- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.081
Büyüdükçe fikirleri de değişiyorBizim ismi kızım koyacak kız olursa yağmur erkek olursa mert rahat ikibyildir belli ama karar değiştirir mi evimizin sultanı bilemiyorum. Biz bendeleri uyarız
Canım baş ağrısı çekiyorumusun ben iki gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorumÇıktığın gibi bi dahakine sert kahve americano olur espresso olur ve bildiğimiz kola iç canım. Baş hekim tesadüfen ben ameliyattan çıkarken oradaydı beklerken muhabbet ettik bende spinalliyim hemen kola ve kahve iç tamam mı demişti baş ağrısı hiç çekmedim o yüzden aklında bulunsun
Kız yok vallahi benimki kıskanç değil ki oğluna ne kadar düşkün anlatamam. Annem kadar hatta daha çok arar sorar kızıma bakar yemek konusunda destek olur asla sık sık gelmez gençsiniz bizle ne yapacaksınız der evimizin arası 7 sokak mesela. Hep derim idol kayınvalide benimki diye Allah ondan bin kere razı olsunAh o kaynanalar en iyisi bile kiskanccc
Benim ara ara geliyor başagrisi valla kafamı tülbentle bagliyorum bu jeli koyuyorum iyi geliyor ama bir gün süründürüyorKızlar 13 hafta da baş a
Canım baş ağrısı çekiyorumusun ben iki gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum
lodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.Kızlar 13 hafta da baş a
Canım baş ağrısı çekiyorumusun ben iki gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum
Ben girip değil ama galiba rüzgar çarptı gerçekten çok şiddetli çekiyorum yalodos beni aşırı etkiliyor rüzgar varsa benim başım ağrır ben grip oldum 2 gündür benimde başım çatlıyor canım bugün daha kötüyüm ama hastalıktan.
Bu eczanelerde satılan mentollü şakaklara sürülen bir roll-on var onlar işe yarıyor birde buzlu suda ellerimi bekletiyorum o da çok etkili
Baktım neten 12 haftalarda itibaren baş ağrısı oluyormuşBenim ara ara geliyor başagrisi valla kafamı tülbentle bagliyorum bu jeli koyuyorum iyi geliyor ama bir gün süründürüyor
Buzlu suda ellerini beklet dayanamayacak noktaya gelinceye kadar hadi soğuk kesti deriz ya o hissiyat olacak bunu 4-5 kere tekrarla baya hafiflettiğini göreceksin bide kocalar boş durmasın azıcık masaj desteğiBen girip değil ama galiba rüzgar çarptı gerçekten çok şiddetli çekiyorum ya
Bizim isim belli gibiAy isim bakıyo musunuz ya benim bazı kriterlerim var zorlanıyoruz içime sinen bi iki isim oldu şükür
Ay ne güzel isimler adlarıyla bin yaşasınlarBizim isim belli gibi
Kız olursa Mercan ❤
Erkek olursa Ali
Inşallah sağlıcakla alalım da kucağımıza
Çok teşekkür ederim canım işlerimi bitirip hemen yapm daha oğlumun dersi var ona gidecez hiç hâlim yok sana ne oldu anne diyo oda farkında artk onla ilgilenmemiyorum çokBuzlu suda ellerini beklet dayanamayacak noktaya gelinceye kadar hadi soğuk kesti deriz ya o hissiyat olacak bunu 4-5 kere tekrarla baya hafiflettiğini göreceksin bide kocalar boş durmasın azıcık masaj desteği
İlk gebelik hiç gebelikmiş gerçekten acıktım diye başıma geldi kahvaltısını hazırladım mutfağı topladım gripten sürünüyorum gözümü açacak halim yok ama onunla ilgilenmek zorundayım çok iyi anlıyorum seniÇok teşekkür ederim canım işlerimi bitirip hemen yapm daha oğlumun dersi var ona gidecez hiç hâlim yok sana ne oldu anne diyo oda farkında artk onla ilgilenmemiyorum çok
Sizin isimler de çok güzelAy ne güzel isimler adlarıyla bin yaşasınlar
Bizimde Kız olursa Asin (ilk kızımın adı Nisa tersi olsun dedik anlamı da güzel)
Erkek olursa da Erim
İnci Mercan ne güzel olur dedem beni hep öyle severdiSizin isimler de çok güzel
Benim de kızımın adı İnci, kardeşi kız olursa o yüzden Mercan düşündük. Abla kardeş uyumlu olsunlar. Erkek isminde de her zaman Ali hoşuma gitmiştir. Kısa, net...
Asin' in anlamı nedir?
Evde ilgi bekleyen bir çocuk daha olunca hamilelik ekstra zor. Benim kizim da 2,5 yaşında. Halsizlik yaşadığımda daha da zorlanıyorum. Ilk gebelik sürecimi iyi degerlendirememisim. Şimdi ki aklim olsa daha çok yatar, naz yapardım sürekliÇok teşekkür ederim canım işlerimi bitirip hemen yapm daha oğlumun dersi var ona gidecez hiç hâlim yok sana ne oldu anne diyo oda farkında artk onla ilgilenmemiyorum çok
Biz söylemiyoruz ya cinsiyet öğrenince Şubat 2 de detaylı ultrason var ona girip cikacam o zaman bıraktım inşallah dayanirm o zaman kadar tepkisi nasl oldu seninkisiİlk gebelik hiç gebelikmiş gerçekten acıktım diye başıma geldi kahvaltısını hazırladım mutfağı topladım gripten sürünüyorum gözümü açacak halim yok ama onunla ilgilenmek zorundayım çok iyi anlıyorum seni
Biz söyledik bir kardeşini olacağını biraz insaflı davranıyo
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın
Videoya bakıp bakıp ağladım o kadar güzel tepkiler verdi ki anlatamam. Anne gerçekten mi karnında bebeği görmeye gidicek miyiz çok sevindim sarıldı bana falan duygu patlaması yaşadı çocuğumBiz söylemiyoruz ya cinsiyet öğrenince Şubat 2 de detaylı ultrason var ona girip cikacam o zaman bıraktım inşallah dayanirm o zaman kadar tepkisi nasl oldu seninkisi
Galiba benimkide infulenza boğazlarındada biraz enfeksiyon var 3 gündür ateşliydi doktora götürdüm ilaca başladık ama bana geçti çok dikkat et canım valla sürünüyorum şuan.Benim de kızım infulenza oldu 3 gündür ateşli dün ilaca başladık ben de onla uğraşıyorum mecbur maske de takmadım inşallah bana geçmez bol portakal mandalina yiyorum bari bağışıklığım düşmesin dedim
Yaaa ben kıyamam ona sağlıkla gelsin kardeşi inşallahVideoya bakıp bakıp ağladım o kadar güzel tepkiler verdi ki anlatamam. Anne gerçekten mi karnında bebeği görmeye gidicek miyiz çok sevindim sarıldı bana falan duygu patlaması yaşadı çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?