2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bende her gün yıkarım diye düşünüyorum yaşasın yaz bebesi annesi olmak tesekkur ederim canim
Ne isilik oldu ne de pişik lavaboya kalın bir havlu serip 5 dakikada musluğun altında yıkıyordum çok mu daraldım atıp bebek arabasına parka sahile iniyordum şimdi kucağıma sığmıyo neredeyse zaman çok hızlı inşallah o günler sağlıkla gelsin

Ohh miss gibi olmuş kolaylıkla sağlıkla gelsin o günler Şu 3 ayı doldursak biraz daha doğum ve doğum sonrası konuları hakim olacak buralarda inşallah

Aaa seninki daha kötü olmuş yaramazlar ya aynen öyle

ben de 8+1im gerçekten karnımın çıktığını görüyorum bu psikolojik sanıyordum ama bir kaç kişiden daha duydum bu kadar erken mi çıkıyor ya çook heycanlı <3 :)
Benim çıkmaya başladı valla bilmiyorum bünye meselesi belki de herkeste bu kadar erken çıkmayabilir :)

Çok çok geçmiş olsun inşallah son bulur inşallah tekrar etmez ve evet benim yüksekti 2 ay sonra kendiliğinden kayboldu ve radyasyona girdim bezem bile vardı ama düşünce ilaç yazılmadı bende genetik diye düşünüyorum geçmişimden dolayı bakıldı ama şimdi senin mesajları okuyunca bir daha baktırmaya karar verdim inşallah doktorlar güzel bir şeyler söyler gönlün rahatlar inşallah bebeğinin de bir şeyi yok güzel düşün güzel olsun herşey

İnşallah canım

Günaydın kızlar benim bu ara vücut ağrım başladı bu sabah da kalktım belimde ağrı dayak yemiş gibi uyandım valla neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…