2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Biz de 8+5 iz günlerimiz aynıymış :) senin yine haftaya saliymis benim normalde 7 ocakti sabah dayanamadim bebiş iyi mi diye bakmak için sadece kalbi atıyor mu diye bakmak için randevu aradım 28 aralığa bulabildim en erken tabi talep de oluşturdum daha erken çıkarsa randevu alırım :)

Doktor 3 hafta sonra gel demişti ne bahane bulsam da gidip kalbini duysam diye düşünüyorum eşim üzülüyor ben öyle yapınca yoksa her hafta doktora giderim

Ben seni erkek hissediyorum
1 kişi kız hissediyorum demedi biliyo musun ailem eşimin ailesi kankilerim iş arkadaşlarım hepsi erkek diyor kızım var diye pozitif seçicilik geliyo bana hayırlısı ya kız olsun erkek olsun sağlıkla kavuşalım Allah ikisinide tattırdı deriz yada kızımıza/oğlumuza kız kardeş/erkek kardeş geliyo deriz

Zaman yaklaştıkça sanırım bende merak etmeye başladım cinsiyeti biz tüp bebek yaptıracaktık adet günümü bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim bizim için büyük bir mucize yani hatta böyle bir mucizeden sonra dedim ki cinsiyeti de doğum da öğrenelim herkes (eşimde dahil) tamam sen öğrenme biz öğrenelim sana söylemeyiz dediler ama sanırım gün yaklaştıkça bende merak etmeye başladım cinsiyetin önemi hiç yok ama işte merak insan engel olamıyor

Ayni şeyi yaşıyorum herkes erkek hissediyo bakalım sağlıkla bi gelelim ileri asamalara kucaklarımıza alalım

İkinci çocukta insan daha çok merak ediyormuş onu anladım İlkinde amannn oğlum olur kızım olur ilk bebe ne fark eder diyorsun da ikinci de aşırı bi merak oluştu haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum ve işin ilginç yanı kızımda testi yapar yapmaz benim kızım olacak demiştim bunda iki cinsiyete de nötrüm hiç bişey diyemiyorum

Yaa buna kesinlikle katiliyorum. 2 cocuk cok daha merak ediliyormus ben kizimda sakince bekledigimi ve kiz oldugunu ogrendigimde cok mutlu oldugumu hatirliyorum sadece. Ama bunda bir cok sey dusunuyorum. Kiz olursa kizimla iliskisi nasil olur erkek olursa nasil olur vs vs haliyle asiri bir merak olustu. Esim ilk gebelikte her randevuya gelirdi benimle. Bu defa ne ben çağırıyorum ne o geliyor heyecanliyiz aslinda ama bir tarafımız da tecrubeli gibi. Gecen gun dedim ki hic bir randevuya gelmiyorsun. Cinsiyeti ogrenmeye de gelmeyeceksin sana haber vermeden gidecegim merak et dur dedim yok ona mutlaka gelirim diyor. Ama haber vermeyi dusunmuyorum gercekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…