• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar biraz daha zaman geçsin de ne almamiz lazım diye fikir alışverişi yapalım. Ben hiç bilmiyorum ne lazım diye. Gereksiz şey almak da istemiyorum heves edip. Özellikle ikinci bebisi bekleyen hamis arkadaşlardan ricam ilerleyen dönemlerde bunları da konuşalım.
Tabi canım dediğin gibi biraz daha büyüsün bebeler neler gereksiz neler elzem paylaşırız.

Evet bunu ben de bekliyorum şimdiden düşünüyorum ama biraz daha ilerlesin. Benim de ilk gebeligim çok hevesleniyorum görünce 5 10 tane alasım geliyor 🤣 ama çabuk büyür diyorlar o yuzden gereksiz almak istemiyorum 🥰
Bir de çok hediye geliyor sagolsunlar ama açmadan başkasına götürdüğüm takımlar oldu.

Evet bunu ben de bekliyorum şimdiden düşünüyorum ama biraz daha ilerlesin. Benim de ilk gebeligim çok hevesleniyorum görünce 5 10 tane alasım geliyor 🤣 ama çabuk büyür diyorlar o yuzden gereksiz almak istemiyorum 🥰
Ben hiçbir sey almadım sadece ailelere söylerken kullanırız diye bir tane zıbınla ponduf var elimde başka hiçbir şey yok 😅😅 7 aylık gibi başlamayı düşünüyorum alışverişe de. Şimdilik hevesli hevesli bakıyorum her şeye 😅

Ben hiçbir sey almadım sadece ailelere söylerken kullanırız diye bir tane zıbınla ponduf var elimde başka hiçbir şey yok 😅😅 7 aylık gibi başlamayı düşünüyorum alışverişe de. Şimdilik hevesli hevesli bakıyorum her şeye 😅
7 Aylıkken mii alacaksin durabilecek misin ben duramam 🤣 benim şansıma iki kuzenim yeni doğum yaptı. Birisi bugün yazdı bez stoklamış baya herhalde numarasi degisince artmış. Sana getiririm artık kiyafet bez vs. Dedi. Valla benim için iyi oldu çok sevindim 😍

Bu defa Hindistan cevizi yağı kullanacağım amaç yoğun nemlendirmek zaten kuruduğu için çatlıyor maalesef boll su ve Hindistan cevizi yağı
İlk gebeliğimde hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp kullandım ekstra bio oil hiç çatlağım yok karnımda kesinlikle hindistan cevizi yağının işe yaradığını düşünüyorum

Kızlar biraz daha zaman geçsin de ne almamiz lazım diye fikir alışverişi yapalım. Ben hiç bilmiyorum ne lazım diye. Gereksiz şey almak da istemiyorum heves edip. Özellikle ikinci bebisi bekleyen hamis arkadaşlardan ricam ilerleyen dönemlerde bunları da konuşalım.
Şu kadarını diyim ilkinde gerek yok almana deyip muhtaç olduğum o kadar şey oldu ki hiç birşey ini eksik etmicem eğer erkek olursa kıyafeti çok 0 1 ay kıyafeti yok tulum hiç olmadım hep içimde kaldı alıcam valla kim ne derse desin birçok şeye ihtiyacım oldu fazlam yok her şey ilk bebekte gerekiyor sadece park beşik erken aldım ama ondada pişman değilim evde yer vardı koydum 6. Aydan sonra kurdum küçük beşiğimde vardı anne yanı tahtaydı hediyeydi kullandım

Birde arkadaşlar farmasinin çatlak yağı ve baksam kremi var ben ilk gebelikte onu kullandım inanmazsınız vucudumdaki artık beyazlamış gitmiş çatlakları bile tekrar kızardı yok oldu şuan karnımda bittiği için son hafta sürememiştim 1 tane çatlak var oda kereta eliyle vura vura yaptı 😅😅

İlk gebeliğimde hindistan cevizi yağı ve kakao yağını karıştırıp kullandım ekstra bio oil hiç çatlağım yok karnımda kesinlikle hindistan cevizi yağının işe yaradığını düşünüyorum
Bio oil hiçbir işe yaramıyor 7aya kadar rahat götürdü fakat 8. Aydan sonra heryer çatladı hiç kilo da almadığım halde 56 ile gebe kaldım 63 ile doğuma gittim. Daha kilo alsam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum. Şuan yok denecek kadar az görünüyor çatlaklarım ama tekrar olmasını istemiyorum

Birde arkadaşlar farmasinin çatlak yağı ve baksam kremi var ben ilk gebelikte onu kullandım inanmazsınız vucudumdaki artık beyazlamış gitmiş çatlakları bile tekrar kızardı yok oldu şuan karnımda bittiği için son hafta sürememiştim 1 tane çatlak var oda kereta eliyle vura vura yaptı 😅😅
O kadar etkili mi ya . Bunu şimdi öğrendiğim kötü oldu🤦🏼‍♀️ Bunda güzellik merkezlerine o kadar para vermem o zaman 🤭

İnan doğum anı doğum sonrasını kafama takmıyorum. İlkindede yatak yüzü görmedim ki ben hemen ayaklandım. Allah sağlıkla kavuştursun da tek taktığım meme acısı 😂
O da bence daha hafifleyecek. Benim de spinal sonrası tansiyon yüksekliği ile baş ağrısı oluyor ondan korkuyorum. Öyle böyle değil. Kafamı koparıp atasım geliyor inşallah olmaz bu sefer

Yarın benim de kontrolüm var 9+2 olmuş oluyoruz, ama hiç bişey hissetmiyorum yine bebeği kaybedeceğim diye bağlanmaktan kaçınıyorum umarım her şey yolundadır… öyle bir psikolojideyimki herşey yolundaysa şaşıracağım 😓😅😅😅 bu konuyla ilgili terapi almaya başladım ama hayırlısı bakalım …
Bu kesinlikle ben… 2 kaybım var ve haftaya cumartesi kontrolüm var 10+6 olacak inşallah. Dediğin gibi her şey yolundaysa şaşıracağım🙄 aklımıza geldiğinde hemen kovalım o düşünceleri. Bebişlerimiz iyi ve bizimle🙏🥹🙏🥹❤️❤️

Ay isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür 🤓
Bizim ismi kızım koyacak kız olursa yağmur erkek olursa mert rahat ikibyildir belli ama karar değiştirir mi evimizin sultanı bilemiyorum. Biz bendeleri uyarız 😀😃

Benim kararım kesinlikle tek isim olması 🤦🏼‍♀️O hatayı yaptım kaynanam benim gıcıklığıma hangi ismini diyorsam diğer ismini kullanıyor çocuğunda aklı bulandı halbuki iki ismide ben koydum kendileri koymuş gibi davranıyorlar
Ah o kaynanalar en iyisi bile kiskanccc

O da bence daha hafifleyecek. Benim de spinal sonrası tansiyon yüksekliği ile baş ağrısı oluyor ondan korkuyorum. Öyle böyle değil. Kafamı koparıp atasım geliyor inşallah olmaz bu sefer
Çıktığın gibi bi dahakine sert kahve americano olur espresso olur ve bildiğimiz kola iç canım. Baş hekim tesadüfen ben ameliyattan çıkarken oradaydı beklerken muhabbet ettik bende spinalliyim hemen kola ve kahve iç tamam mı demişti baş ağrısı hiç çekmedim o yüzden aklında bulunsun 🫠

Back