- 9 Ocak 2024
- 292
- 389
- 30
Senin test günün ne zman canım sende durumlar nedirAllah razı olsun canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin test günün ne zman canım sende durumlar nedirAllah razı olsun canim benim
Canım dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alacaksiinnAşkım çok teşekkür ederim inşallah rabbim sağlıkla almamı nasip etsin
Benim de ilk 4 gün kasıklarımda batmalar oluyordu sadece. Dün gece göğüslerimin ağrısından uyuyamadım, şimdi geçti şükür evet ilaçların da çok yan etkileri oluyor maalesef senin de mi 3.gün embriyosuydu canım? Benim rezervim düşük olduğu için 4 yumurta toplanabildi, 3ü döllendi, 2si geriden geliyor 1i iyi dendi. Dondurulmuşum olmadığı için korkuyorum açıkçasıEvet transfer ve test günümüz aynı canım. Ben hem pozitifi hem negatifi yaşadım. Bu üçüncü kızımda sadece adet ağrısına benzer ağrılar yaşıyordum onun dışında hiç bir sey hatırlamiyorum. Ocaktaki transferimde bütün belirtileri dibine kadar yaşadım tamam dedim kesin hamileyim maalesef negatif sonuçlandı. Bunda hiçbir şey hissetmiyorum ya da kulak asmiyorum ilaçların etkisi olduğunu bildiğim için
Canım neler yazıldığını daha okuyamadım fırsat bulunca okuyup oturacağım ama şunu söylim benim de duam seninle inşallah yürektenAllah razı olsun canim benim
Merhaba canım benim baştan beri kasık ağrım var arada da mide bulantısı ama sanıyorum progestan fitil ve iğneden oluyor olabilirSelam kızlar, aynı gün transfer olmuşuz sanırım. Ben de 23ünde alacağım sonucu. Nasıl hissediyorsunuz? Benim 3.gün embriyosu 3 tane taze embriyo kondu, dün akşamdan beri göğüslerim çok şişti ve acıyor. İlk günden beri de kasıklarımda hafif ağrı var. Daha önce 2 negatif 1 kimyasal gördüğüm için korkuyorum açıkçası
Rabbim yüzünü güldürsün kankam seninle birlikte heyecanla bekliyorumKızlar sabah 10 da geldim ah işte küçük ilçenin imkanları mı diyim imkansızlıkları mı diyim benim aile hekimi izindeymiş bütün hastalara bir doktor bakıyormuş kaç kişi sıra bekledim. Daha yeni verebildim sonuç öğleden sonra çıkar dediler. E nabıza düşmezmiş eşim uğrayıp öğrenecek artık. Duanızı eksik etmeyin bütün kızlar nolur Papatyamaviss @Tikabasa @imagination forever @bebekheyecani golden-snitch melegim can @flowers35 @TASUU @melisaa93
Yarın canımSenin test günün ne zman canım sende durumlar nedir
Genetik inceleme yapıldı mı hiçMerhabalar ,
3 Haziranda ilk transferimi oldum pozitif almıştım 6 haftada kalp atışı duydum ama 8. hafta kontrolünde bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. Doktorum ara vermek istemiyor kürtaj sonrası gebelik şansı yüksekmiş sanırım o yüzden. Büyük ihtimal ilk adetimden sonra transfer olacağım yani ağustos ayında. Kafam çok karışık, 3 yıldır gebe kalamıyorum sebebi de yok sebepsiz infertilite dediler eşimin de benim de hiçbir sorunu yok rahim filmim çekildi histeroskopi bile yapıldı ilk transferimden önce. İlk denemede pozitif olunca çok sevinmiştim ama şimdi tekrar gebe kalamamaktan çok korkuyorum cesaret edemiyorum. Kürtaj sonrası tekrar transfer olan var mı benimle aynı süreci yaşayan
Allah'ım güzel haberler vermek nasip etsin inşallah bol pozitifliYarın canım
Verdim canım yükselmiş iki katı olmuş bir günde şu an bebekte bir sorun yok dedi doktor değer güzel katlamış dedi yarın tekrar vereceğim Allah nasip ederse idrar yoku enfeksiyon olmuşum o yüzden olmuş olabilir dediler ilaç başladılar , yerleşme kanaması da olabilir dedilerCanım tekrar beta verdin mi ?
