- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.061
Kızlar aranızda miyom olan var mı
Benim o tarafta kaşıntı batma oluyor diğer bebeklerim tedaviyle oldu zaten biliyordum da ama bu bebeğim sürprizHangi tarafta olduğunu nasıl anlarız
Bende komple oluyor sanki dikkat etmedim pek galibaBenim o tarafta kaşıntı batma oluyor diğer bebeklerim tedaviyle oldu zaten biliyordum da ama bu bebeğim sürpriz
Kaşıntı batma hissi hep sol taraftaydi
Biraz kişisel canım bu durum ben bu konuda şanslı olabilirim çatlamayi hissediyorumBende komple oluyor sanki dikkat etmedim pek galiba
Aa güzel bir şeyBiraz kişisel canım bu durum ben bu konuda şanslı olabilirim çatlamayi hissediyorum
Sizde de riskli dedi mi doktor miyomdan dolayı diğer hamilelere göre
İnşallah bulursun gönlüne durumuna göre bir doktor canımÇok haklisinn ama onlar beni çekiyor servikal yetmezlikten dolayı kıymetli gebelik oluyor benimki
Serklaji yapacak çok iyi bir Dr bulmam lazım
Aayy hayır canım çok şükür ben mesajı minyon diye okumuşum kusura bakma yaSizde de riskli dedi mi doktor miyomdan dolayı diğer hamilelere göre
Bende inanamamıştım o kadar ihtimal vermedim ki neler neler yaptım kaza kurşunu kardeşliğiMerhaba benide eklermisiniz listeye 28 yaş 2. Çocuk son adet tarihi 9 ekim gözüküyor kalp atışını 7+1de duydum kontrol amaçlı gittim hamile olduğumu öğrendimOğlum daha 14buçuk aylık oysaki..
Abdominal serklaj istedim drum Türkiye de bir iki tane var onu yapan bulamazsın dediİnşallah bulursun gönlüne durumuna göre bir doktor canım
Ayy sen de mi kaza kursunusun canım ben fitnesta 70 kilolara geçmiştim 5 haftalık hamileymisimBende inanamamıştım o kadar ihtimal vermedim ki neler neler yaptım kaza kurşunu kardeşliği
Hayırlı olsun ekliyorum
Ama o kadar konduramadim ve ihtimali yoktur ki bana göre bebeği gördüğüm halde nasıl olur diye inanamiyordumAa güzel bir şey
Canım çok sevindim.gozun aydın.bir şey yoktur diye tahmin etmiştim ama yine de için ferahlamistir.Mrh arkadaşlar farklı cihaz olduğu için farklı çıkmış gününde gidiyor şükür.Akıntılarda normalmiş .
Bende de miyom var.niye risk durumu mu var ki?Sizde de riskli dedi mi doktor miyomdan dolayı diğer hamilelere göre
Koku hassasiyeti yok kuzu sadece bulantı yani öyle çıkarma filan da yok çok kötü bişe bu. Allah’tan doktorum prilam yazmış bana eşim almış ilaç poşetinde buldum o rahatlatıyorBen şuan 7+4haftalik hamileyim mide bulantısı falan yokda arada yanma oluyor refluden kaynaklı galiba sabah kraker ye bence koku hassasiyeti varmı sende
Bende yumurtma ve çatlamayı hissediyorum hemde çok ağrılı bir şekilde bu ayda hep sağ taraf ağrıyordu adetim geçene kadar ağrı devam etti sonra gebelik ilerledikçe hafiflediBiraz kişisel canım bu durum ben bu konuda şanslı olabilirim çatlamayi hissediyorum
Ben de miyop anladım ya :) kusura bakma.bu ara gripten odaklanmam zor oluyor :)))Bende de miyom var.hatta astigmat var.ama gozluk kullanmıyorum.verdiler ben almadım.niye risk durumu mu var ki?
Çatlama çok acıyor benim de öyle ilerledikçe durdu o batma kaşıntı hissiBende yumurtma ve çatlamayı hissediyorum hemde çok ağrılı bir şekilde bu ayda hep sağ taraf ağrıyordu adetim geçene kadar ağrı devam etti sonra gebelik ilerledikçe hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?