- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.841
İnşallah bebeğin hiç etkilemeden bu süreci atlatacaksın canım çok geçmiş olsunSelam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir
İnşallah aminnnn çok teşekkür ederimGünaydın inşallah inşallah canım bebeğin de sende hep iyi olun
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah bebeğin hiç etkilemeden bu süreci atlatacaksın canım çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun kuzum. Insallah sapasaglam buyuyordur kuzucuk içerideSelam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir
Geçmiş olsun kuzum inşallah bebiş de sen de iyisinizdirSelam kızlar
Selam canımm inşallah bebişin iyidir canımSelam kızlar
Bu önemli. Kan pıhtılaşmış olabilir içerde beklediği için bebeğin iyidir inşallah ama acil bir değerlendirme şart. Alttan muayenin bir zararı yok rahim ağzın ve kanama alanın var mı yok mu değerlendirilmeli. Doktorun hastanedeyse bence git canım hayırlı haberlerle inşallahKızlar demin tuvalette foş diye kan boşaldı idrarımla beraber ve bir parça et pıhtı gibi bişey geldi. Aradım doktoru öğle arasındaymış ulaşamadım acile gitmek istemiyorum. Alttan kurcalarlar diye.
Hafif ağrım da var
Normal mi sizce korkuyorum Eki Görüntüle 3347371
Cok gecmis olsun kuzum. Insallah sapasaglam buyuyordur kuzucuk içeride
Geçmiş olsun kuzum inşallah bebiş de sen de iyisinizdir
Selam canımm inşallah bebişin iyidir canım
Çok teşekkür ederim.Bu önemli. Kan pıhtılaşmış olabilir içerde beklediği için bebeğin iyidir inşallah ama acil bir değerlendirme şart. Alttan muayenin bir zararı yok rahim ağzın ve kanama alanın var mı yok mu değerlendirilmeli. Doktorun hastanedeyse bence git canım hayırlı haberlerle inşallah
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut ama bir an önce doktor kontrolüne gitKızlar demin tuvalette foş diye kan boşaldı idrarımla beraber ve bir parça et pıhtı gibi bişey geldi. Aradım doktoru öğle arasındaymış ulaşamadım acile gitmek istemiyorum. Alttan kurcalarlar diye.
Hafif ağrım da var
Normal mi sizce korkuyorum
Çok geçmiş olsun, inşallah bebişinde sende sıkıntısız atlatacaksınız bu süreciSelam kızlar
Geçmiş olsun canım .İnşallah dediğin gibi gelişiminde bir sıkıntı olmamıştırSelam kızlar
Çok geçmiş olsun, inşallah bebişinde sende sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci
İnşallah kızlar. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım .İnşallah dediğin gibi gelişiminde bir sıkıntı olmamıştır
vakit kaybetmeyin bir an evvel acile görünün çok geçmiş olsunKızlar demin tuvalette foş diye kan boşaldı idrarımla beraber ve bir parça et pıhtı gibi bişey geldi. Aradım doktoru öğle arasındaymış ulaşamadım acile gitmek istemiyorum. Alttan kurcalarlar diye.
Hafif ağrım da var
Normal mi sizce korkuyorum
Ben çalışıyorum .Halsizlik oluyor ama idare ediyorum. Bence verebilir rapor. Şansını bir dene bakalımçalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
bende idare edebilirim ama 10 senedir aynı yerde çalışıyorum ve evlilik tazminatı alacağım için şuan huzursuz bir ortam cam açılıp sigara içiliyor ve ofis buz gibi oluyor. Bende alabildiğim kadar rapor alıp öyle devam etmek istiyorum çünkü stres istemiyorumBen çalışıyorum .Halsizlik oluyor ama idare ediyorum. Bence verebilir rapor. Şansını bir dene bakalım
Var ben de öyle gideceğim 10 gün içerisinde gidebiliyorsun bir ücret ödemedenİyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz yoğun duygusal bir sürecteyim bir şeyler iyi gidiyormu gitmiyormu bilmiyorum hiç kimseye de diyemdim daha korkulardan heyecanını mutluluğunu yaşayamiyorum 13 Aralık ta kontrol var ama bundan bir hafta önce özele gitmiştim bu özelde 10 gün haki hala varmıdır 10 gün dolmadan baktrsam bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?