Benim de 3. Gün embriyosu yumurta rezerv azlığı var 4 yumurta toplandı 4 u de dollendi 2 si ocakta transfer edildi tutmadı bu ikisi de dondurulmuş 3. Gün embriyosu.Benim de ilk 4 gün kasıklarımda batmalar oluyordu sadece. Dün gece göğüslerimin ağrısından uyuyamadım, şimdi geçti şükür evet ilaçların da çok yan etkileri oluyor maalesef senin de mi 3.gün embriyosuydu canım? Benim rezervim düşük olduğu için 4 yumurta toplanabildi, 3ü döllendi, 2si geriden geliyor 1i iyi dendi. Dondurulmuşum olmadığı için korkuyorum açıkçası
Bence yapHastaneye kan vermeden 1 önceki gün evde kendim test yapsam diyorum ama bilemiyorum sizce yapılmalı mı arkadaşlar?
Aynı durumdaymışız, çok şükür kızın var 1 tane Allah uzun sağlıklı ömür versin ben de bu sefer çok ağladım evde duygu patlaması yaşadım. Yaşamayan bilemez bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu, etrafında senden önce anne olanlara sevinirken bir yandan da içinin ne kadar buruk olduğunu Allah tan başka kimse bilemez.. Bu forumda sizleri görünce yalnız olmadığımı hissedip kendimi daha iyi hissediyorum, Allah isteyen, hak eden herkese anne olmayı nasip etsin Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim de 3. Gün embriyosu yumurta rezerv azlığı var 4 yumurta toplandı 4 u de dollendi 2 si ocakta transfer edildi tutmadı bu ikisi de dondurulmuş 3. Gün embriyosu.
Kızımda 5 tane toplanmıştı 3.gune sadece 2 tanesi gidebilmisti ikisi transfer edildi kızım tuttu ben de senin gibi çok tedirgindim çok aglamisligim bile vardı ama Allah'ım nasip etti bin şükürler olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Dualarım seninle bitanemKızlar sabah 10 da geldim ah işte küçük ilçenin imkanları mı diyim imkansızlıkları mı diyim benim aile hekimi izindeymiş bütün hastalara bir doktor bakıyormuş kaç kişi sıra bekledim. Daha yeni verebildim sonuç öğleden sonra çıkar dediler. E nabıza düşmezmiş eşim uğrayıp öğrenecek artık. Duanızı eksik etmeyin bütün kızlar nolur Papatyamaviss @Tikabasa @imagination forever @bebekheyecani golden-snitch melegim can @flowers35 @TASUU @melisaa93
Bence yapmamalısın. Direkt kan vermelisin. Daha heyecanlı ve umutvari oluyor. Bak bana son ana kadar bekledim inan pişman olmazsınHastaneye kan vermeden 1 önceki gün evde kendim test yapsam diyorum ama bilemiyorum sizce yapılmalı mı arkadaşlar?
Kaç çıktı canım değerinVerdim canım yükselmiş iki katı olmuş bir günde şu an bebekte bir sorun yok dedi doktor değer güzel katlamış dedi yarın tekrar vereceğim Allah nasip ederse idrar yoku enfeksiyon olmuşum o yüzden olmuş olabilir dediler ilaç başladılar , yerleşme kanaması da olabilir dediler
Versen hamile olsan da küçük değerle öğrenmiş olacaksın sonra stresin ikiye katlanacak. İki günde bir kan vereceksin yükselmesi için. Bence 7 gün bekleyen 3-5 gün daha bekler. Beklemelisin doktorun dediği gün kanı ver benceBenim yarın transfer olduğum günü saymazsak 7.gün ne diyosunuz yarın kan vermeyi düşünüyorum. Versemmi düşükte olsa bi rakam çıkar
Hayır yapılmadı düşükten sonra eşimden ve benden kanda kromozom analizi istedi ama kürtajdan 15 gün sonra dedi yeni kürtaj oldum daha.Genetik inceleme yapıldı mı hiç
Merhaba canım benim baştan beri kasık ağrım var arada da mide bulantısı ama sanıyorum progestan fitil ve iğneden oluyor olabilir
Evet canım ilaçlar da yapıyor. Senin de 3.gün embriyosu mu, kaç tane transfer edildi?Merhaba canım benim baştan beri kasık ağrım var arada da mide bulantısı ama sanıyorum progestan fitil ve iğneden oluyor olabilir