2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Benim gibi sezeryan olacak olanlar var mi kizlar ? Ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak o yüzden temmuzun ilk haftasi alırlar diye düşünüyorum doguma 38 icinde oluyorum 🥰
Ben sezaryenliyim ama nasip olurda o günlere gelirsek Herşey yolunda giderse vajinal doğumu zorlarım 🫠

Sata göre normal canım kese görünmemesi belki bi kaç gün sonra gitsen görürdü. Bakalım beta kaç çıkacak ağrı için ne dedi ?
İnanır mısın hep unutuyorum birde o kadar umursamazlar ki hiç beğenmedim doktoru birde aşırı bastırdı sinir oldum ama yerleşiyor ona bağlıyorum hala baş dönmem var söyledim normal dedi bir dahaki sefere özele gidicem devlet doktorları hep pratisyen hep asistan uzmanlar hep ameliyatta hep başka yerde

Söyledim zaten çoğu bana sen nerden biliyorsun diyor özelde öğrenmiştim genelde vajinal ulturasonla bakarlardı bakmadı sanırım düşüklerimden kaynaklı bakmadı
Canım ben en son gittiğimde idrara çok sıkışık gel dedi doktor ve dediğin gibi çok bastırdı zaten sıkışık durumdayım altıma yapacaktim nerdeyse. Ama en net o şekilde görebildi keseyi bende pazartesi gideceğim kalp atışı için. Bir de sen çok çok erken öğrenmiştin gebeliğini belki ondan da görünmemistir canım birkaç gün sonra tekrar git istersen. Şuan kaç haftalık oldu seninki ?

Kızlar selam, bugün 6+1 im. Malesef orta kulak enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Çok ağır atlatmıyorum ama dr enfexia isimli b grubu bir antibiyotik verdi ve kullanmamı önerdi. Ister istemez insan çekiniyor daha çok küçük olduğundan ama enfeksiyon ilerlerse de düşük riski artıyormuş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Daha önceki gebeliklerinizde antibiyotik kullandınız mı?

X