2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba benide eklermisiniz listeye 28 yaş 2. Çocuk son adet tarihi 9 ekim gözüküyor kalp atışını 7+1de duydum kontrol amaçlı gittim hamile olduğumu öğrendim Oğlum daha 14buçuk aylık oysaki..
Bende inanamamıştım o kadar ihtimal vermedim ki neler neler yaptım kaza kurşunu kardeşliği
Hayırlı olsun ekliyorum

Bende inanamamıştım o kadar ihtimal vermedim ki neler neler yaptım kaza kurşunu kardeşliği
Hayırlı olsun ekliyorum
Ayy sen de mi kaza kursunusun canım ben fitnesta 70 kilolara geçmiştim 5 haftalık hamileymisim

Merhaba kizlar 8. Haftalık hamileyim. Kaburgalarım çok agriyor, sırtıma doğru yandan böyle bildiğiniz çizgi şeklinde sanciyor. Herkes erken daha o ağrılar için diyor ama başka bilmiyorum normalmi

Ben şuan 7+4haftalik hamileyim mide bulantısı falan yokda arada yanma oluyor refluden kaynaklı galiba sabah kraker ye bence koku hassasiyeti varmı sende
Koku hassasiyeti yok kuzu sadece bulantı yani öyle çıkarma filan da yok çok kötü bişe bu. Allah’tan doktorum prilam yazmış bana eşim almış ilaç poşetinde buldum o rahatlatıyor

Biraz kişisel canım bu durum ben bu konuda şanslı olabilirim çatlamayi hissediyorum
Bende yumurtma ve çatlamayı hissediyorum hemde çok ağrılı bir şekilde bu ayda hep sağ taraf ağrıyordu adetim geçene kadar ağrı devam etti sonra gebelik ilerledikçe hafifledi

Bende yumurtma ve çatlamayı hissediyorum hemde çok ağrılı bir şekilde bu ayda hep sağ taraf ağrıyordu adetim geçene kadar ağrı devam etti sonra gebelik ilerledikçe hafifledi
Çatlama çok acıyor benim de öyle ilerledikçe durdu o batma kaşıntı hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…