2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Anlıyor musun doktorun dediği gibi mi duruyor cidden
Rahim ağzı neresi oluyor yukaridaki siyahlık mi oluyor bilmiyorum ama sanki orası rahim ağzı gibi onu çok anlamıyorum eğer öyleyse benim oglumdaki gibi aşağıda plesanta, ama yolk sac şu yuvarlak yüzük gibi olan, onun tektasi gibi duran da bebiş onu iyi biliyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-14-23-46-31-836_com.miui.gallery.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
Ya teşekkür ederim evet rahminde kalınlaşma var aç gelmişsin kasılman var dedi alttan bakıcam dedi izin verdim doktora güvendiğimden demekki doğru demiş dikkat etmem lazım kendime bunu yaptığım için kızıyorum dikkat etmem lazımdı

Geç değil hiç kendine kızma bundan sonrası için en iyisini yap

Canım biz isteyerek kendimizi aç birakmiyoruz ki bu da hamileliğin bir parçası çoğu kadın kilo bile veriyor, 10 kilo vereni duydum hamilelikte sürekli serumla ayakta kalmaya çalışanı duydum, kimse kendine bunu isteyerek yapmaz kendini hiçbir şekilde suçlama :)

Teşekkür ederim cevabın ve desteğin için evet bilerek yapmıyorum ama zorlamam lazım kaybetmek istemiyorum sınanır mıyım tekrar bilmiyorum belki alırım kucağıma belki bu kuzum da Rabbime gider bilmiyorum ama en azından ben elimden geleni yaptım Allah şefaatçi olmasını istedi derim en azından elimden geleni yaptım demek istiyorum

Sen de benim gibi kayıp yaşadığın için sen de çok korkuyorsun aynı duyguları yaşıyoruz, ama şunu da düşünüyorum gercekten bazı kadınlar istenmeyen hamilelikte vs neler neler yapıyor da istese de o bebek düşmüyor, doktor bana demişti ki ne yapmış olabilirsin ki, sağlıklı bir bebeği ordan koparmaya neyin gücü yetebilir, kürtaj dışında demişti, arkadaşıma annesi 5 çocuğun üstüne hamile kalmış zamanında aldırmak istemiş eşi izin vermemiş, düşürmek için yapmadığını bırakmamış, evin yanında inşaat varmış orda çimento torbaları taşımış, yüksekten atlamış düşsün diye düşük yaptıracak şeyler yemiş içmiş ama nafile, arkadaşım sapasağlam doğmuş ve şuan kendisi diş doktoru, o yediği içtiği şeylerden sakatlık bile olmamış, biz bile isteye birşey yapmıyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artık Allah'ın takdiri inşallah hep birlikte temmuz ayında sağlıcakla dogum yaparız grubumuzdan bir kişi bile eksilmeden devam ederiz rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu kimimize yeniden, ama ilk seferki gibi, kimimize de ilk defa olan bu annelik duygusunu hepimize yaşatsın inşallah

Selamlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu, adetim gecikince evde test yaptım, çift çizgi çıktı. 39 yaşındayım, ilk çocuğuma hamileyim. Son adet tarihim 06.10. Bebeğin tahmini doğum tarihi 12.07.2024 görnüyor. Henüz doktora gitmedim. Kimseye de söyleyemedim. O kadar cahilim ki bu konularda, sizlerden bir şey öğrenirim diye aranıza katılmak istedim

Teşekkür ederim yazdıkların için evet eğer doğacaksa nasipse yaşaması kimsenin gücü yetmez koparmaya içimizde korku gidenlerdense bir ukte kalacak ama inşallah hepimize o güzel duygular ilk defa anne olacaklara o muhteşem duyguyu Rabbim nasip etsin ve Amin inşallah bir kişi bile eksilmeden şu topikten sevinçle ayrılalım sevinçle kucaklayalım o minik yavrularımızı

Hoşgeldin aramıza Bende bayadır takip ediyorum değerlerim yükselmeden yazmamıştım çok faydalı oluyor. Herşeyi sor çekinme çok tecrübeli anneler var kan tahlili yaptırdın mı yaptırmadıysan hemen kan ver yarın betana baktır canım

Bnmde sat 3 Ekim cnm. 5+3 te keseyi ve bebeği gördük. Artışın normal gözüküyor. Doktora gtmedin mi

Demek istedigim bu degil canim. Olusumunun tamamlanmasi 12. Haftayi buluyor ki yerlesimi icin yine 20 haftaya kadar beklenebiliyor ters diyebilmek icin.ters dedigimiz durum plasenta previa degil mi. Alt tarafa yerlesip risk olusturuyor plasenta. Ben uzmani degilim ama 5.haftada doktorun bu bilgiyi vermesi biraz degisik geldi. Ayrica bunu yememeyle iliskilendirmesine hic anlam veremedim. Ilk gebeligimde ilk trimesterda 6 kilo vermistim. Hamile kaldigim kiloya donmem 20.haftayi bulmustu. Yine gebeligi cok kotu gecip aylarca sadece serumla yasayanlar var. Bu mantikla herkesin ölmesi gerek ablam bulantidan midesini bastirabilmek icin cok kilo alip gitmisti doktora. O da kilo aldigi icin kizmisti mesela. Vucut istemiyor iste yemek neden zorluyorsun diye. Her doktorun yaklasimi da farkli. ama dedigim gibi uzmani degilim bu isin. Oylesine yorum yapiyorum. O yuzden cok takilma dediklerime

Hoşbuldum Cumartesi günü gitmeyi planlıyorum. Bir yandan da yaşım biraz fazla olduğu için korkuyorum ve hemen gitmek istiyorum. Kafam karışık :)

kızlar bende de çok ciddi kasık ağrısı var siz de de varmı ben daha keseyi vs. görmedim inşallah dış gebelik falan değildir bugün bir doktora soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…