- Konu Sahibi sacibelinde
- #5.101
İnşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsinYaaa ben kıyamam ona sağlıkla gelsin kardeşi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsinYaaa ben kıyamam ona sağlıkla gelsin kardeşi inşallah
Bende yok şuan canım sadece diş ağrısı baş ağrısı ve geri çevirme kolumu kaldıramıyorumKızlar bende ishal var 2 gündür geçmiyor doktoruma sordum hastalarımın yarısı ishal bu ara salgın var dikkat edin dedi. Beslenme önerisi falan yaptı. Sizde de var mı
Cok sagol kuzum insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz kizceleri ogluslariHayırlı olsun canım kızçen
Bana da 1 hafta 10 gun icinde sonuclanir demislerdi canım ama pazartesi oglen verdim. Cuma mesai bitmeden geldi sonuc. Erken de gelebiliyor belli olmaz saglikli olsunlar da gerci her turlu beklemeye raziyiz tabi o da var. Insallah guzel haberler alalim hep boyleKuzum çok sevindim süper süper haber benimkine çok var ya 10-14 gün dediler. Çok sevindim doktor cinsiyeti de bilmiş minnoş bir kız gelecek demek ki
Kizla actik sayfayi testti pozitifti betaydi bulantiydi derken keyifli bir doneme geldik şükür cinsiyet donemi once butun cinsiyetleri ogrenelim hadi sonra darisi alisverisleri konusacagimiz gunlere insallahGrubun ilk resmi cinsiyeti belli oldu
Cok sagol kuzum. Seninkini de heyecanla bekliyoruz hadi bu hafta öğrenelimAy maşallah çok sevindim canım
Evet o rollonlar cok büyük kurtarici gercektenlodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.
Bu eczanelerde satılan mentollü şakaklara sürülen bir roll-on var onlar işe yarıyor birde buzlu suda ellerimi bekletiyorum o da çok etkili
Cok sagol canim benim. Sizlerden de heyecanla bekliyoruz cinsiyet haberleriniCanım hayırlı olsun kuzucuk
Bende yok ama dedigin gibi salgin var galiba canim. Cok duyuyorum etrafimda da. Sen de bol su ic. Dikkat etKızlar bende ishal var 2 gündür geçmiyor doktoruma sordum hastalarımın yarısı ishal bu ara salgın var dikkat edin dedi. Beslenme önerisi falan yaptı. Sizde de var mı
Canımm size de çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınızGaliba benimkide infulenza boğazlarındada biraz enfeksiyon var 3 gündür ateşliydi doktora götürdüm ilaca başladık ama bana geçti çok dikkat et canım valla sürünüyorum şuan.
Ayy çok şanslısın canım benim kaynana fobim oluştu o kadar diyeyimKız yok vallahi benimki kıskanç değil ki oğluna ne kadar düşkün anlatamam. Annem kadar hatta daha çok arar sorar kızıma bakar yemek konusunda destek olur asla sık sık gelmez gençsiniz bizle ne yapacaksınız der evimizin arası 7 sokak mesela. Hep derim idol kayınvalide benimki diye Allah ondan bin kere razı olsun
Bende de var o bi de annemler başka şehirde olunca nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. Kafamız çok farklı muhabbeti de hiç sarmıyor inşallah beni çok uğraştırmaz. Çocuk olmadığı için bi sınır vardı gelip gitmelerde ama şimdi bahanesi olacakAyy çok şanslısın canım benim kaynana fobim oluştu o kadar diyeyim
İçmeye çalışıyorum katı besleniyorum geçer inşallah enfeksiyon olmasın daBende yok ama dedigin gibi salgin var galiba canim. Cok duyuyorum etrafimda da. Sen de bol su ic. Dikkat et
İnşallah canım söyleriizzzzCok sagol canim benim. Sizlerden de heyecanla bekliyoruz cinsiyet haberlerini
Bilmiyorum ben ekstra bişeylerde kullandığımdan dolayı belki diğerleride işe yaramış olabilir ama o şekilde 3 lü kullanmıştım hiç çatlağım yok benim bende çok kilo almadım 52 kiloyla kaldım 62 kiloyla doğum yaptım çok koca bir karnımda yoktu onlarda çatlak olmamasına sebeptir illaki hindistan cevizi çok güzel nemlendiriyor etkisi büyük benceBio oil hiçbir işe yaramıyor 7aya kadar rahat götürdü fakat 8. Aydan sonra heryer çatladı hiç kilo da almadığım halde 56 ile gebe kaldım 63 ile doğuma gittim. Daha kilo alsam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum. Şuan yok denecek kadar az görünüyor çatlaklarım ama tekrar olmasını istemiyorum
Ben görüşmüyorum iki yıldır artık çok rahatım. Bebeği de bilmiyorlar zaten söylemeye de niyetim yok. Yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.Bende de var o bi de annemler başka şehirde olunca nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. Kafamız çok farklı muhabbeti de hiç sarmıyor inşallah beni çok uğraştırmaz. Çocuk olmadığı için bi sınır vardı gelip gitmelerde ama şimdi bahanesi olacak