- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.681
Canım eksik yazmış olmayasın 2530 tl dediler bana270 TL dedi medipol pendik
Çok önemli değil. Kombin vitaminlerde toparlar çok düşükse erken başlar demire vs.Kızlar kan tahlillerini verdim hgb,hct,rbc biraz düşük çıkan var mı normalden sabah kan verdim biraz düşük çıktı benimkiler
Medipolde doktor kendi yapmıyormuş perinatalog yapıyormuş 2530 tl dedi. Ee kendi doktoruma da 750 ödedim. Ben 2300e mi ne doğurdum ya fiyatlar karşısında şok geçiriyorumKızlar selamm
Ikili test için hastaneniz ne kadar fiyat verdi. Ben medicanaya gidiyorum ama nerdeyse fetal dna fıyatı cikardilar. Dogum teminatlı sigortam var ama karşılamıyor dediler.
Ultrason icin 3600 dediler kan tahlili icinde 3000 küsür dediler toplam 7000 e gelecek nerdeyse cok sacma fiyat degil miMedipolde doktor kendi yapmıyormuş perinatalog yapıyormuş 2530 tl dedi. Ee kendi doktoruma da 750 ödedim. Ben 2300e mi ne doğurdum ya fiyatlar karşısında şok geçiriyorum
Hadi yarin sen de cinsiyeti ögren de gel kuzum. Heyecanla bekliyorum. Beni de etiketle hemenYarın 11 de kuzum heyecanla bekliyorum bende
Bu da fotografimizKizlar selam. Bebisi gordum cok sukur her sey yolunda dedi doktor. 11+1de cinsiyet %99 kız dediB BirNBirE sacibelinde
Merhaba ben bu hafta yaptıracağım testi doktorum normal tarama testlerinden daha güvenlilir bulduğu için önerdi. Üç ayrı firmadan fiyat aldım bugün.Yakın zamanda fetal dna testi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar acaba ya ve ne kadara yaptırdınız acaba?
Maşallahhhhhhh maşalllaaaahh çok güzel yaa ay içim gitti, darısı benim gibi randevu bekleyenlerin başına inşallah, sağlıkla gelsin minnakkk <3 <3 <3 :)))))Bu da fotografimiz
Insallah kuzum hepsi saglikla gelsin bebislerimizin. Hep boyle guzel haberlerini yazalim buraya da boyleMaşallahhhhhhh maşalllaaaahh çok güzel yaa ay içim gitti, darısı benim gibi randevu bekleyenlerin başına inşallah, sağlıkla gelsin minnakkk <3 <3 <3 :)))))
Aşırı saçma ya. İstanbul labta o fiyat zaten fetal dna. Belki benimde kanlar hariçtir bilemiyorum gidince öğrenirimUltrason icin 3600 dediler kan tahlili icinde 3000 küsür dediler toplam 7000 e gelecek nerdeyse cok sacma fiyat degil mi
Perinatolog yönlendirirse o fiyatı soyledi kadın doğum yonlendirirse öyle dedi ben de çok sasirdimCanım eksik yazmış olmayasın 2530 tl dediler bana
Aman tanrim yaaa cinsiyetler belli olmaya başladı orda bir prenses mi varrrr ayyy kız çocuk yaaa evimin sultanıBu da fotografimiz
Amiiin amiiiinnn amiiiinn 777 aldım kabul ettimInsallah kuzum hepsi saglikla gelsin bebislerimizin. Hep boyle guzel haberlerini yazalim buraya da boyle
Yaaa çook harikaaBu da fotografimiz
Yaaaaaaa çok çok sevindim ay şunun tipine bak hele ya kuzum benim kuzumBu da fotografimiz
Tamam kuzum bakalım söylerse doktorumuz, sağlıklı olmasi önceliğim valla cinsiyet pek düşünmüyorum ama şimdi seninkini görünce aşırı heyecanlandımHadi yarin sen de cinsiyeti ögren de gel kuzum. Heyecanla bekliyorum. Beni de etiketle hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?