- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
Belki yükselir ya belli olmazKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yükselir ya belli olmazKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
artar sonucun gec tutunmusturKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
Oooo çok iyi yükselmesinde sıkıntı yok düşerse sıkıntıBende bugun tekrar kan verdim
10. Gun 81.29
12. Gun 154.51
16. Gun 1087.26 sanki bi anda cokmu yukseldi 500-600 felan cikar diye dusunuyodum
Aynı merkezde mi verdin?Bende bugun tekrar kan verdim
10. Gun 81.29
12. Gun 154.51
16. Gun 1087.26 sanki bi anda cokmu yukseldi 500-600 felan cikar diye dusunuyodum
Arada 4 gün varmış, normal bence canım sıkıntı yapma.Bende bugun tekrar kan verdim
10. Gun 81.29
12. Gun 154.51
Oooo çok iyi yükselmesinde sıkıntı yok düşerse sıkıntı
Arada 4 gün varmış, normal bence canım sıkıntı yapma.
Hep ayni merkezde verdim. Simdi merak ettigim cift emriyoydu. Ilk beta dusuk gelince tek olabilir demislerdi simdi tekmi ciftmi merakim basladiAynı merkezde mi verdin?
Aaaa ikiz olabilir o zamanHep ayni merkezde verdim. Simdi merak ettigim cift emriyoydu. Ilk beta dusuk gelince tek olabilir demislerdi simdi tekmi ciftmi merakim basladi
Bu heyecan stres bitmiyorduuu.... dr henuz randevuda vermedi onlar aricakmis.. nezaman cagircak allah bilirAaaa ikiz olabilir o zaman
Benim yaptirdigim yerde transfer odasina giriste levhada yaziyordu kesinlikle krem parfum deodorant kullanmayiniz diye. Transfer sonrasi yapilmayacaklar listesini sayarken ordada soyluyorlar parfum kullanmayin diyemerhaba
transfer günü ile ilgili aşağıdaki şekilde bilgilendirme mesajı geldi , aklıma takılan bişey var parfüm , krem vs . bu kadar etkili mi ? bu süreçte buna dikkat eden oldu mu? başka önerileriniz dikkat ettikleriniz var mı transfere giderken ?
sevgiler
TRANSFER SABAHI RUTİN İLAÇLARINIZI KULLANINIZ.
TRANSFERE TOK GELEBİLİRSİNİZ.
AZ İDRARA SIKIŞIKLIĞI İLE GELİNİZ.(3 BARDAK SU İÇEREK)
TRANSFERDEN BİR SAAT ÖNCE KLINİKTE OLMALISINIZ.
TRANSFER GÜNÜ KOKULU HERHANGİ BİR ŞEY KULLANMAMLISINIZ .(PARFÜM ,KREM VS.)
TRANSFERE GELİRKEN KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ BÜTÜN İLAÇLARI YANINIZDA BULUNDURMALISINIZ .
Transfer oldunuzmu esrofem bende baş ağrısı yapmadı günde 4 tane alıyorum ama transfer olup yatmaya başlayınca benimde başım ağrımaya başladı yatmaktan olabilir yada transfer olduysanuz tutunma belirtiside diyo kimikızlar bir şey sorucam estrofem sizde baş ağrısı yapıyor mu benim içtiğimden beri geçmeyen bir baş ağrım var çok şiddetli değil ama geçmiyor da
yani o kadar etkili ise acaba süreç boyunca mı dikkat etmeliydik ? duş jelleri şampuanlar kremler rollonlar hepsini bolca kullandım açıkçası o yüzden tedirgin oldumBenim yaptirdigim yerde transfer odasina giriste levhada yaziyordu kesinlikle krem parfum deodorant kullanmayiniz diye. Transfer sonrasi yapilmayacaklar listesini sayarken ordada soyluyorlar parfum kullanmayin diye
Kullanilmamasini oneriyolar ama bende kullanmak zorunda kaldim havalar cok sicak her an banyoda yapilmiyo.. cok kafana takma..yani o kadar etkili ise acaba süreç boyunca mı dikkat etmeliydik ? duş jelleri şampuanlar kremler rollonlar hepsini bolca kullandım açıkçası o yüzden tedirgin oldum
Biliyor musun ev test dolu, hepsi dolapta. Ama bir tane bile alıp yapmadım ve yapmayacağım. Çünkü bir süre sonra teste dokunmaya korkuyor oluyor insan negatif çıkıp yıkıma uğratma olayına girmek istemiyorum. En azından böyle umudum oluyor. Pazar direkt kan veririm. Şak diye sonucu öğrenirim. Hayırlısıçooook az kaldı ayyy iyi dayandın valla ben 10 tane gebelik testi söyledim hem korkuyorum yaparım negatif çıkar diye hemde dayanamam diye düşünüyorum
Hadi ya. Üzüldüm bak şimdi. Senden umutluydum ben. Allahım hayırlısını versin ne diyelim inşallah enn kısa sürede pozitif görürsün canımKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
Canım arada 4 gün var son kanınla bir öncekinin. Gayet normal. E hadi hayırlı olsunBende bugun tekrar kan verdim
10. Gun 81.29
12. Gun 154.51
2 gunde 2 kat artis istiyolarya 150 300 600 olur diye dusunuyodum 1000 lerde olunca cjft mi tuttu acaba diye dusunmukten alamiyorum kendimiCanım arada 4 gün var son kanınla bir öncekinin. Gayet normal. E hadi hayırlı olsun
Evet bir gün önce duş alıp kokulardan arınıp gelin denmiştimerhaba
transfer günü ile ilgili aşağıdaki şekilde bilgilendirme mesajı geldi , aklıma takılan bişey var parfüm , krem vs . bu kadar etkili mi ? bu süreçte buna dikkat eden oldu mu? başka önerileriniz dikkat ettikleriniz var mı transfere giderken ?
sevgiler
TRANSFER SABAHI RUTİN İLAÇLARINIZI KULLANINIZ.
TRANSFERE TOK GELEBİLİRSİNİZ.
AZ İDRARA SIKIŞIKLIĞI İLE GELİNİZ.(3 BARDAK SU İÇEREK)
TRANSFERDEN BİR SAAT ÖNCE KLINİKTE OLMALISINIZ.
TRANSFER GÜNÜ KOKULU HERHANGİ BİR ŞEY KULLANMAMLISINIZ .(PARFÜM ,KREM VS.)
TRANSFERE GELİRKEN KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ BÜTÜN İLAÇLARI YANINIZDA BULUNDURMALISINIZ .
Bende hic bas agrisi yapmadi nerdeyse mayistan beri gunde 3 tane iciyorum. Pozitifi ogrendim gunum normalde adet tarihime 1 gun kalmisti. Adet migrenim tuttu ilacta icemedim sabahi sabah ettim en son soguk suda saatlerce kafami islattim oyle gectiTransfer oldunuzmu esrofem bende baş ağrısı yapmadı günde 4 tane alıyorum ama transfer olup yatmaya başlayınca benimde başım ağrımaya başladı yatmaktan olabilir yada transfer olduysanuz tutunma belirtiside diyo kimi