2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bana Pendik medipolde kadın doğum olarak Saadet hanımı önerdiler ona gidip bir denicem bakalım,
Dahiliye doktoru da Medicalparkta Banu Kayayı önerdi artık endokrin takip etmeli dedi haklı olarak.
Bir gün belki karşılaşırız

Canım merhaba biz Çarşamba günü kalp atışını duyduk 7+0

Hem kızı hem oğlu annelere sorummmm varrr
İki farklı cinsiyette farklı şeyler mi yaşadınız bunaltı kusma ekşi tatlı yeme gibi.. yada aynı şeyleri mı yaşadınız..
yada aynı cinsiyet sahibi anneler gidişat aynı mıydı farklı mıydı

Canım öncelikle kaybın için çok üzüldüm aynı seyleri yaşamış biri olarak kayıp yaşayan birini görünce tüm kalbimle hissediyorum acısını Allah yardımcın olsun inşallah benim bebeğimin kalbi durduğunda 3,5 hafta ben bunu anlamamisim ne ağrı sancı ne kanama lekelenme, hayat gayet normal ilerlemişti, aslında bildiğim kadarıyla öyle küçük haftalar özellikle zehirlemiyor 10 haftadan küçükse, ben 9+5 te gelişimi ve kalbi durmuş bebeğimi kaybetmistim 10500 lira verdik kürtaja, o işleme o parayı vermek de yaralamıştı beni çünkü insanlar doğuma 12 bin veriyordu Ağustos ayında aynı hastanede, devlette tanıdık bulmaya araya adam sokmaya falan çalış bence ya da acilden giriş yapıp kanamam var düşük yaptım de belki ordan sevk falan bişey olup da erkene randevu alabilirsin, Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah

Çiğniyorum daha çok midemi bulandırıyor ya bide çok kötü birşeymiş çıkarsam rahatlıcam belki ama sadece bulantı var özellikle aç olunca
Ben şuan 7+4haftalik hamileyim mide bulantısı falan yokda arada yanma oluyor refluden kaynaklı galiba sabah kraker ye bence koku hassasiyeti varmı sende

Canım iki erkek hamileligim ileri haftalara gitti. Kızım 38 haftada doğdu. Hepsi birbirinden farklıydı. Erkeklerde de kızımda da bulanti olmuştu ana kusma yoktu. Bu bebeğimle kusma var. Hafifledi biraz ama. Bulanti da azaldı yok gibi ama yemeklerden sonra geliyor. Yeni ve farklı bir belirti var. Killarim inanılmaz hızlı uzuyor saçlarım bile. Bir de erkek bebeklerinde koku hassasiyeti vardı şimdi de var kızımda pek yoktu. Bilemiyorum bence hepsi kendine göre farklı etkiler taşıyor.

Genel olarak bu hastanenin kadın doğum bölümü iyi emine hanım bakti iki kere benim drum yoktu. Ben onu da sevdim. Alanında güven veriyor. Aslında Lütfi Kırdar da randevu bulabilsem orayı deneyeceğim de
Hiç devlet hastanesi kaprisi çekmek istemiyorum ya kötülemek için söylemiyorum da biliyorsunuz zaten sekreterinden hasta bakıcısına doktoruna kadar herkes ilginç
Bakalım nasıl bir tecrübe edincem umarım memnun kalırım da tekrar arayışa girmem.

Çok haklisinn ama onlar beni çekiyor servikal yetmezlikten dolayı kıymetli gebelik oluyor benimki

Serklaji yapacak çok iyi bir Dr bulmam lazım

Yaaa teşekkür ederim peki sağ sol olayı doğru mu oda farklılık gösteriyor mu

Yaaa teşekkür ederim peki sağ sol olayı doğru mu oda farklılık gösteriyor mu
O doğru gibi bu bebeğim erkekse doğru diyebilirim. Erkek bebeklerim solda kızım sağda oldu. Bu bebeğim de soldan geldi. Bakalım ama ben henüz birsey hissedemiyorum. Ne kıza ne de erkeğe yakın hissediyorum.

Merhaba benide eklermisiniz listeye 28 yaş 2. Çocuk son adet tarihi 9 ekim gözüküyor kalp atışını 7+1de duydum kontrol amaçlı gittim hamile olduğumu öğrendim Oğlum daha 14buçuk aylık oysaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…