2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsin

Benimde aklıma gelmedi değil...bir ihtimal oda var.Kimyasal olabilirmi?
Gerçekten çok zor süreçler.
Yani transferse kimyasal değildir ama sonuç doğruysa gelişim durmuş demektir ama üzülme bence kan ver bir daha yarın inşallah testte bir sorun vardır canım benim

Cnm bi kımyasalını hatırlıyorum, yazışmıştık ama diğerini hatırlayamadım, sonramı olmuştu?
Bndede 3 kımyasal var, bu bebişim sağlıklı, inşallah senınkıde saglıklı olur,bni etiketle

ben ınanıyorum sana ve S simurgggg 'a..
ALLAH sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsın inşallhtüm isteyenlere

Kızlar belimi incittim sanırım nasıl becerdim anlamadım bacağıma vuruyor ağrı hemde nasıl anlatamam kas gevşetici sürdüm fayda etmedi şimdi parol atıcam mecbur dayanamıyorum iki büklüm yürüyorum şuan sanırsın sırdımda yük var belime birşey mi oldu acaba

Merhaba, bence her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için daha erken gidebilirsiniz. Benim de ilk hamileliğim :) Ayrıca folik asit kullanmaya başladınız mı? İş nedeniyle izin alamıyorsanız büyük özel hastanelerde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyor belki o şekilde akşam gidebilirsiniz.

Geçmiş olsun dinlen canım zorlama bence. Dün sabah ben de ayak bilek ağrısıyla uyandım sanki burkulmuş gibi, gece ne olduysa. Üstüne basıp yürüyemedim dinlendim buz koydum akşama doğru iyileşti bu sabah ise bir şey kalmamıştı. Hamilelikten de olabilir belki

Bende erken öğrendim bekleme çok stres heyecan hepsini yaşatıyor

2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsin
Aynen bende 5 varken öğrendim ertesi gün beta 96 çıkmıştı 2 gün sonra 222 çıktı 3 gün sonra da 858 olunca tam bir hafta sonrasına randevu verdi çarşamba keseyi görmeye gideceğim. Yükseliş normal mi sizce

Ay Amin ben 4+4 te gittim görünmedi bir daha ne gittim ne kan verdim bakalım ay inşallah kucaklarımıza alacağımız zamanlar hızla geçer çok heyecanlıyım ilk bebem gibi
Değil mi, 2.de olsa ilk bebek gibi heyecanli ve sevinçli oluyor insan :) vajinal bakmış miydi canım 4+4 te

Aynı hastanede mi verdin hepsini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…