- 21 Kasım 2022
- 96
- 114
- 34
Kesinlikle ilaçlardan.. aynı durumdayım gözyaşım gözümün kenarında hazır pıttAyy ilaçlardan mı acaba ya aşırı bir melankolik durum var üstümde sürekli ağlamak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle ilaçlardan.. aynı durumdayım gözyaşım gözümün kenarında hazır pıttAyy ilaçlardan mı acaba ya aşırı bir melankolik durum var üstümde sürekli ağlamak istiyorum
Ah çok teşekkürlerBeeen çalıştığım için sürekli öyle yapmak zorunda kaldım korkma bir şey olmaz. Soğuk zincir bozulmasın yeter.
Benimki de hazır biri bir şey dese bir şey söylese diye bekliyorum resmen ağlamak içinKesinlikle ilaçlardan.. aynı durumdayım gözyaşım gözümün kenarında hazır pıtt
Benimki 5.gün 4bb bakalım nasıl sonuçlanacakYaa sonuclarını yazsanız merak ettim. Yumurta kalıtenız kactı genetık teste gıttı mı benım 5.gun 4a kalıte bı tane yumurta m var tutar degıl mı rahım duvarıda ıyıyse tutar artık heralde ınsallah
Vereceksin canım.kızlar bugün regl oldum doktorum yarın sabah gel dedi süreç nasıl ilerlicek regl ikinci günü yine kan vericek miyim transfer ortalama kaç gün sonra oluyor
çok saol canım demek ki ondan sabah gel dedi umarım bir sorun çıkmaz her şey güzelce ilerlerVereceksin canım.
Reglin 18-20 si gibi ortalama transfer ediliyor.
Hayırla sonuclansin
Yumurta toplanmasına göre doktor karar veriyor. Eğer çok yumurta toplanıp rahim hasar almışsa bir iki ay rahim dinlendirme yapılıyor.Kızlar ben bu ay tüp bebek sürecine başlıcam bu hafta içinde hayırlısı ile çalışıyorum nöbetlerim oluyo bu ay arkadaşlarımla nöbetlerimi halledicez de öbür ay çok sıkı çalışıcaz bu ay rahat olacak benim için. Yani hayırlısı ile olursa bu ay taze transfer olur mu ki? Bu ay inşallah hayırlısı ile transferim olur. Sizin nasıl oldu, taze olanlar neye göre taze transfer oldu, öbür aya kalanlar neden öbür aya kaldı bunu doktor mu belirliyor? Bana bilgi verir misiniz kızlar
1-2 değil benim yumurtam 12-13 çıkar foliküllerimi görmüştüm geçen ay. Taze transfer olanlar yumurta sayınız kaçtıYumurta toplanmasına göre doktor karar veriyor. Eğer çok yumurta toplanıp rahim hasar almışsa bir iki ay rahim dinlendirme yapılıyor.
Ama toplanan yumurta 1-2 civarı ise taze transfer yapılıyor
Ben suan 5.gun 4aa ile pozitifimYaa sonuclarını yazsanız merak ettim. Yumurta kalıtenız kactı genetık teste gıttı mı benım 5.gun 4a kalıte bı tane yumurta m var tutar degıl mı rahım duvarıda ıyıyse tutar artık heralde ınsallah
Benden 13 yumurta toplandi. Dollenip 5. Gun donduruldu 2. Adette transfer hazirligi basladi1-2 değil benim yumurtam 12-13 çıkar foliküllerimi görmüştüm geçen ay. Taze transfer olanlar yumurta sayınız kaçtı
Doktorla mı karar verdiniz soruyo mu yani yoksa kendi mi öyle size söylüyorBenden 13 yumurta toplandi. Dollenip 5. Gun donduruldu 2. Adette transfer hazirligi basladi
Ilk tedaviye basladigimda bi aksilik olmassa 17.gun de hersey bitmis olacak demisti. Ama opudan cikip ayildigimda 2 ay bekleyecegiz ohss riskin olustu dedi. Yani opuda belli oluyorDoktorla mı karar verdiniz soruyo mu yani yoksa kendi mi öyle size söylüyor
Ben olacağım adetim bitinceDondurulmuş 3. Gün embriyo transferi olmuş ya da olacak olan var mı kızlar
Benim adetim bitti 10 günlük ilaç kullandım ( estrofem, ecoprin vs.) yarın kontrolüm var transfer günüm umarım belli olur beklemek çok sıkıcıBen olacağım adetim bitince
Benim 13 yumurta toplandı, 6 sı döllendi, 2 tanesi 5. Güne ulaştı. Bir tanesini taze transfer oldum. Diğerini dondurduk. Rahim hazır diye sanırım bekletme gereği duymadı doktorum1-2 değil benim yumurtam 12-13 çıkar foliküllerimi görmüştüm geçen ay. Taze transfer olanlar yumurta sayınız kaçtı
Pozitifmi oldun canımBenim 13 yumurta toplandı, 6 sı döllendi, 2 tanesi 5. Güne ulaştı. Bir tanesini taze transfer oldum. Diğerini dondurduk. Rahim hazır diye sanırım bekletme gereği duymadı doktorum