- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.041
2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsinÇok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah evladıniçim rahatladı hani böyle test vesaire yapılacaksa zamanını kaçırmayayım diye sordum. Gittiğimde herşey normalse eğer direk karından görebilirler mi kalp atışı duyulabilir mi çok heyecanlı bir süreç birde ben beta 9 ken erken öğrendim beynimde delicesine sorular
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsin
Benimde aklıma gelmedi değil...bir ihtimal oda var.Kimyasal olabilirmi?Tekrar mı kan versen belki hata olmuştur
Yani transferse kimyasal değildir ama sonuç doğruysa gelişim durmuş demektir ama üzülme bence kan ver bir daha yarın inşallah testte bir sorun vardır canım benimBenimde aklıma gelmedi değil...bir ihtimal oda var.Kimyasal olabilirmi?
Gerçekten çok zor süreçler.
İnşallahYani transferse kimyasal değildir ama sonuç doğruysa gelişim durmuş demektir ama üzülme bence kan ver bir daha yarın inşallah testte bir sorun vardır canım benim
Allah hayırlı haberler versin canımİnşallahyarın başka bir merkezde tekrar deneyeyim.İyi şans bizlerle olsun
Cnm bi kımyasalını hatırlıyorum, yazışmıştık ama diğerini hatırlayamadım, sonramı olmuştu?Evet canım yaaa 2 tane kimyasal geçirdim biliyosun, sonlara doğru umudumu kesmiştim ama bu ay oldu çok şükürbat 3 gün geçti bugün betam 383 çarşamba günü tekrar vercem bakalım eğer güzel bir artış varsa Bi daha vermem. Bu arada tesadüfe bak seni etiketlemeyi unutmuşum kusura kalma
Merhaba, bence her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için daha erken gidebilirsiniz. Benim de ilk hamileliğim :) Ayrıca folik asit kullanmaya başladınız mı? İş nedeniyle izin alamıyorsanız büyük özel hastanelerde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyor belki o şekilde akşam gidebilirsiniz.Merhaba Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim. Öncelikler Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim size bir sorum olacaktı. Sat:2 ekimdi şuanda sat tarihine göre 6 haftalığım henüz hiç doktora gitmedim çalıştığım için izinli günümü bekliyorum beta takibi yapıyorum Allaha şükür düzenli 2 kat artıyor. 23 üne Randevu aldım o tarihte 8 haftalık oluyor nasipse sizce ilk doktor kontrolü için çok geç kalmış oluyor muyum ? İlk hamileliğim o yüzden biraz endişeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçmiş olsun dinlen canım zorlama bence. Dün sabah ben de ayak bilek ağrısıyla uyandım sanki burkulmuş gibi, gece ne olduysa. Üstüne basıp yürüyemedim dinlendim buz koydum akşama doğru iyileşti bu sabah ise bir şey kalmamıştı. Hamilelikten de olabilir belkiKızlar belimi incittim sanırım nasıl becerdim anlamadım bacağıma vuruyor ağrı hemde nasıl anlatamam kas gevşetici sürdüm fayda etmedi şimdi parol atıcam mecbur dayanamıyorum iki büklüm yürüyorum şuan sanırsın sırdımda yük var belime birşey mi oldu acaba
HarikaMerhaba, benim de sat aynı gün
Allah yardımcın olsun canımSon 5 gündür var ama 2 gündür iyice bastırdı dün ilk defa kustum
Bende inanılmaz bir iştah artışı olduAllah yardımcın olsun canımEn korktuğum şey bazılarında olmuyormuş onun için dua ediyorum
Bende erken öğrendim bekleme çok stres heyecan hepsini yaşatıyorÇok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah evladıniçim rahatladı hani böyle test vesaire yapılacaksa zamanını kaçırmayayım diye sordum. Gittiğimde herşey normalse eğer direk karından görebilirler mi kalp atışı duyulabilir mi çok heyecanlı bir süreç birde ben beta 9 ken erken öğrendim beynimde delicesine sorular
Aynen bende 5 varken öğrendim ertesi gün beta 96 çıkmıştı2 aylıktan sonra kalp atışı da bebekte görünür zaten kalp atışından sonra testlere başlıyorlar bende regliye 5 gün varken öğrendim yanlız değilsin
Değil mi, 2.de olsa ilk bebek gibi heyecanli ve sevinçli oluyor insan :) vajinal bakmış miydi canım 4+4 teAy Amin ben 4+4 te gittim görünmedi bir daha ne gittim ne kan verdim bakalım ay inşallah kucaklarımıza alacağımız zamanlar hızla geçer çok heyecanlıyım ilk bebem gibi
Şimdiki kilon nasıl? Ben ideal kiloma kavuşmadan gebelik oldu bakalım bidon olur muyumBende inanılmaz bir iştah artışı oldukilo aldım ilk haftadan
Aynı hastanede mi verdin hepsini canımMerhaba hanımlar hepiniz sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız inşAllahbenim değerlerimi yorumlarmısınız rica etsem;
2 kasım:87.06
8 kasım:495
13 kasım:657
21 ekim 3.gün embriyosu transfer oldum.Değeri doktor pek beğenmedi 657 yi..sizce nasıl yükselirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?