2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Selam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir
İnşallah bebeğin hiç etkilemeden bu süreci atlatacaksın canım çok geçmiş olsun

Kızlar demin tuvalette foş diye kan boşaldı idrarımla beraber ve bir parça et pıhtı gibi bişey geldi. Aradım doktoru öğle arasındaymış ulaşamadım acile gitmek istemiyorum. Alttan kurcalarlar diye.
Hafif ağrım da var
Normal mi sizce korkuyorum

Bu önemli. Kan pıhtılaşmış olabilir içerde beklediği için bebeğin iyidir inşallah ama acil bir değerlendirme şart. Alttan muayenin bir zararı yok rahim ağzın ve kanama alanın var mı yok mu değerlendirilmeli. Doktorun hastanedeyse bence git canım hayırlı haberlerle inşallah

Çok teşekkür ederim.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut ama bir an önce doktor kontrolüne git

Selam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir
Çok geçmiş olsun, inşallah bebişinde sende sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci

vakit kaybetmeyin bir an evvel acile görünün çok geçmiş olsun

çalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?

Ben çalışıyorum .Halsizlik oluyor ama idare ediyorum. Bence verebilir rapor. Şansını bir dene bakalım
bende idare edebilirim ama 10 senedir aynı yerde çalışıyorum ve evlilik tazminatı alacağım için şuan huzursuz bir ortam cam açılıp sigara içiliyor ve ofis buz gibi oluyor. Bende alabildiğim kadar rapor alıp öyle devam etmek istiyorum çünkü stres istemiyorum

Var ben de öyle gideceğim 10 gün içerisinde gidebiliyorsun bir ücret ödemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…