• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar 13 hafta da baş a
Çıktığın gibi bi dahakine sert kahve americano olur espresso olur ve bildiğimiz kola iç canım. Baş hekim tesadüfen ben ameliyattan çıkarken oradaydı beklerken muhabbet ettik bende spinalliyim hemen kola ve kahve iç tamam mı demişti baş ağrısı hiç çekmedim o yüzden aklında bulunsun 🫠
Canım baş ağrısı çekiyorumusun ben iki gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum

Ah o kaynanalar en iyisi bile kiskanccc
Kız yok vallahi benimki kıskanç değil ki oğluna ne kadar düşkün anlatamam. Annem kadar hatta daha çok arar sorar kızıma bakar yemek konusunda destek olur asla sık sık gelmez gençsiniz bizle ne yapacaksınız der evimizin arası 7 sokak mesela. Hep derim idol kayınvalide benimki diye Allah ondan bin kere razı olsun 🌺🙏🏼

Kızlar 13 hafta da baş a

Canım baş ağrısı çekiyorumusun ben iki gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum
lodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.
Bu eczanelerde satılan mentollü şakaklara sürülen bir roll-on var onlar işe yarıyor birde buzlu suda ellerimi bekletiyorum o da çok etkili

lodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.
Bu eczanelerde satılan mentollü şakaklara sürülen bir roll-on var onlar işe yarıyor birde buzlu suda ellerimi bekletiyorum o da çok etkili
Ben girip değil ama galiba rüzgar çarptı gerçekten çok şiddetli çekiyorum ya

Bizim isim belli gibi 😊
Kız olursa Mercan ❤
Erkek olursa Ali 💙
Inşallah sağlıcakla alalım da kucağımıza 🙏🧿
Ay ne güzel isimler adlarıyla bin yaşasınlar 🥹
Bizimde Kız olursa Asin (ilk kızımın adı Nisa tersi olsun dedik anlamı da güzel)
Erkek olursa da Erim 🩵

Buzlu suda ellerini beklet dayanamayacak noktaya gelinceye kadar hadi soğuk kesti deriz ya o hissiyat olacak bunu 4-5 kere tekrarla baya hafiflettiğini göreceksin bide kocalar boş durmasın azıcık masaj desteği 🫠
Çok teşekkür ederim canım işlerimi bitirip hemen yapm daha oğlumun dersi var ona gidecez hiç hâlim yok sana ne oldu anne diyo oda farkında artk onla ilgilenmemiyorum çok 😥

Çok teşekkür ederim canım işlerimi bitirip hemen yapm daha oğlumun dersi var ona gidecez hiç hâlim yok sana ne oldu anne diyo oda farkında artk onla ilgilenmemiyorum çok 😥
İlk gebelik hiç gebelikmiş gerçekten acıktım diye başıma geldi kahvaltısını hazırladım mutfağı topladım gripten sürünüyorum gözümü açacak halim yok ama onunla ilgilenmek zorundayım çok iyi anlıyorum seni 🥲
Biz söyledik bir kardeşini olacağını biraz insaflı davranıyo 😂
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın 🙏🏼

Ay ne güzel isimler adlarıyla bin yaşasınlar 🥹
Bizimde Kız olursa Asin (ilk kızımın adı Nisa tersi olsun dedik anlamı da güzel)
Erkek olursa da Erim 🩵
Sizin isimler de çok güzel 😊
Benim de kızımın adı İnci, kardeşi kız olursa o yüzden Mercan düşündük. Abla kardeş uyumlu olsunlar. Erkek isminde de her zaman Ali hoşuma gitmiştir. Kısa, net...
Asin' in anlamı nedir?

Sizin isimler de çok güzel 😊
Benim de kızımın adı İnci, kardeşi kız olursa o yüzden Mercan düşündük. Abla kardeş uyumlu olsunlar. Erkek isminde de her zaman Ali hoşuma gitmiştir. Kısa, net...
Asin' in anlamı nedir?
İnci Mercan ne güzel olur dedem beni hep öyle severdi 🫠
Asin saf temiz kusursuz demek 🌺

Evde ilgi bekleyen bir çocuk daha olunca hamilelik ekstra zor. Benim kizim da 2,5 yaşında. Halsizlik yaşadığımda daha da zorlanıyorum. Ilk gebelik sürecimi iyi degerlendirememisim. Şimdi ki aklim olsa daha çok yatar, naz yapardım sürekli 😅

Çok geçmiş olsun, inşallah hemencecik toparlarsın 🙏

İlk gebelik hiç gebelikmiş gerçekten acıktım diye başıma geldi kahvaltısını hazırladım mutfağı topladım gripten sürünüyorum gözümü açacak halim yok ama onunla ilgilenmek zorundayım çok iyi anlıyorum seni 🥲
Biz söyledik bir kardeşini olacağını biraz insaflı davranıyo 😂
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın 🙏🏼
Biz söylemiyoruz ya cinsiyet öğrenince Şubat 2 de detaylı ultrason var ona girip cikacam o zaman bıraktım inşallah dayanirm o zaman kadar tepkisi nasl oldu seninkisi 😂

Benim de kızım infulenza oldu 3 gündür ateşli dün ilaca başladık ben de onla uğraşıyorum mecbur maske de takmadım inşallah bana geçmez bol portakal mandalina yiyorum bari bağışıklığım düşmesin dedim🥺🙏🏻

Biz söylemiyoruz ya cinsiyet öğrenince Şubat 2 de detaylı ultrason var ona girip cikacam o zaman bıraktım inşallah dayanirm o zaman kadar tepkisi nasl oldu seninkisi 😂
Videoya bakıp bakıp ağladım o kadar güzel tepkiler verdi ki anlatamam. Anne gerçekten mi karnında bebeği görmeye gidicek miyiz çok sevindim sarıldı bana falan duygu patlaması yaşadı çocuğum 🥲

Benim de kızım infulenza oldu 3 gündür ateşli dün ilaca başladık ben de onla uğraşıyorum mecbur maske de takmadım inşallah bana geçmez bol portakal mandalina yiyorum bari bağışıklığım düşmesin dedim🥺🙏🏻
Galiba benimkide infulenza boğazlarındada biraz enfeksiyon var 3 gündür ateşliydi doktora götürdüm ilaca başladık ama bana geçti çok dikkat et canım valla sürünüyorum şuan.

Back