2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Dün sabah kızımın okul etkinliği vardı. Okuldaydım 4 saat feleğim şaştı. Kesinlikle ilk gebelikte istediğin zaman yatmak dinlenmek çok büyük lüksmüş şimdi o mahrum kalmasın diye uyutması yemeği oyunu perişan oluyorum tüm gün bel baş ağrısından perişan oldum Canları sağolsun inşallah

Sen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acaba
Evet canım öğretmenim nöbetimi öğretmenler odası katına yazdırdım. Bu katta problem olmuyor genelde oturuyorum gün boyu ayakta tutmuyorum. Müdür yardımcım da bu katta o da arada geziyor ama yine de yoruluyorum ve ikinci dönem tutmuycam

Sen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acaba
Evet canım öğretmenim nöbetimi öğretmenler odası katına yazdırdım. Bu katta problem olmuyor genelde oturuyorum gün boyu ayakta tutmuyorum. Müdür yardımcım da bu katta o da arada geziyor ama yine de yoruluyorum ve

Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Malum hamileliğin ilk haftaları endişelerim tavan. Sizinle konuşmak istedim. Benim 5 yaşında bir kızım var ve seneye anaokuluna baslicak bebekte temmuzda doğacak, okul başlayana kadar ancak iki aylık olur. Nasıl olacak kızı nasıl bebekle okula götüreceğim eşim çok erken işe gidiyor , arabada yok yani şimdiden bunu düşünmekten yoruldum. Kayınvalidem çok yaşlı , annemde o dönemde yaylada olacak. Bana bir akıl verir misiniz

Merhabalar öncelikle sağlıkla kucağıniza alın inşallah Ana okulunda çalıştım sürede bebeği çok ufak anneler erken kayıt yapıp öğlenci yapıyordu ve akşamda bebek arabası vs ile alıyordu bu şekilde yapıyorlardi

Çok teşekkür ederim. Şöyle bir sorun var bana yakın olan okulun öğlenci devre öğretmenini pek önermiyorlar. Yoksa benim gönlümde öyle ama bilmiyorum Allah büyük bir yol açılır inşallah

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. İlk etapta Bir kanguru almaya bakar havalar yağmur yağış olmadığı sürece taşımak kolay olur gibi ki kış geç geliyo bebek 4 aylık olur nerdeyse sonrasında anneniz dönmüş olur mu bilmiyorum ama dönmezse bile en kötü ihtimal çok çok uzak değilse okul bebek arabası ve üzerine yağmurluk geçirerek idare edebilirsiniz. Benim kızım bu sene başladı 4,5 yaşında servise verdik mecbur iş saatlerime uymuyor diye. Allah kolaylığını verir inşallah

Merhabalar hepinize hayırlı olsun Bende 2024 temmuz annesi olacağım inşallah mucize gibi hamile kaldım ikinci çocuğum:) yumurtalarım tükenmek üzereydi olmama ihtimali yüksekti amh düşüktü fsh yuksek çok sevindik duyunca ama üç gün önce şekerinin yuksek olduğunu ogrendim endokrin gittim diyetle bakalım yoksa insulin dedi alve ben asla aclik şekerimi yola koyamıyorum çok çok korkuyorum bebegime birsey olacak diye bu hafta insulin başlanacak gibi çevresinde duyan var mı bu kadar erken şeker cikani

Hayırlısı olsun bebeğiniz

Canım ilk öğrendiğimiz zamanlar eda vardı EdaUl ne oldu yazmıyor bilgin var mi

Çok teşekkür ederim. Değerlendireceğim fikirlerinizj

Benim de 3.55 çıktı canım benim doktorum da 2.5 ve altını isteriz dedi ama kendisi yazdı ilacı dahiliyeye git vs demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…