- 26 Aralık 2015
- 11.540
- 18.534
- 34
Yaaa amin inşallah. Bir de arka arkaya pozitif haberleri verelim inşallahTransfer haberleri ile dolmaya başladı grup pozitif ile devam edicez inşallah ❤hayırlısı olsun kuzum sım sıkı tutunsun minnoşum❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa amin inşallah. Bir de arka arkaya pozitif haberleri verelim inşallahTransfer haberleri ile dolmaya başladı grup pozitif ile devam edicez inşallah ❤hayırlısı olsun kuzum sım sıkı tutunsun minnoşum❤
7.40 çıktı canım 2.5 altında olması gerekmişKaç çıktı ki canım
Hayırlı olsun canım trasferin inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya ufak tefek şeylerle stres yapma kendine hiç birşey olmaz güzel haberlerle gel burayakızlar ben anca girdim buraya. Çok şükür transferim gerçekleşti iki tanesi 5. Güne ulaşmış. Bir tanesini transfer ettirdik bir tanesini dondurduk işlem basit ama cidden şu idrar olayı geriyor insanı. Transferim olduktan sonra odaya aldılar iki saat yatırdılar kaldırmadılar. Allahım inşallah pozitif haberleri alırız yolda arabayla tümsekten geçerken karnım çok sallandı bir şey olmaz dimi ben başladım yandık @Safransari @Papatyamaviss @imagination forever @melegim can @IADK @melisaa93 ya unuttuğum kim varsa
Hayırlısı olsun canım senin içinde pozitif haberler almak nasip olsun inşallahKızlar bende bugün transfer oldum güzel sonuclar alalım aminnnn
Merhaba bende yumurta toplancak ama gelişmiyor gonalf 450 doz vuruyor um her günHayırlı akşamlar kızlar bende temmuz gibi muhtemelen transfer sürecine girecem bu süreçte birbirinize destek amaçlı bu konuyu açtım süreçlerimizi paylaşalım
Amin canım benim çok teşekkür ederim çok sağ olasın desteğin için. İnşallah 10 gün geçerse güzel haberlerle gelişme şöyleHayırlı olsun canım trasferin inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya ufak tefek şeylerle stres yapma kendine hiç birşey olmaz güzel haberlerle gel buraya
Yaaa senle aynı olmuşuz canım ben de dün transfer oldum. İnşalalh hayırlı olur. Güzel pozitif haberler veririzKızlar bende bugün transfer oldum güzel sonuclar alalım aminnnn
Hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar bende bugün transfer oldum güzel sonuclar alalım aminnnn
Geçer Zaman merak etme sen içini ferah tut bu süre zarfında kendine dikkat et yeter canım güzel haberler peş peşe gelecek ya ben inanıyorumAmin canım benim çok teşekkür ederim çok sağ olasın desteğin için. İnşallah 10 gün geçerse güzel haberlerle gelişme şöyle
Mutlaka gelişecek sen düzenli kullan ilaçlarını hakkında hayırlısı olsunBende yumurta toplanacak ama gelişmiyor gonalf 450 vuruyor um her gün
Beeen çalıştığım için sürekli öyle yapmak zorunda kaldım korkma bir şey olmaz. Soğuk zincir bozulmasın yeter.Merhaba herkese Gonal ı her akşam 7 de vuruyoruz ama bugün 2-3 saat önce dışarı çıkmam gerekiyor yanımda buzla taşısam gittiği yerde kullansam olur değil mi? Böyle yapan var mı acaba aramızda?
Bende siz gibiyim.normalde pozitif biriyim ama bugün ruhsuz uyandımBugün çok depresif uyandım.
Sürekli negatif sonuç aldığımı gördüm rüyamda. O kadar çok ağladım ki bugün Hakkımızda hayırlısı olsun sonuç gününe kadar sağ çıkabilirim inşallah
Ayy ilaçlardan mı acaba ya aşırı bir melankolik durum var üstümde sürekli ağlamak istiyorumBende siz gibiyim.normalde pozitif biriyim ama bugün ruhsuz uyandım
Yaa inşaAllah canımm Allah yüzümüzü güldürsüj afiyetle aminnYaaa senle aynı olmuşuz canım ben de dün transfer oldum. İnşalalh hayırlı olur. Güzel pozitif haberler veririz
Cok teşekkür ederim canım hepimizde inşaAllahhHayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah