- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.241
Ne isilik oldu ne de pişik lavaboya kalın bir havlu serip 5 dakikada musluğun altında yıkıyordum çok mu daraldım atıp bebek arabasına parka sahile iniyordum şimdi kucağıma sığmıyo neredeyse zaman çok hızlıBende her gün yıkarım diye düşünüyorum yaşasın yaz bebesi annesi olmaktesekkur ederim canim
Aynen canım. Vaktinde dogsunlar da saglikla sihhatle inşallahVar var bi kaç kişi daha ilk doğuran hiç belli olmuyor biliyorsun zaten
Ohh miss gibi olmuş kolaylıkla sağlıkla gelsin o günlerİnşallah canım
Normalden sezaryene dönenlerdenim üstelik son günlerde ayak acım ödemden katlanılmaz dereceye gelmişti üzerine zor basıyordum doğurdum hiç biri umrumda olmadı ilk gün hastanede ikinci gün evde yattım o kadar yanması acısı vs herşeyin önüne bebiş geçiyor
Aaa seninki daha kötü olmuş yaramazlar ya aynen öyleBenimde sancım yoktu nişanım geldi bi kaç gün önce sonra kontrolüme gittim doktor açılman başlamış dedi suni sancı verdiler 5 santimde kaldım inemiyo çocuk bi sıkıntı var dediler sezaryene aldılar ve bingo kordonu kolundan iki kere dolamış çıktı
Ay valla doğum sürpriz hiç belli olmuyor
Benim çıkmaya başladı valla bilmiyorum bünye meselesi belki de herkeste bu kadar erken çıkmayabilir :)ben de 8+1im gerçekten karnımın çıktığını görüyorum bu psikolojik sanıyordum ama bir kaç kişiden daha duydum bu kadar erken mi çıkıyor ya çook heycanlı <3 :)
Çok çok geçmiş olsun inşallah son bulur inşallah tekrar etmez ve evet benim yüksekti 2 ay sonra kendiliğinden kayboldu ve radyasyona girdim bezem bile vardı ama düşünce ilaç yazılmadı bende genetik diye düşünüyorum geçmişimden dolayı bakıldı ama şimdi senin mesajları okuyunca bir daha baktırmaya karar verdim inşallah doktorlar güzel bir şeyler söyler gönlün rahatlar inşallah bebeğinin de bir şeyi yok güzel düşün güzel olsun herşeyZehirli guatr yada haşimato falan olsa yüksek çıkmaz canım benim tsh 0 çıktı.
Yani beyin sürekli hormon üretmek için sinyal gönderiyor fazla hormon var vücudumda baskılıyoruz. Ama yüksek çıktıysa da zaten tekrarlaman gerekir doktorunla konuş dahiliye yada endokrin takibi bile isteyebilir. Değerlerinin ne kadar yüksek veya düşük olduğuna bağlı. İnşallah gebelikle son bulur ömür boyu ilaç beni korkutuyor açıkçası.
10 haftaya yaklaştım karnım 4 5 aylık karnı gibiben de 8+1im gerçekten karnımın çıktığını görüyorum bu psikolojik sanıyordum ama bir kaç kişiden daha duydum bu kadar erken mi çıkıyor ya çook heycanlı <3 :)
Bol portakal suyu ben kendim evde sıkıp içtim her gün bir bardak birde parol kullandımKızlar sanırım grip oluyorum hamilelik sürecinde gribe ne iyi gelir önerisi olan var mı
Kız maşallah kız bebiş daha küçükmüş ay maşallah maşallahMerhabalar benim gecirdiyim 2ci gebelik2023 temmuz annelerinde vardim simdide burda olucam insAllah
Benim kiz gündüz hiç hareket etmez beni deli ederdi. O zamanlarından da hayır yokValla geçmiyor benimde perşembe. İyi mi çok merak ediyorum hareket etseler de bir rahatlasak ya
Benim de öyle ama gaz olduğunu düşünüyordum rahim de büyümüş baya önde biraz dar giysem çok belli10 haftaya yaklaştım karnım 4 5 aylık karnı gibi
İyi çok şükür yanlız değilmişim10 haftaya yaklaştım karnım 4 5 aylık karnı gibi
Dişim için Parol günde 2 kez kullanıyorum neredeyse bir zararı olmaz ddmiBol portakal suyu ben kendim evde sıkıp içtim her gün bir bardak birde parol kullandım
Yaaa benimki full aksiyondu bi kere aklımı çıkardı 2 saat ortada yoktu onun dışında hep ben buradayım dediBenim kiz gündüz hiç hareket etmez beni deli ederdi. O zamanlarından da hayır yokkac defa asmye gidip kalp atışı dinledim
İnşallah canımÇok çok geçmiş olsun inşallah son bulur inşallah tekrar etmez ve evet benim yüksekti 2 ay sonra kendiliğinden kayboldu ve radyasyona girdim bezem bile vardı ama düşünce ilaç yazılmadı bende genetik diye düşünüyorum geçmişimden dolayı bakıldı ama şimdi senin mesajları okuyunca bir daha baktırmaya karar verdim inşallah doktorlar güzel bir şeyler söyler gönlün rahatlar inşallah bebeğinin de bir şeyi yok güzel düşün güzel olsun herşey
O evreye ışınlanalımAaa seninki daha kötü olmuş yaramazlar ya aynen öyle
Gece uyutmazdi hiç gündüz tık yok hala da öyledir akşam yatmaz sabah kalkmazYaaa benimki full aksiyondu bi kere aklımı çıkardı 2 saat ortada yoktu onun dışında hep ben buradayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?