2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim haftam 9+3 şekerim yemek yeseydim kusmasaydım 4 kilo almıştım bile
Ay niye gelmiyo bizim çişimiz bunu merak ettim şimdide
Benden 1 ay büyüksün nerdeyse
Haziranda dogum muhtemelen
Benimki de temmuz sona dogru
Benimde agustos annelerine mi yazmam lazim acaba

Gidiyodur canım şifa olsun bebişlere inşallah

Çok alakasiz olacak konu ile ama isminin altındaki durum o kadar tatlı o kadar şirin ki inşallah bir küçük meselemiz olur sağlıcakla hayırlısıyla

Çok alakasiz olacak konu ile ama isminin altındaki durum o kadar tatlı o kadar şirin ki inşallah bir küçük meselemiz olur sağlıcakla hayırlısıyla
Yaa inşallah canımm Rabbim hepimize tamamına erdirsin inşaallah Ben onu tüp bebek transferi öncesinde çok inanarak yazdım hatta bu sayfaya da buraya gelicem yazmıştım hamdolsun Rabbime şimdi minik yengeci büyütüyorum karnımda Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minik yengeçleri ve isteyen herkese nasip etsin

Kalp atışını ne zaman duydunuz canım ikiz olma ihtimali var mı :)

2023 temmuzdan geliyorum bi tık duygulandım hepiniz sağlıkla alın bebelerinizi kucağınıza 2023 temmuzun yüzde 80i haziranda doğurdu bu arada ajshsja yaz bebelerinde bi haller var ona göre
Ben de bunu merak ediyordum acaba Haziran sonu doğar mı diye cevap gibi geldi sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı başımıza olsun

Ben de bunu merak ediyordum acaba Haziran sonu doğar mı diye cevap gibi geldi sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı başımıza olsun
Seninle aynıymış tahmini doğum tarihimiz benimde 11 temmuzdu 36+6da 19 haziranda doğum yaptım ama çok şükür kilo boy her şey yerli yerindeydi zaten 34.haftayı geçtikten sonra korkmayın ne zaman isterlerse gelsinler

Ahh kalbimm Allah bağışlasın içim kıpır kıpır oldu kız mı erkek mi çok şükür sağlıkla gelmiş inşallah benim miniğim de vakitlice sağlıkla gelir sanki temmuza çok var çok uzun geliyor şuan

Amiin hepimizin evladını Erkek bambam
Kontroller sıklaşıyor sonlara doğru kontrole diye kalktım suyum gelmişti valla tadını çıkarın aktif olun mide bulantısı koku olayı geçicek sonra hamileliğin en tatlı dönemi başlıcak keyifli zamanlar çok kilo almamaya çalışın ben grubumuzun rekortmeni 28kg almıştım ama gidiyo o kilolar onuda bilin oğlum 5.5 aylık ben eski kiloma döndüm. Ayyy neyse bu uzar gider zaten yaşayarak öğreniceksiniz Allah kolaylık versin

Benim boş gebelik çıktı, şu anda da keseyi atıyormuşum. En azından kürtaj olmak zorunda kalmayacaksın dediler çıktım geldim. Grupta ilk kötü haber benden geldi sanırım. Umarım son da ben olurum.inşallah her biriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bana da dua edin.

Canım benim çok geçmiş olsunvardır bunda da bir hyır canım çok üzülme sakın inşallah Allahım sana sağlıklı bir evlat doğurmayı nasib eder canım

Ah canım gecmiş olsunn en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim sana inşallah

Iyi aksamlar hanimlar dün doktora gittik 6+2 haftalik dedi kalp atışlarini gördük daha cok erken biliyorumda ama merak ettim kizmi erkekmi sizce tahminleri alabilirmiyim son adet tarihim 17.10.23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…