- Konu Sahibi sacibelinde
Bugun kacinci gun kuzum. Karindan mi bakti? En son ne zaman baktrmistin beta?Gittim kese göremedi tekrar beta istedi sonuç bekliyorum şimdi bakalım çıkar inşallah bir kaç saate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun kacinci gun kuzum. Karindan mi bakti? En son ne zaman baktrmistin beta?Gittim kese göremedi tekrar beta istedi sonuç bekliyorum şimdi bakalım çıkar inşallah bir kaç saate
Ben muhtemel hazirana kayar benim de olur sq insallah ama tarih temmuz diye bu gruptayimBenim gibi sezeryan olacak olanlar var mi kizlar ? Ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak o yüzden temmuzun ilk haftasi alırlar diye düşünüyorum doguma 38 icinde oluyorum
Ben sezaryenliyim ama nasip olurda o günlere gelirsek Herşey yolunda giderse vajinal doğumu zorlarımBenim gibi sezeryan olacak olanlar var mi kizlar ? Ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak o yüzden temmuzun ilk haftasi alırlar diye düşünüyorum doguma 38 icinde oluyorum
Sata göre normal canım kese görünmemesi belki bi kaç gün sonra gitsen görürdü. Bakalım beta kaç çıkacak ağrı için ne dedi ?Gittim kese göremedi tekrar beta istedi sonuç bekliyorum şimdi bakalım çıkar inşallah bir kaç saate
Hosbuldum. Valla son adet tarihim yok cunki austosta kurtaj oldum hic adet olmadim bugun 4 haftalik oldugumuzi oyrendikMerhaba hoşgeldin
Listede yazan bilgileri gönderebilirsen ekleyeyim
Olsun haziran sonu temmuz ne farkeder saglicakla gelsin bebis ilki kiz mi erkek miBen muhtemel hazirana kayar benim de olur sq insallah ama tarih temmuz diye bu gruptayim
Insallah gönlüne göre olur dogumun canim bende düşünmedim degil ama vazgecmem pek uzun sürmediBen sezaryenliyim ama nasip olurda o günlere gelirsek Herşey yolunda giderse vajinal doğumu zorlarım
Kiz canim senin?Olsun haziran sonu temmuz ne farkeder saglicakla gelsin bebis ilki kiz mi erkek mi
Kanda çok iyi ve yüksek çıkmış en son verdiğimin üzerinden 5 gün geçti 2600 küsürlerde çıkmış benim rahmim ters ya ondan göremedi kesin Allahım çok şükür çok yüksek değil mi ikiz mi gene acabaBugun kacinci gun kuzum. Karindan mi bakti? En son ne zaman baktrmistin beta?
Tamam diğer bilgileri yazalımHosbuldum. Valla son adet tarihim yok cunki austosta kurtaj oldum hic adet olmadim bugun 4 haftalik oldugumuzi oyrendik
Normalden sezaryene döndüm son anda o yüzden hiç bişey belli olmuyor plansız programsız ne denk gelirse nasip diyorumInsallah gönlüne göre olur dogumun canim bende düşünmedim degil ama vazgecmem pek uzun sürmedi
Canım rahminin ters olduğunu doktora söyledin mi?Kanda çok iyi ve yüksek çıkmış en son verdiğimin üzerinden 5 gün geçti 2600 küsürlerde çıkmış benim rahmim ters ya ondan göremedi kesin Allahım çok şükür çok yüksek değil mi ikiz mi gene acaba
İnanır mısın hep unutuyorum birde o kadar umursamazlar ki hiç beğenmedim doktoru birde aşırı bastırdı sinir oldum ama yerleşiyor ona bağlıyorum hala baş dönmem var söyledim normal dedi bir dahaki sefere özele gidicem devlet doktorları hep pratisyen hep asistan uzmanlar hep ameliyatta hep başka yerdeSata göre normal canım kese görünmemesi belki bi kaç gün sonra gitsen görürdü. Bakalım beta kaç çıkacak ağrı için ne dedi ?
Söyledim zaten çoğu bana sen nerden biliyorsun diyor özelde öğrenmiştim genelde vajinal ulturasonla bakarlardı bakmadı sanırım düşüklerimden kaynaklı bakmadıCanım rahminin ters olduğunu doktora söyledin mi?
Canım ben en son gittiğimde idrara çok sıkışık gel dedi doktor ve dediğin gibi çok bastırdı zaten sıkışık durumdayım altıma yapacaktim nerdeyse. Ama en net o şekilde görebildi keseyi bende pazartesi gideceğim kalp atışı için. Bir de sen çok çok erken öğrenmiştin gebeliğini belki ondan da görünmemistir canım birkaç gün sonra tekrar git istersen. Şuan kaç haftalık oldu seninki ?Söyledim zaten çoğu bana sen nerden biliyorsun diyor özelde öğrenmiştim genelde vajinal ulturasonla bakarlardı bakmadı sanırım düşüklerimden kaynaklı bakmadı
Belki ondan gorememistir. Bir onceki degerin kacti?Kanda çok iyi ve yüksek çıkmış en son verdiğimin üzerinden 5 gün geçti 2600 küsürlerde çıkmış benim rahmim ters ya ondan göremedi kesin Allahım çok şükür çok yüksek değil mi ikiz mi gene acaba
Temmuzun ilk haftası gibiEklerim tabi ki
Tahmini doğum tarihi ? kaçıncı bebiş ?
inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:) doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun daha çok erken ama çok sabırsızım benSeninle aynıyız canım bizim de 21 temmuz inşallah