Olmaz inşallah biliyorum 2 gün geçmiyor insana. Ama inan değer yükseldikten sonra bu sefer keseyi görebilecek miyiz kaygısı oluyor, ondan sonra da kalp atışı için ayrı bekleyiş.. annelik çok zor gerçekten yaşayanlar 9 ay bu bekleyiş sürüyor diyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızAh inşallah kuzum kimyasal olmasından korkuyorum
Çok doğru diyorsun inşallah bende güzel bir değerle öğrenirim devamını kuzumOlmaz inşallah biliyorum 2 gün geçmiyor insana. Ama inan değer yükseldikten sonra bu sefer keseyi görebilecek miyiz kaygısı oluyor, ondan sonra da kalp atışı için ayrı bekleyiş.. annelik çok zor gerçekten yaşayanlar 9 ay bu bekleyiş sürüyor diyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Aynen canım kesinlikle başka oluyor bende öyleyimAminnn bu süreçteki bu anlar bile bana artık çok güzel geliyor yorucu olsada gerçekten o heyecan çok başka
İnşallah canım bu yolda kim varsa inşallah hep pürüzsüz mutlu ilerler
Sende yaz olurmu merak ediyorum
Kendi halimden pek umutlu değilim
sen bi bakmışın ikinci kanda 50 li 60 lı rakamlar görür artarır gidersin (amiiin)
kan verebildiniz mi,bir gelişme var mı?
İnşaallah güzel haberler vardırİnşallah canım bu yolda kim varsa inşallah hep pürüzsüz mutlu ilerler
Sende yaz olurmu merak ediyorum
Kendi halimden pek umutlu değilim
sen bi bakmışın ikinci kanda 50 li 60 lı rakamlar görür artarır gidersin (amiiin)
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için,inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızmerhaba ben 18 temmuzda transfer oldum. doktor + hastane (Acıbadem Kozyatağı) 75.000 TL ödedim. transfer önce ilk ilaçlara 32.000 ödedim. transfer sonrası protestan dex 25 mg, Protestan fitil, estrofem, ecopirin ve d vitamini devam ediyorum bugün 20. gün bunlara da şimdiye kadar 10.000 civarı vermişimdir sanırım Protestan des 25 mg 800-900 tl arası bir şey zaten ve içinde 7 tane var ben sabah akşam günde 2 kere kullanıyorum, enjektörü vs derken 1000 e geliyor 1 kutusu. umarım genel bir fikir vermiştir :)
Duphalac iç cnm bende aynı olmuştumKiraz ve kayısı çok işe yaradı bende.üzetine de su içtim.sıkıntı yaşamadım çok
Kızlar selamlar
Bugün doktorum ile sürecim kesinleşti, ilk regli ile beraber ilaçlara başlıyorum. bat: 08.08.2024(~)
Donmuş bir embriyom vardı fakat yeniden toplanacak rezevr azlığı olduğu için.
İlaçları aldım, takviyeleri de alıp bekleyeceğim artık...
Kızlar selam geçenlerde yorum yapmıştım. Keseler göründükten sonra kanamam oldu diye. Bir hafta sonra yeniden kanamam oldu yeniden ignemi yaptırdım geldim fakat gece bir kanamam oldu ilk defa böyle bir şey yaşadım parça parça pıhtılaşmıs kanamam oldu hiç durmadan . Cok korktum kesin bebeklerimi düşürüyorum diye düşündüm. Ertesi gün doktoruma gittim korkularla cok şükür bebeklerim benimle ve kalp atışlarını gördüm. Yani şunu söylemek istiyorum hemen umutsuzluğa kapılmayın Rabbım büyüktür sadece d
hayırlısını dileyelim. Sürecimiz zor ama imkansız değil
Adetin ikinci günü test falan yapıldı mı yapıldıysa aç mı tok mu yapıldı bilgi verirmisinizKızlar selamlar
Bugün doktorum ile sürecim kesinleşti, ilk regli ile beraber ilaçlara başlıyorum. bat: 08.08.2024(~)
Donmuş bir embriyom vardı fakat yeniden toplanacak rezevr azlığı olduğu için.
