- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.181
Hayırlı olsun sağlıkla aramıza katılırsın inşallahCarsamba gunu kaset test ile ogrendim Cuma günü 115 beta idi pazartesi 443 olmuş. Geç yumurtlama olabilir sata göre takvimi yaptım ama yarın kese görünürse netleşecek düzgün bir artma olmuşsa 1000 civarı olmalı.
Nice güzel yaşları olsunOğlumun doğum gününde hamile olduğumu öğrendim hemde bugün
Vajinal ultrasona giriyorsun. Rahim ağzına çevresine bakıyor herhangi bozulma enfeksiyon var mı diye. Yumurtalıkların durumuna ve kist tarzı şeylere önlem amaçlı. Eğer gebelik öncesi rutinlerine gidiyorsan bişey yoktur zaten ama tekrar kan vermen lazım 2-3 gün sonrasına o yüzden direk gitsen daha iyi beta bakmak isteyecektir zaten doktor daÇook teşekkür ederimmrahim içine bakıyor derken kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
1000 betada kese biraz zor görünebiliyor. Bana doktorum 1200 de vajinal 1500 de abdominal yarı karından görünür kesin dediCarsamba gunu kaset test ile ogrendim Cuma günü 115 beta idi pazartesi 443 olmuş. Geç yumurtlama olabilir sata göre takvimi yaptım ama yarın kese görünürse netleşecek düzgün bir artma olmuşsa 1000 civarı olmalı.
Yaa ne güzel bi süpriz olmuş sağlıkla kucağına al inşallah . İyi ki doğmuş oğlunuz nice mutlu senelereOğlumun doğum gününde hamile olduğumu öğrendim hemde bugün
Bende de var o ya her gören ne kadar kilo almışsın diyor bide bel çevrem kalınlaştı öyle çok yemekte yemiyorum amaŞişkinlik problemi yaşayan ve çözüm bulan var mı
Di mi bakalım görünürse güzel olur olmazsa bidahakine görünür1000 betada kese biraz zor görünebiliyor. Bana doktorum 1200 de vajinal 1500 de abdominal yarı karından görünür kesin dedi
Bende vardı ama bikaç gündür yok. Ayrıyeten gaz problemi şeklinde de oldu sordum ama kimse yaşamıyor sanırım. Özellikle 4-5 hafta arası olduŞişkinlik problemi yaşayan ve çözüm bulan var mı
Amin inşallah şaşkınım şu anda benim yıllardır olmuyor. Aşılama yaptırdım iki defa tutmadı. Umarım sağlıklıdır ve devam ederiz.Hayırlı olsun sağlıkla aramıza katılırsın inşallah
Gaz problemi bende de varBende vardı ama bikaç gündür yok. Ayrıyeten gaz problemi şeklinde de oldu sordum ama kimse yaşamıyor sanırım. Özellikle 4-5 hafta arası oldu
Ben de bugün verdim beta, 1613 benim de, son adet tarihin ne zamandi canım, benim 15 Ekim :)Kızlar bende 1607 beta hcg 5 hastalığım galiba daha bugün öğrendim çok yeni
Bende çare bulamadım geçsin diye bekliyorumGaz problemi bende de varsürekli karnım ağrıyor o yüzden bir an önce geçer inşallah ya
Doğru zamanı varmış demek kiAmin inşallah şaşkınım şu anda benim yıllardır olmuyor. Aşılama yaptırdım iki defa tutmadı. Umarım sağlıklıdır ve devam ederiz.
Benimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acabaEvet ben ovulasyon testiyle takip ediyordum zaten 20 ekimde pik gördüm 9 gün sonra beta 10 çıktı
Evet gerçekten de doğru zaman değilmiş o zamanlar. Başımıza bir sürü iş geldiDoğru zamanı varmış demek kien ihtiyacınız olan dönem bu dönemmiş gelmiş minik sağlıkla ilerlesin
Kimyasal mı değil mi öğrenmek için o canımBenimde 12.gunum çatlamadan itibaren bugün kan verdim beta 9 çıktı iki gün sonra tekrar kan ver çok düşük dedi doktorun erken olduğu için olabilir dedi içime korku geldi sizin nasıl acaba
Çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsunYaa ne güzel bi süpriz olmuş sağlıkla kucağına al inşallah . İyi ki doğmuş oğlunuz nice mutlu senelere
A ne güzel 10 ekim adet tarım 1607 çıktı beta hcg bugün öğrendimBen de bugün verdim beta, 1613 benim de, son adet tarihin ne zamandi canım, benim 15 Ekim :)
İlk gebeliğin mi bir de Dr ye gittin mi kese için falanBen de bugün verdim beta, 1613 benim de, son adet tarihin ne zamandi canım, benim 15 Ekim :)
Onlar biliyolar gelecekleri zamanıEvet gerçekten de doğru zaman değilmiş o zamanlar. Başımıza bir sürü iş geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?