2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
6+0 olması gerekiyorken 5+3 dedi ondan tedirgin oldum yani 4 gün fark var
Bayağı geriden geliyorum cevap olarak ama bende 9 haftalık olması gerekiyor doktor 8+2 dedi korkma ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz önemli olan bir daha ki kontrolde kaç olduğunu gelişimi devam ediyor mu

Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin çok geçmiş olsun üzülme Rabbim ahirette hem şefaatçi edecek sana hemde ben meyvesini aldığım Kulumun ahirette evlat sevgisini unutturmicam onları tekrar bir arayada getireceğini söylediği ayet var üzme kendini çok çok geçmiş olsun

Bol bol portakal sıkıp suyunu iç canım geçmiş olsun ben öyle atlattım

Ay maşallah maşallah bu arada sen nasıl oldun kuzum tiroid vardı diye hatırlıyorum naptın ilaçları kullanıyor musun? Tekrar gittin mi doktora

Bugün aklımdan geçtin naptı acaba diye benimde belirtilerim azalmaya başladı ki haftamıza göre artık azalması normal günümüz aynı biliyorsun inşallah iyilerdir minişler bende perşembe gidicem

İnşallah iyilerdir Normalde hiç endişeli bir insan değilimdir ama annelik çok farklıymış.
Senin sonuçlar ne oldu tiroidle ilgili değerinde sorun çıkmıştı sanırım

İnşallah iyilerdir Normalde hiç endişeli bir insan değilimdir ama annelik çok farklıymış.
Senin sonuçlar ne oldu tiroidle ilgili değerinde sorun çıkmıştı sanırım
Zehirli guatr olduğu kesinleşti endokrine yönlendirdi nasıl ilerleyecek bende bilmiyorum
Benimde derdim bebek acaba etkilendi mi diye kendimi yiyorum

Canım benim de bebeğimin kalbi durmuştu bir eğitim araştırma hastanesine gittim aciline devletin hemen müdahale ettiler özelde zaten bi sürü para alıyolar

İnşallah yaaaa
Bende Pendik medipole başlicam kadın doğuma. Memnun musun ?
Endokrin Medicalparkta devam profesör önerisi aldım dahiliye doktorundan.
Orda nergis kılıca gidiyorum memnunum şimdilik. Endokrin için yine bu hastanede Tayfur bey var ona başladım çok yavaş bir muayenesi 40 dakika sürüyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar soruyor çok bilgili diye yordum bu durumu ama medikal parkta da önerdiler bana aynı kişi mi acaba

Bende Medipol Pendik’te Aytakın mahammadalıyeva ya başladım. Arkadaşlarım çok bu doktordan memnun olduğu için tercih ettim. Bende de tiroid sorunu çıktı endokrin doktoru için de Maltepe Medicalpark ta saip toprak a gittim yaklaşımı falan gayet güzeldi beğendim. Her sabah 25 mg ilaç kullanıyorum

Allah hepimizi hayırlı sağlıklı doğumlar ulaştırsın. Zor işler

Bana Pendik medipolde kadın doğum olarak Saadet hanımı önerdiler ona gidip bir denicem bakalım,
Dahiliye doktoru da Medicalparkta Banu Kayayı önerdi artık endokrin takip etmeli dedi haklı olarak.

Bana Pendik medipolde kadın doğum olarak Saadet hanımı önerdiler ona gidip bir denicem bakalım,
Dahiliye doktoru da Medicalparkta Banu Kayayı önerdi artık endokrin takip etmeli dedi haklı olarak.
Genel olarak bu hastanenin kadın doğum bölümü iyi emine hanım bakti iki kere benim drum yoktu. Ben onu da sevdim. Alanında güven veriyor. Aslında Lütfi Kırdar da randevu bulabilsem orayı deneyeceğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…