İlaçları aldım, takviyeleri de alıp bekleyeceğim artık...
Henüz adetim başlamadı ama birinci deneyimime dayanarak söylüyorum aç ya da tok olmanız farketmiyor çünkü hormon testlerine bakıyorlar zaten adetin 2. ya da 3. günü testlere ve ultrasona çağrılıyorsunuz doktorunuz gerek görürse her gün de olabilirAdetin ikinci günü test falan yapıldı mı yapıldıysa aç mı tok mu yapıldı bilgi verirmisiniz
Çok teşekkür ederim canım şuan ben başlıyorum inşallah açmadılar tlfnu sizin yorumu görünce size sorayım dedimHenüz adetim başlamadı ama birinci deneyimime dayanarak söylüyorum aç ya da tok olmanız farketmiyor çünkü hormon testlerine bakıyorlar zaten adetin 2. ya da 3. günü testlere ve ultrasona çağrılıyorsunuz doktorunuz gerek görürse her gün de olabilir
Olsun tabiki de her zamanÇok teşekkür ederim canım şuan ben başlıyorum inşallah açmadılar tlfnu sizin yorumu görünce size sorayım dedim
Ben medical park bahçelievlerde latif celal küpeliogluna gidiyorum ilk iğnemi vurundum inşallah pazartesi kontrole gidicem bakalım nasıl olucak sonuçlar siz adetinizi mi bekliyosunuz şuan tahminen ne zaman transfer olur sizceOlsun tabiki de her zamannerede yaptırıyorsunuz Ankara mı? Bana ilk başta şey demişlerdi biz söylemediğimiz sürece aç gelmenize gerek yok demişlerdi, sadece yumurta toplamaya ve transfere aç gitmiştim sanırım
Ben regli olmayı bekliyorum aynen, regli ile beraber gideceğim. İlk denememde toplam 1,5 ay civarında sonuç almıştım, taze transfer yapılmıştı, bakalım bu sefer nasıl olur bilmiyorum, süreç her bünyede değişiklik gösterebiliyor tabiBen medical park bahçelievlerde latif celal küpeliogluna gidiyorum ilk iğnemi vurundum inşallah pazartesi kontrole gidicem bakalım nasıl olucak sonuçlar siz adetinizi mi bekliyosunuz şuan tahminen ne zaman transfer olur sizce
Merhaba ben de bugün ilk iğnemi vuruldum. Pazartesi günü benim de kontrolüm var sanırım aynı zamanlarda opu ve transfer olacağızBen medical park bahçelievlerde latif celal küpeliogluna gidiyorum ilk iğnemi vurundum inşallah pazartesi kontrole gidicem bakalım nasıl olucak sonuçlar siz adetinizi mi bekliyosunuz şuan tahminen ne zaman transfer olur sizce
İnşallah güzel sonuçlar alalım bu yolda olan herkese rabbim sabır versin.sizin sorun ne bizde eşim azospermi dondurulmuş testis spermlerimiz var 2 tüp birbirimize destek olmaya nedersin sonuç alana kadarMerhaba ben de bugün ilk iğnemi vuruldum. Pazartesi günü benim de kontrolüm var sanırım aynı zamanlarda opu ve transfer olacağız
Sonucunuz ne olduKızlar merhaba
30 Temmuz 5AA kalite tek blast ( dondurulmuş) transfer oldum.
08.08. Test tarihim
Hiç belirtim yok
3.denemem bu arada
İnşallah güzel sonuçlar alalım bu yolda olan herkese rabbim sabır versin.sizin sorun ne bizde eşim azospermi dondurulmuş testis spermlerimiz var 2 tüp birbirimize destek olmaya nedersin sonuç alana kadar