- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.100
Canım bunda çift transfer yapılır sana sanırım.Mantıklı evet bir dahakine öyle yapayım
Keşke benim de birden fazla embriyom kalmış olsaydı her ihtimale karşıCanım bunda çift transfer yapılır sana sanırım.
Evet canım keşke.Keşke benim de birden fazla embriyom kalmış olsaydı her ihtimale karşı
Canım yetisirsin inşallah. Uzun mu yol ?Kızlar yarın Opu işlemim var benim için dua edin lütfen hepinizin duasına ihtiyacım var bana saat 7:00’de gel dediler çok korkuyorum ya geç kalırsam geç kalırsam bir yarım saat bilmiyorum yani 1 saat 1 şey olur mu acaba
İnşallah canım inşallah gerek kalmazEvet canım keşke.
Ama ihtiyaç kalmaz inşallah, bundanpozitif haberlerini alırız.
Benim ilk toplamada 4 tane toplandı 1 tane 3. Güne geldi olumsuz oldu.
Bunda 19 yumurta toplandı 8 tane donduruldu. 1 tanesi olumsuz oldu. 1 tanesi çözülürken bozulmuş. 2 tane de transfer edildi. 4 tane kaldı.
En kalitelisi transfer edilmişti. Bunlar çokta iyi kalite değiller sanırım.
Yapılamıyor canım maalesefCanım bunda çift transfer yapılır sana sanırım.
İnşallah ikincilere hiç gerek kalmaz size. Ya da kardeş için kullanırsınız ilerdeİnşallah canım inşallah gerek kalmazsenin de benim de bu sefer tutar pozitif haber alırız inşallah
Canım bir çocuğum var bir tane daha olsun istiyoruz sonra Allah isteyene versin diyorumYapılamıyor canım maalesefUnicorn uterus ve yarım rahim var ben de. 1 tanede bile erken doğum ve düşük riski oluşabilir demişti.
İnşallah ikincilere hiç gerek kalmaz size. Ya da kardeş için kullanırsınız ilerde
Yaaaa doğru ya ay Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin bu kardeşi zaten ağlamaktan gitti benim kafamCanım bir çocuğum var bir tane daha olsun istiyoruz sonra Allah isteyene versin diyorum
Ağlama kıyamam ben sana nolur. Amin inşallah Allah razı olsun kuzum benim inşallah çok yakında alacağız senden güzel haberYaaaa doğru ya ay Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin bu kardeşi zaten ağlamaktan gitti benim kafam
Benim de bir kızım var canim şükürler olsun.Yapılamıyor canım maalesefUnicorn uterus ve yarım rahim var ben de. 1 tanede bile erken doğum ve düşük riski oluşabilir demişti.
İnşallah ikincilere hiç gerek kalmaz size. Ya da kardeş için kullanırsınız ilerde
Sakın geç kalma çatlatma iğnesini opu saatine göre ayarlıyolar. Ben iki saat önceden gidip klinikte beklemiştm o kadar emek veriyosun erken git bekle lütfen. Geç gidersen yumurtaların çatlama ihtimali olurKızlar yarın Opu işlemim var benim için dua edin lütfen hepinizin duasına ihtiyacım var bana saat 7:00’de gel dediler çok korkuyorum ya geç kalırsam geç kalırsam bir yarım saat bilmiyorum yani 1 saat 1 şey olur mu acaba
Ayyy maşallah maşallah ne güzel ya ben de onun gözlerinden öpüyorum nice nice sağlıklı yaşları olsunBenim de bir kızım var canim şükürler olsun.
9 yaşında ellerinden öper.
İnşallah canım inşallahAğlama kıyamam ben sana nolur. Amin inşallah Allah razı olsun kuzum benim inşallah çok yakında alacağız senden güzel haber
Yavrum yarım sat işte trafik olmazsa yarım sat falanCanım yetisirsin inşallah. Uzun mu yol ?
Erken çıkın canım saatinde olman önemli. Ona göre çatlatma iğneni oluyorsunYavrum yarım sat işte trafik olmazsa yarım sat falan
Dün akşam saat 21:45’te çatlatma iğnesi vuruldum ara ara Sancım falan var bunlar normal değil mi inşallah bir sorun olmaz korkuyorum gerçekten korku heyecan hepsi karışık ben sabah namazından sonra yatmayacağım belliSakın geç kalma çatlatma iğnesini opu saatine göre ayarlıyolar. Ben iki saat önceden gidip klinikte beklemiştm o kadar emek veriyosun erken git bekle lütfen. Geç gidersen yumurtaların çatlama ihtimali olur
Evet doğru söylüyorsun ne yapsam uyumasam mı kız yedide orada olmam gerekiyormuşErken çıkın canım saatinde olman önemli. Ona göre çatlatma iğneni oluyorsun