Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hatırlamaz olur muyum kuzum ya ay nasıl duygulandım beni unutmamışsın çok ama çok sevindim. Hala uğraşıyorum bak bebek bekleme olayında tüp bebek de yaptık sonunda inşallah güzel olur çok ama çok teşekkür ederim seni gördüm mutlu oldumYaa beni hatırladın mı ilk bebek beklediğimiz zamanlardan ara ara bakıyordum yazdıklarına inşallah güzel sonuçlar alacaksın canım
Canım ben ilk iki gün çok kalkmadım üçüncü günden itibaren normal işleri yapıyorum belli aralıklarla mesela iki saatte bir kalkıp evin içinde 20 dakika falan yürüyorum. Kan akışı da lazım. Dinlene dinlene yemeğimi yapıyorum mesela ama bulaşık toplama yerleşme işini sağ olsun eşim yapıyor. Ağır kaldırmıyorum yükseğe uzanmıyorum onun dışında hareket etmeye çalışıyorum 3 litreyi falan geçiyordur içtiğim su gün içindeTransfer olanlar napıyosunuz hep yatıyomusunuz nasıl nasıl yapıyosunuz benim transfer salı günü planım ilk 3 gün yatmak sonra kalkıp yemek falan yaparım diyorum doğrumu düşünüyorum ayrıca ne kadar su içiyısunuz
Benim kızım 3 gün embriyosu idiEvet canım çift konuldu.
Kalitesini de hiç sormadım. Ab mıdır artık başka birşey mi bilmiyorum.
Rabbim nasip ederse 3. Gün embriyosu da oluyor.
Ben aşırı memnunumMerhaba arkadaşlar bende haftaya opu olacağım Medipol megada. Bilginiz duyumunuz var mı bu hastaneyle ilgili
Canım doktor bana 3 gün yatmami, 2 saatte bir kalkıp 15 dk yurumemi tavsiye etti.Transfer olanlar napıyosunuz hep yatıyomusunuz nasıl nasıl yapıyosunuz benim transfer salı günü planım ilk 3 gün yatmak sonra kalkıp yemek falan yaparım diyorum doğrumu düşünüyorum ayrıca ne kadar su içiyısunuz
Sana o kadar katılıyorum ki aynı durumdayım.
9 temmuz salı transfer ya bilmiyorum çok karışığım hiç birşey düşünemiyorum ne olumlu ne olumsuz biran önce şu süreç bitsin istiyorum ilaçlar zaten mahvetti ne zormuş şöyle evimizde doktorsuz keyifli keyifli çocuk yapmak nasip olmadı
Griple boğuşmaca canım öksürükte başladı Doktora sordum çok karından öksürüyorum sıkıntı olur mu diye de. Olmaz korkma dedi bel karın ağrım vardı onların hiç biri kalmadı ama.
Sonraki günlerde çok ağır ve anı hareketler olmadan normal hayat akışına dönebilirsiniz demişti doktorum.Şu an 5.günüm öyle yapıyorum ben de.Transfer olanlar napıyosunuz hep yatıyomusunuz nasıl nasıl yapıyosunuz benim transfer salı günü planım ilk 3 gün yatmak sonra kalkıp yemek falan yaparım diyorum doğrumu düşünüyorum ayrıca ne kadar su içiyısunuz
Düşürme modunu belki çarşambaya kadar tam ayarında büyümüş olurlar. İlaç dozu falan mı yüksek başlanmıştı. Tabi ki dua ederim etmez miyimArkadaşlar benden Çarşamba yumurta toplama yapacak doktor yumurta sayısı 3-4 görünüyor yumurta toplanınca belli olur tam sayısı dedi olması gerekenden fazla büyümüş bu beklediğimiz bişey deği iyi ya da kötü diyemem dedi tüm modum düştü başına böyle bişey gelen var mı? 30 yaşındayım ilk denemem amh:1.27 onunla mı alakalı acaba?Gördüğüm tüm isimlere dua ediyor herkesten dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah bir an önce toparlanırsın.Griple boğuşmaca canım öksürükte başladı Doktora sordum çok karından öksürüyorum sıkıntı olur mu diye de. Olmaz korkma dedi bel karın ağrım vardı onların hiç biri kalmadı ama.
Sen napıyorsun nasıl geçiyor
Oyy iyi iyi maşallah . Sağol balım inşallah Temmuz'un ortasında grip olmayanda ne bileyimÇok geçmiş olsun kuzum ya inşallah bir an önce toparlanırsın.
Ben aynıyım ya devam
Hiç belirti olmaması da beni kıllandırıyor bakalım ne olacak. Azıcık belim karnım ağrısa umutlanacağım ama bir şey yok ya işte geldi mi geliyor geçen ay da ben olmuştum öyle ateş falan da olmuştu bende. Bol bol su iç. Kefir ve dut kurusunu unutma. Pekmez bal bunlardan tüketOyy iyi iyi maşallah . Sağol balım inşallah Temmuz'un ortasında grip olmayanda ne bileyim
Belirtiye takılma yok boşver. Çoğu insanın doğuma kadar belirtisi olmuyormuş.Ay aldım aldım dün eşime aldırdım hepsini ne var ne yok yiyorum vallaHiç belirti olmaması da beni kıllandırıyor bakalım ne olacak. Azıcık belim karnım ağrısa umutlanacağım ama bir şey yok ya işte geldi mi geliyor geçen ay da ben olmuştum öyle ateş falan da olmuştu bende. Bol bol su iç. Kefir ve dut kurusunu unutma. Pekmez bal bunlardan tüket
Aslında doğru. Ben ilkinde de hiç belirti yaşamamıştım. Ama işte insan merak ediyor. şu günler geçseydi bir bol bol ye oh mis gibi iyi gelir şifa olsun inşallahBelirtiye takılma yok boşver. Çoğu insanın doğuma kadar belirtisi olmuyormuş.Ay aldım aldım dün eşime aldırdım hepsini ne var ne yok yiyorum valla
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Gonal 300 vuruldum hep ondan mı oldu bilemiyorum aklım karıştı çok.Sonraki günlerde çok ağır ve anı hareketler olmadan normal hayat akışına dönebilirsiniz demişti doktorum.Şu an 5.günüm öyle yapıyorum ben de.
Düşürme modunu belki çarşambaya kadar tam ayarında büyümüş olurlar. İlaç dozu falan mı yüksek başlanmıştı. Tabi ki dua ederim etmez miyim
Amh çok iyi benim arkafaşımın amh 0.4 tü kız ilk tüp bebekle 3 yumurta ile hamile kaldı tek emriyo üstelik 3.gün emriyosu sonra kendiliğinden bi oğlu daha olduArkadaşlar benden Çarşamba yumurta toplama yapacak doktor yumurta sayısı 3-4 görünüyor yumurta toplanınca belli olur tam sayısı dedi olması gerekenden fazla büyümüş bu beklediğimiz bişey deği iyi ya da kötü diyemem dedi tüm modum düştü başına böyle bişey gelen var mı? 30 yaşındayım ilk denemem amh:1.27 onunla mı alakalı acaba?Gördüğüm tüm isimlere dua ediyor herkesten dua bekliyorum