2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar diş ağrım başladı 11. Haftadayım sanırım sadece parola izin veriyorlar parol içsem sorun olmaz değil mi
2. Trimesteri güvenli sayıyorlar diş işlemleri için doktoruna sor istersen canım. Ben bebekten önce tüm diş kontrollerimi yaptirmama rağmen bir tane dolgum var onda minik bir kırık oluştu malesef 10+3 deyim bende bekliyorum 12. Haftadan sonra doktor izin verirse dolgu işini halledecegim. Ağrı da kötü yanı sürekli ilaç alınmaz bir hafta sonra çaresine baktır istersen sende

Evet kardeşime doktoru 5.ayda yaptırabilirsin demişti. Belirli bir zaman sonra doktor izniyle yaptırılıyor dişler

Kan sulandirici olarak iğne mi kullandın hap mi canım bir de iğne ise dozu kaçtı
Doktor konusu sıkıntı çünkü hatay da depremden sonra hastane dahi kalmadı çevre illere gidecem mecbur çözüm bulunur inşallah belki de benm doktorum gözünden bişey kaçırıyordur. Sulandırıcıyı hem iğne hem de hap olarak aldım oğlum da sadece iğne olarak almıştım 0,4 lük. Doktorumun dediği tek şey sağlıksız gebelik kendini atar çaresiz gibiyim.

İnşallah başara bilirim ya teşekkür ederim

Evet canim kalp atışını duyduk
18 ekim benim sat
Bugun yok mesela
Tamam bitti diyorum yine oluyor

Çok teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için desteğiniz için sağolun hakkınız helal edin

12. Hafta da doktor kontrolüm var zaten gittiğim de bi danışırım bakalım nasıl olacak

Dinlenmek ve ben
Malesef
Hic mecalim yok ayaga kalkmaya
Ama mecburum

Temmuzda hava bayagi bir isinmis oluyor canim bence. Temmuz sonlari tek zibinla idare eder gibi dusunuyorum. Hele hele gecen yaz gibi cok sicak gecerse uzun kollu hic gitmez. Ama hazirana kayarsa dogum belki 2 3 hafta icin uzun kollu zibin da bulundurmak lazim ilk ay icin diye dusunuyorum

Kızlar merhaba kalp atışını duyduktan sonra hangi kan testleri istendi acaba sizden? Benimde doktorum detaylı kan istedi içinde neler oluyor?

Kızlar merhaba kalp atışını duyduktan sonra hangi kan testleri istendi acaba sizden? Benimde doktorum detaylı kan istedi içinde neler oluyor?
Merhaba. Benim doktorum bunları istedi ama ekstradan toksoplazma falan isteyen de oluyor. İdrar kültürğ hariç hepsini aile hekimi yapıyor. Hatta ben aile hekimime bile görünmeden direkt hemşireye gittim hem kaydımı yaptı hem de tahlilleri
Tam kan sayımı
İdrar tahlili ve idrar kültürü
Serbest t4
Açlık şekeri
Tsh
Kan grubu
AST ALT
Üre
Kreatinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…