2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Özele 2. Trimester ortalarında geçiş yapıyor herkes sorun olmuyor. Doğum için en iyisi hangisi bu süreçte araştırabilirsin hem
Bakalım nasıl bir yol izlerim zaman gösterir canım doktorum şehir hastanesindeki o kadar tatlı biri ki ona gitmesem içim tahat etmez tek başına o yeter esasen ama işte normal doğumda ebeler ve şans herşey o yüzden …

Sistem çok değişmiş bizim zamanımızda gibi değil bence bekleme açtır zaten kaydın sisteme düşmüştür
Düşmüştür de test için 2 yere ayrı ayrı gitmek istemiyorum kuzum
Aslında evet çok besleniyorlar ama bizden almaya başladılar baş dönmemiz bizden beslendikleri için oluyor bacım
Yok hayır ilk 3 ay bizim yediklerimize ihtiyacı yok vücudun susuz kalmaması önemli çünkü tam 8 hafta serumla beslendim ne yemek vardı ne vitamin içsem kustum maşallah sağlıklıydı bizi kemiriyorlar o ayrı
Nazara inanıyorum o ayrı konu ama her gebelik farklı işte anneye bağlı değil tamamen gebeliğe bağlı inşallah çabucak geçer canım şu süreç

Ya maşallah inşallah bundada olmaz valla ben çok çektim millet acıyordu artık bana bunda olmaz inşallah dedim de şimdilik hafif vallahi buna razıyım

Benide alın aranıza bende temmuz annesi olacağım inşallah

merhabalar yaş: 32 3.çocuk SAT:12.10.2023 4+5 Tahmini Doğum Tarihi:18.07.2023

3+1 de 23 betayla öğrenen biri olarak arttırıyorum 3+0 da idrar testinde görmüştüm ama 3+1 de kan verdim ilk
Bende adetten 3 gün önce 23 ile öğrenmiştim hatta çok şaşırdım kimyasal mı diye bile düşündüm

Eklentiler

• 8DA561C6-D628-4395-862F-06999FC0BE26.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 52
Selamlar, güncelleme yapıyorum 4h+6 'lık hamileyim :) ( ilk çocuk )
Beklenen adet günümde kasık ağrım başladı, günlerce devam etti ancak adet olamadım. 3 gün gecikme sonucunda test yaptım ve pozitifi gördüm. Doktora gittiğimde rahim kalınlığının hamile olduğumu gösterdiğini ancak kesenin henüz oluşmadığını söyledi. 10 gün sonra kese görmeye gideceğim, umarım her şey yolunda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…