2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Canım cumartesi inşallah duyarsın moralini bozmamaya çalış belki küçük olduğu için görünmemiştir
Merhaba benim 5 haftalık dedi doktor yolk kesesi varmı acaba sanki içinde birsey var gibi heyecandan sormayı unutmuşum

Eklentiler

• 20231204_161135.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 72
Bebek görünüyor mu canım haftasına uyumlu mu çıktı yoksa sadece kalp atışı mı yok ?
Benim tüp bebek 1 kasımda transfer oldum haftasına uyumlu mu değil mi bilmiyorum doktor hiçbir şey söylemedi baktı kese var bebek var dedi minicikti gördüm kalp atımı alamıyorum dedi sadece ilaçlarına devam et cumartesi tekrar bakalım dedi

tüp bebek süreci nasıl ilerliyor bilmiyorum ama belki minik olduğu için kalp atışını cihaz algılamamıştır o yüzden görememiştir doktorun inşallah cumartesi sağlıkla duyarsın sen dinlen ilaçlarını al dua et gerisi Rabbimden

Öyle canım elimizden gelen başka bir şey yok dua etmekten başka benimledir bebeğim inşallah

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz yoğun duygusal bir sürecteyim bir şeyler iyi gidiyormu gitmiyormu bilmiyorum hiç kimseye de diyemdim daha korkulardan heyecanını mutluluğunu yaşayamiyorum 13 Aralık ta kontrol var ama bundan bir hafta önce özele gitmiştim bu özelde 10 gün haki hala varmıdır 10 gün dolmadan baktrsam bir daha

Neyden korkuyorsun ki canım

Cok üzüldüm allah sabir versin
Canım hiç korkma stres en büyük etken zaten güzel düşün güzel olsun evet özelde 10 gün hakkın var için rahat olacaksa git bir kontrole bir şey kaybetmezsin

Insallah canım bir kere kötü bir şey yaşadın diye tekrardan olcak diye bir şey yok endişeni anlıyorum şuan bebeğini olumsuz etkileyen şey stres o yüzden git kontrolünü ol için rahat etsin inşallah güzel haberler alırsın
Çok teşekkür ederim canım inşallah

Kızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan
Merhaba, yorumunuzu şimdi gördüm. Ben de küçükken boğulma tehlikesi geçirmiştim :) bu yüzden boğaz travmam var asla hap vs yutamam. Eskiden balla içiyordum. Ama geçen yemek yerken yine boğazımda bir şey kalır gibi olunca artık balla da içememeye başkadım. Belki balla içebilirsiniz:

Bir tatlı kaşığına boooool miktarda bal alın. Hap büyükse yemek kaşığı da olur. İçine hapı gömün. Sonra bool suyla kocaman bir bardak yani, o balı yutun. Hap da arada kayıp gidiyor.

İkinci tavsiyem benim şuanda sorunsuzca kullandığım yöntem:) bir muz alıyorsunuz. Yarısını ısırın, çiğneyin. Yutacağınız kıvama geldiğinde ama çok da çiğnemeyin, hapı ağzınıza atın. Muzun arasına karışsın. Hapı hissetseniz de yine kocaman bir bardak suyla o muzun hepsini yutun. Hap da arada kayıp gidicektir:)

İnşallah bir faydası olur

Kızlar bu arada 1. Trimesterde kullandığınız takviyeler neler? Ben folik asitli karışık bir vit alıyorum. Bir de kabızlık sebebiyle magnezyum alıyorum her gün. Bence biraz işe yarıyor:) bir de bazen ağrı giriyor hem vajene hem kasığıma. Ama dr bir şey yok demişti en son kontrol öncesi de giriyordu. Benim devam eden mantar enfeksiyonum var, ne yapsam geçmiyor saldım artık ondan olabilir mi diye düşünüyorum

Günaydın :) 4-5 gündür giremiyorum. Herkes çok iyi inşallah. Benim de eşim geldi gemiden. 25 gündür gemideydi. Libidosu aşırı yüksek ama korkuyorum, birliktelik istemiyorum, bu kez de vicdan yapıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor riskli gebelik ya da ilişkiden uzak durun gibi bişey demedi ama canım hiç istemiyor. Eşimi kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

Günaydın canım sen güzelce anlat belki anlayışla karşılarbenimki de korkuyo yaklaşmıyo daha küçük diye neyse dedik 1 ay daha geçsin de

Bugün 10 haftalık oldum ama inanılmaz yorgunum ve bitkin dün gece den beri çok kusuyorm 10 haftalık olup ta çok yorgun olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…