- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.621
Benden 1 ay büyüksün nerdeyseBenim haftam 9+3 şekerim yemek yeseydim kusmasaydım 4 kilo almıştım bile
Ay niye gelmiyo bizim çişimiz bunu merak ettim şimdide
Gidiyodur canım şifa olsun bebişlere inşallahBenim gebeliğin başından beri böyle bu arada. Çalışıyorum şirkette önümde sürekli su çay vs oluyor yemekte ayran içiyorum öğlenleri tükettim sıvının haddi hesabı yok bebişime gidiyordur inş
Sat’a göre temmuz o yüzden temmuzda olayım dedim muhtemelen ben hazirana kayarım gibi du bakalımBenden 1 ay büyüksün nerdeyse
Haziranda dogum muhtemelen
Benimki de temmuz sona dogru
Benimde agustos annelerine mi yazmam lazim acaba
Çok alakasiz olacak konu ile ama isminin altındaki durum o kadar tatlı o kadar şirin kiCanım geçen hafta sıvı kaybından acilde kaldı sabaha kadar serum yedim. Aynı bu şekilde başladı içtiğim su kesinlikle yetmemiş her yerim şişmeye başladı birden ödem tuttu ayaklarım ellerim üstüne basamadım. Sodyum ve klor düşmüş içtiğim su yetersiz kalmış. Tuvalete sık çıkıncaya kadar su içmeye devam et canım yetmiyor vücuda
Yaa inşallah canımm Rabbim hepimize tamamına erdirsin inşaallahÇok alakasiz olacak konu ile ama isminin altındaki durum o kadar tatlı o kadar şirin kiinşallah bir küçük meselemiz olur sağlıcakla hayırlısıyla
Kalp atışını ne zaman duydunuz canım ikiz olma ihtimali var mı :)Yaa inşallah canımm Rabbim hepimize tamamına erdirsin inşaallahBen onu tüp bebek transferi öncesinde çok inanarak yazdım hatta bu sayfaya da buraya gelicem yazmıştım hamdolsun Rabbime şimdi minik yengeci büyütüyorum karnımda Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik yengeçleri ve isteyen herkese nasip etsin
Yok canım tek embriyo transfer edildi iki hafta önce duyduk 6 haftalıktı şimdi 8+2 oldu adet tarihine göreKalp atışını ne zaman duydunuz canım ikiz olma ihtimali var mı :)
Ben de bunu merak ediyordum acaba Haziran sonu doğar mı diye cevap gibi geldi sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı başımıza olsun2023 temmuzdan geliyorum bi tık duygulandım hepiniz sağlıkla alın bebelerinizi kucağınıza2023 temmuzun yüzde 80i haziranda doğurdu bu arada ajshsja yaz bebelerinde bi haller var ona göre
Seninle aynıymış tahmini doğum tarihimiz benimde 11 temmuzduBen de bunu merak ediyordum acaba Haziran sonu doğar mı diye cevap gibi geldi sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı başımıza olsun
Sağlıcakla gelsin minnoşYok canım tek embriyo transfer edildi iki hafta önce duyduk 6 haftalıktı şimdi 8+2 oldu adet tarihine göre
Ahh kalbimmSeninle aynıymış tahmini doğum tarihimiz benimde 11 temmuzdu36+6da 19 haziranda doğum yaptım ama çok şükür kilo boy her şey yerli yerindeydi zaten 34.haftayı geçtikten sonra korkmayın ne zaman isterlerse gelsinler
Amiin hepimizin evladınıAhh kalbimmAllah bağışlasın içim kıpır kıpır oldu kız mı erkek mi çok şükür sağlıkla gelmiş inşallah benim miniğim de vakitlice sağlıkla gelir sanki temmuza çok var çok uzun geliyor şuan
Ihlamur ve meyve tüketmeye çalışıyorum sadece şuanDr bana istirahat, meyve ve bol sıvı tüketimi önerdi. Ballı limonlu ıhlamur iç istersen. Ama karışık bitki çaylarından içme, önerilmiyor.
Canım benim çok geçmiş olsunBenim boş gebelik çıktı, şu anda da keseyi atıyormuşum. En azından kürtaj olmak zorunda kalmayacaksın dediler çıktım geldim. Grupta ilk kötü haber benden geldi sanırım. Umarım son da ben olurum.inşallah her biriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bana da dua edin.
Ah canım gecmiş olsunnBenim boş gebelik çıktı, şu anda da keseyi atıyormuşum. En azından kürtaj olmak zorunda kalmayacaksın dediler çıktım geldim. Grupta ilk kötü haber benden geldi sanırım. Umarım son da ben olurum.inşallah her biriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bana da dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?