Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kontrol yapılıyor, ihtiyaç varsa yeniden iğne yazılıyor.Kızlar kaçıncı günde toplandı yumurtalarınız? Bana 2 kutu gonalf yazıldı 225 den vuruyorum toplam 8 günde bitecek yani bitmeden toplanır mı 7. Günde falan yada 8 gün yeterli olmazsa yeniden iğne yazılıyor mu sizlerin nasıl oldu
Devletin acilinde, hafta içi ise sağlık ocağında verebilirsin canimKanı hastanede mi veriyosunuz yani drvlet hastanesinin acili özel hastane 400 tl istiyo
Yumurtaların gelişimine göre canım mesela benim 10.gün toplandı en fazla 12.gün veya 13. Gün toplanıyo hamşireler takip ediyo zaten iğneleri yeterli olmazsa yazarlar sakin ol zaten ona göre muayne ayarlanıyoKızlar kaçıncı günde toplandı yumurtalarınız? Bana 2 kutu gonalf yazıldı 225 den vuruyorum toplam 8 günde bitecek yani bitmeden toplanır mı 7. Günde falan yada 8 gün yeterli olmazsa yeniden iğne yazılıyor mu sizlerin nasıl oldu
Sağlık ocagında aynı gün sonuç alınırmı acilde vermek dahamı iyi acabaDevletin acilinde, hafta içi ise sağlık ocağında verebilirsin canim
Gitim histeroskopi dedi ve herkes diyor Polip varsa tüp benek asla tutmaz çarşamba günü tarih belli olucakCanım sen doktora gidicektin cuma günü ne yaptın ne söyledi
Canım ben ohss oldum hastanede yattım bir hafta ama kimi hafif atlatıyor evde bol su içip tuzu kes ama çok ağrın olursa hemen acile git doktoruna haber vermeyi unutma..Kızlar opu sonrası ohss olup nasıl atlattınız ben çok kötüyüm ya oksapar tartusal kullanıyorum şuan cetrotınde vuruluyorum 2 tane sabah akşam böyle olan oldumu ya acile gitsem bişey yaparlarmı
Çok teşekkür ederim çok motive oldum çok tatlısın,inşallah güzel giderCanım ne güzel hem bir evladın varmış Allah bağışlasın dondurulmuş iki adet embriyon da var geriye rahimi hazırlayıp transfer olman kalmış bu süreçte sperm hızının önemi de kalmamış görünüyor hormon ve Rahim sıkıntında yokmuş ne güzel geriye dua edip sana tutunması kalmış sıkma canını şansın tabiki var güzel düşün güzel olsun
Rica ederim kuzum o senin tatlışlığın olumlu düşünelim hayat bize elbette geri dönüş yapacak.Çok teşekkür ederim çok motive oldum çok tatlısın,inşallah güzel gider
Dün yine takipe çıkmıştım ve kan vermeye gideceğini gördüm ve içime pozitif doğdu, çok şükür bin şükür çok ama çooookkk sevindim canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinKızlar kızlar kızlar Allah hepinizden razı olsun duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum. 2 yıldır bu anı bekliyorum burda beraber beklediğim birçok arkadaşım edindiğim dostum hamilelik haberi aldılar çok şükür sağlıkla kavuştular hepsiyle sevindim yeri geldi üzüldüm. Hepinizi çok seviyorum. Ve bugün bu haberi aldım şükürler olsun hamileyim. Şaka değil dimi hamileyim.
Demiştim ki ne zaman hamile olurum Hayriye sultanım başındaki migren sargısını çıkacak yüzü gülecek ve bugün profil resmimi güncelledim. Allahım hepinizin gönlüne göre versin. İnşallah katlanarak gider @Papatyamaviss @IADK @imagination forever Safransari @flowers35 bebekheyecani @melegim can unuttuğum kim varsa beni bugün affetsin
Canim bende baya iğne ilaç kullandım. İyilesmem 7 günü buldu.Kızlar opu sonrası ohss olup nasıl atlattınız ben çok kötüyüm ya oksapar tartusal kullanıyorum şuan cetrotınde vuruluyorum 2 tane sabah akşam böyle olan oldumu ya acile gitsem bişey yaparlarmı
Senin ilk denemen miydiGitim histeroskopi dedi ve herkes diyor Polip varsa tüp benek asla tutmaz çarşamba günü tarih belli olucak
Cetrotin iğne kullandınmı hiç doktor 4 kutu daha verdi baya küçük yumurtaların vardı dedi onların catlamaması için vermiş anlamadım bu nasıl bi ağrıdır yaCanim bende baya iğne ilaç kullandım. İyilesmem 7 günü buldu.
Çok ağrın varsa git tabi