
Hoşgeldinn, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Hiç stres yapma benim annem kardeşimi 42'sinde doğurduSelamlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu, adetim gecikince evde test yaptım, çift çizgi çıktı. 39 yaşındayım, ilk çocuğuma hamileyim. Son adet tarihim 06.10. Bebeğin tahmini doğum tarihi 12.07.2024 görnüyor. Henüz doktora gitmedim. Kimseye de söyleyemedim. O kadar cahilim ki bu konularda, sizlerden bir şey öğrenirim diye aranıza katılmak istedim
650+ olması lazm canımKızlar ayın 9 ünda beta hcg 119 çıkmıştı dün saplık ocağına kan verdim sonucu bugun alacağım 9 undan 15 ine değerim kaç olursa normal olur?
Çok teşekkür ederim daha sonuç çıkmamış çıksın sizinle de paylaşıcam650+ olması lazm canım
İnşallah kuzumÇok teşekkür ederim daha sonuç çıkmamış çıksın sizinle de paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?