- 22 Mayıs 2024
- 97
- 122
Canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun kuzumYarın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun kuzumYarın canım
Allah sağlıcakla nasip etsin kolaylıkla aminnMerhaba kızlar ben adet oldum 2 gün erken bugün doktora geldim sonuçlar güzel çıktı çok şükür muayene de oldum herşey yolunda umarım bu sürecim pozitif sonuçlanır doktorla görüşmeyi bekliyorum
Teşekkür ederim canım. İnşallah.Canim senin de guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun kuzum
Benim 5. Gün embriyosu tek transfer canımEvet canım ilaçlar da yapıyor. Senin de 3.gün embriyosu mu, kaç tane transfer edildi?
Amin inşallahAllah sağlıcakla nasip etsin kolaylıkla aminn
Canım 14 çıkmıştı dün 24 çıktı yarın tekrar vereceğim 1 günde iki katı neredeyse iyi dedi hemşire bakalım ne olacakKaç çıktı canım değerin
Kaç çıktı canım değerin
Yapma gününü bekle canım eğer silik çıkarsa moralin bozulurHastaneye kan vermeden 1 önceki gün evde kendim test yapsam diyorum ama bilemiyorum sizce yapılmalı mı arkadaşlar?
Yarın mı canım test günün seninTeşekkür ederim canım. İnşallah.
Çok sevindim canım katlanarak ilerler amin inşallahCanım 14 çıkmıştı dün 24 çıktı yarın tekrar vereceğim 1 günde iki katı neredeyse iyi dedi hemşire bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızBenim 5. Gün embriyosu tek transfer canım
Amin canım benim ilk değerden korkmuştum ama şükür iyi gibi doktor geç yerleşmiş dedi inşallah yarın da güzel çıkar sen verecek misin tekrar bugünÇok sevindim canım katlanarak ilerler amin inşallah
Sabah verdim ben canım buraya yazdım. Öğleden sonra çıkar dediler e nabıza 2-3 gün sonra düşer dediler. Eşim gidip öğrenecek alacak sonucu inşallahVerecek misin
Görmedim canım inanki hadi inşallah merakla bekliyorumSabah verdim ben canım buraya yazdım. Öğleden sonra çıkar dediler e nabıza 2-3 gün sonra düşer dediler. Eşim gidip öğrenecek alacak sonucu inşallah
Her zaman beşinci gün embriyosu daha kesin sonuçtur çünkü beklemeleri güzel sen kafana takma dinlen bol bolGözünüz aydın pozitif gören arkadaşlarım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen arkadaşlarımda biannonce pozitifleri görürüsünuz inşallah bende beklemedeyim transferi iki ay sonraya ertelendi ohs olduğum için bugün embriyolar aradı beni toplanan yedi yumurtadan üç tanesi bugün üçüncü gün embriyosu diye adlandırdılar şu an iyi dediler son kez perşembe günü bir daha arayacaklarmış ama merak ettiğim bir şey var üçüncü gün ya gelişimleri durmaz değil mi ya da neden perşembe gününe kadar yani beşinci güne kadar beklemek istiyorlar kızlar beni aydınlatır mısınız gerçekten gerçekten psikolojik olarak iyi değilim zaten bayağı bir ağır geçiriyorum ohss yi bir de bunlar iki günde bir arayıp böyle söyledikçe daha da çok moralim bozuluyor
İki kutu gonalf iğneye 14 bin ödedik biztüp bebek için fiyat aldım ben de doktorumdan ama ilaçları sormayı unuttum o yuzden sadece ilaçlar ne kadar tutuyor dıye merak ettım