2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ay maşallah nasıl da belli artık ya sağlıkla büyüsün
Evet belli artık aminnnn hepsi inşallah
Canimmmm baya çıkmış ay bi heves ettim ben de aticam simdi
Yaaa evrim geçirmeye başladı göbeğim at at bakalım minnoşa
ayy maşallah ya ben 11 haftaya giricem yarın ama kilolu olduğum için hiçbir fark yok
Teşekkür ederim ben göbekliydim de kustum baya onun etkisi oldu bence bide sezaryen sonrası daha çabuk çıktı galiba öyle deme yaaa çıkar bi iki haftaya bak görürsün bebiş göbeği farklı

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemiyorum buralara hepiniz iyisinizdir inşallah bende 10+6 yım arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz bebeğe en zararsız olan hangisidir acaba benim güneş koruyucu ihtiyacım var da

Ben Yves Rocher ve missha kullanıyorum ikisinde doğal ürünler ama 3 ay bişey kullanmadım yeni yeni başladım

Çok güzel olmuşsun partiye hazırsın Bende 12. Haftadayım alt göbeğim vardı biraz daha belirgin şuan ama çıkmadı tam artık hızla büyür ama galiba
Evet artık yukarılara tırmanacaklar yavaş yavaş 20. Haftalardaki göbeği çok seviyorum ben hem şişko değilsin hem hamile olduğun belli miss
Teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…