• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bende ishal var 2 gündür geçmiyor 😒 doktoruma sordum hastalarımın yarısı ishal bu ara salgın var dikkat edin dedi. Beslenme önerisi falan yaptı. Sizde de var mı

Kızlar bende ishal var 2 gündür geçmiyor 😒 doktoruma sordum hastalarımın yarısı ishal bu ara salgın var dikkat edin dedi. Beslenme önerisi falan yaptı. Sizde de var mı
Bende yok şuan canım sadece diş ağrısı baş ağrısı ve geri çevirme kolumu kaldıramıyorum

Kuzum çok sevindim süper süper haber 😍💃 benimkine çok var ya 10-14 gün dediler. Çok sevindim doktor cinsiyeti de bilmiş minnoş bir kız gelecek demek ki 😍😍
Bana da 1 hafta 10 gun icinde sonuclanir demislerdi canım ama pazartesi oglen verdim. Cuma mesai bitmeden geldi sonuc. Erken de gelebiliyor belli olmaz😉 saglikli olsunlar da gerci her turlu beklemeye raziyiz tabi o da var. Insallah guzel haberler alalim hep boyle😍😍

lodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.
Bu eczanelerde satılan mentollü şakaklara sürülen bir roll-on var onlar işe yarıyor birde buzlu suda ellerimi bekletiyorum o da çok etkili
Evet o rollonlar cok büyük kurtarici gercekten

Kesinlikle canım inşallah yaşamayız olmazsa gümüş kapakta alıp hazırda bulundurmak istiyorum 🥲
[/QUOTE]
Ayy bak bunu iyi hatirlattin kuzum. Unutmusum o detayı. Ben de alayim😊😊

Bende yok ama dedigin gibi salgin var galiba canim. Cok duyuyorum etrafimda da. Sen de bol su ic. Dikkat et😊

Kız yok vallahi benimki kıskanç değil ki oğluna ne kadar düşkün anlatamam. Annem kadar hatta daha çok arar sorar kızıma bakar yemek konusunda destek olur asla sık sık gelmez gençsiniz bizle ne yapacaksınız der evimizin arası 7 sokak mesela. Hep derim idol kayınvalide benimki diye Allah ondan bin kere razı olsun 🌺🙏🏼
Ayy çok şanslısın canım benim kaynana fobim oluştu o kadar diyeyim

Ayy çok şanslısın canım benim kaynana fobim oluştu o kadar diyeyim
Bende de var o bi de annemler başka şehirde olunca nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. Kafamız çok farklı muhabbeti de hiç sarmıyor inşallah beni çok uğraştırmaz. Çocuk olmadığı için bi sınır vardı gelip gitmelerde ama şimdi bahanesi olacak 😅

Bio oil hiçbir işe yaramıyor 7aya kadar rahat götürdü fakat 8. Aydan sonra heryer çatladı hiç kilo da almadığım halde 56 ile gebe kaldım 63 ile doğuma gittim. Daha kilo alsam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum. Şuan yok denecek kadar az görünüyor çatlaklarım ama tekrar olmasını istemiyorum
Bilmiyorum ben ekstra bişeylerde kullandığımdan dolayı belki diğerleride işe yaramış olabilir ama o şekilde 3 lü kullanmıştım hiç çatlağım yok benim bende çok kilo almadım 52 kiloyla kaldım 62 kiloyla doğum yaptım çok koca bir karnımda yoktu onlarda çatlak olmamasına sebeptir illaki hindistan cevizi çok güzel nemlendiriyor etkisi büyük bence

Bende de var o bi de annemler başka şehirde olunca nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. Kafamız çok farklı muhabbeti de hiç sarmıyor inşallah beni çok uğraştırmaz. Çocuk olmadığı için bi sınır vardı gelip gitmelerde ama şimdi bahanesi olacak 😅
Ben görüşmüyorum iki yıldır artık çok rahatım. Bebeği de bilmiyorlar zaten söylemeye de niyetim yok. Yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil.

Back