- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Canım bunun 15-20 ile belirli bir sayısı yok. Doktorunla gorus. Bu yüzden günlerce hastanede yatanlar varBen de ohss den şüphelendim hemşire 20 yumurta toplamada ohss oluyor hani ohss olduysan da hafiftir dedi anlamadım. Yeterşnce dinlenmedim acaba ondan mıdır. Karnım çok şişti, geçer mi acaba
çooook az kaldı ayyy iyi dayandın valla ben 10 tane gebelik testi söyledim hem korkuyorum yaparım negatif çıkar diye hemde dayanamam diye düşünüyorumAn itibari ile kan testi günüme son 3
Ben de öyle bir yan etkisi olmadı.kızlar bir şey sorucam estrofem sizde baş ağrısı yapıyor mu benim içtiğimden beri geçmeyen bir baş ağrım var çok şiddetli değil ama geçmiyor da
belki de sıcaklardandır izmirde yaşıyorum bilemedim ama rahatsız edici bir ağrı yani umarım kısa zamanda geçerBen de öyle bir yan etkisi olmadı.
2.si başarılı olduğu için 3.yü karşılamıyor yani başarısız olsaydı en fazla 3 kez karşılıyor canımcanım 3. deneme devlet neden karşılamıyor ben bilmiyordum biraz açıklar mısın?
Ben ilk transferime hazırlandığım ay yapmıştı bana da. Sonra olmadı ama alıştı sanırım bünyemkızlar bir şey sorucam estrofem sizde baş ağrısı yapıyor mu benim içtiğimden beri geçmeyen bir baş ağrım var çok şiddetli değil ama geçmiyor da
Benim de ara ara oluyir canım. İlaçtan mi kaynaklı bilmiyorumkızlar bir şey sorucam estrofem sizde baş ağrısı yapıyor mu benim içtiğimden beri geçmeyen bir baş ağrım var çok şiddetli değil ama geçmiyor da
Mevcut bir cocugun varsa, devlet karşılamıyor.canım 3. deneme devlet neden karşılamıyor ben bilmiyordum biraz açıklar mısın?
Mevcut bir cocugun varsa, devlet karsilamiyorcanım 3. deneme devlet neden karşılamıyor ben bilmiyordum biraz açıklar mısın?
Ben de de var son bi kac gundur bir haftadir iciyorum amakızlar bir şey sorucam estrofem sizde baş ağrısı yapıyor mu benim içtiğimden beri geçmeyen bir baş ağrım var çok şiddetli değil ama geçmiyor da
Ilki tutmayinca belki vucut emriyoyu zararli madde olarak gorup disari atabiliyomus o yuzden bagisiklik engelleyici kullandim. Kan sulandiricida sanirim tutunma daha kolay olsun diye eklendi. Ben trabzonda ozel hastanede tedavi gordum kenan topcu doktorum.Ona ilaven bunları neden verdiler ve hangi doktora gittin
Sağolasın canım. Bir de daha önce 5 yıl önce opu işlemi olmuştum böyle olmamıştı. Doktorum beni tanıyor bu tedaviye başlar başlamaz 2. Adetinde transfer yapacağız dedi. Sizin de öyle mi olacakAz kalmış çok yakında geçer inşallah merak etme. Benim 7. günde azaldı 8. günde tamamen geçmişti. Seni çok iyi anlıyorum çok rahatsız edici bir durum hayatımda hiç böyle bir şişkinlik yaşamamıştım ki ben çok fazla şişkinlik ve sindirim problemi yaşayan biriyim. Hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama geçti çok şükür.Donmuş embriyo transferi olacaksın herhalde değil mi?
Tamam canım doğrudur okudum evet ciddi bir şey. Ben de dayanabilince geçecek sandım ama gideceğim hastaneye bugün halime bir bakayımCanım bunun 15-20 ile belirli bir sayısı yok. Doktorunla gorus. Bu yüzden günlerce hastanede yatanlar var
Benimde opudan once cok agrim olmustu yumurtsliklar fazla sistigi icinmis. Adetim cok agrili ve kanamali gecmi oluyorum sanmistim 3 5 gune biseyim kalmadi sonra...Tamam canım doğrudur okudum evet ciddi bir şey. Ben de dayanabilince geçecek sandım ama gideceğim hastaneye bugün halime bir bakayım
Canım üzüldüm. Rabbim sabır versin sanaKızlar ben sabah test verdim. 17 çıktı değerim büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu. İnşallah sizinkiler güzel sonuçlanır