- 13 Aralık 2023
- 693
- 472
- 31
Bilmiyordum ki durmadan oralaara yapınca morardı yazıkGöbeğin altına da yapılıyo boş yere morartmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum ki durmadan oralaara yapınca morardı yazıkGöbeğin altına da yapılıyo boş yere morartmayın
deri altı olduğu için göbeğin nerdeyse her yerinden oluyo yağlı bi kısım yaBilmiyordum ki durmadan oralaara yapınca morardı yazık
Cok ilgınc benım doktorda folık asıt dısında bısey kullanma dedı. Normalde omega d vıt alırdım. Bıraktım.İki tane göbekten progestan dex 25 ml bir tane olsalar yoksa enoxta olabilir. 4 tane estofem. Bir tane omega 3 5 damla da devit vitamin ve 3 progestan fitil canım
Aksine benimki de folik asit fazlalığı zarar zaten omega 3 içinde mutlivitamijn magnezyum ve yeterince folik asit var dedi. Demek ki her doktor farklıCok ilgınc benım doktorda folık asıt dısında bısey kullanma dedı. Normalde omega d vıt alırdım. Bıraktım.
İnşallah bu son tedavin olur canım inan bende dua ederken sadece kendime değil sizleride unutmuyorumbu ikinci tedavim kadar yoruldumki biri bişey dediği zaman resmen batıyo bana zoruma gidiyor resmen artık olsun Allahım amin rabbim hepimize nasip etsin okadar dua ediyorum ki bizlere sizlere kızlar ahhh ahhh
Evet değilmi sanki herkes pozitif düşünmeye başladı birden işte pozitif enerji yayıldı herkese rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasınÂmin inşallah gerçekten bu Topik de şunu fark ettim ilk başlarda olumsuz
Daha sonra tek tek olumlu yükselişler olmuş inşallah darısı bize Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah
Ayyy amin aminnnn çok heyecanlıyım korku hepsı bi arada yaşıyorum bakalım vala dua edelim birbirimize canım inşallah inşallah olumlu olur hepımızınki 18 gün kaldı bana işte resmen günleri sayıyorum yaaİnşallah bu son tedavin olur canım inan bende dua ederken sadece kendime değil sizleride unutmuyorum
Evet değilmi sanki herkes pozitif düşünmeye başladı birden işte pozitif enerji yayıldı herkese rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Bana o kadar bile kalmadı en fazla 1 haftaya trasferim olacak sanırım pazartesi günü belli olacak inşallah güzel haberler alırızAyyy amin aminnnn çok heyecanlıyım korku hepsı bi arada yaşıyorum bakalım vala dua edelim birbirimize canım inşallah inşallah olumlu olur hepımızınki 18 gün kaldı bana işte resmen günleri sayıyorum yaa
Göbekten yapılan ilaçlar bende yok. Kalçadan gün aşırı progesterone 50 ml/ 1 ml olanı yapıyorum. Folik asit ve d vit aynıİki tane göbekten progestan dex 25 ml bir tane olsalar yoksa enoxta olabilir. 4 tane estofem. Bir tane omega 3 5 damla da devit vitamin ve 3 progestan fitil canım
Benim kanama varken 5 gün boyunca günde 2 defa 50 ml yaptım kalçadan ve kalçamda hassasiyet oluştu zaten ağrıdan yürüyemedim uyuyamadım oda yetmezmiş gibi hassasiyet rahatsız ediyor halaGöbekten yapılan ilaçlar bende yok. Kalçadan gün aşırı progesterone 50 ml/ 1 ml olanı yapıyorum. Folik asit ve d vit aynı
Evet çok zor. İnşallah hemen iyileşir iğne yerleri. İlaç yağlı olduğu için emilimi çok zor oluyor beze beze kalıyor kalçada. Ben bi kaç turdan sonra bacaktan yapcamBenim kanama varken 5 gün boyunca günde 2 defa 50 ml yaptım kalçadan ve kalçamda hassasiyet oluştu zaten ağrıdan yürüyemedim uyuyamadım oda yetmezmiş gibi hassasiyet rahatsız ediyor hala
Bacaktab oluyor mu benimde kalcam mosmor oldu artik bide hemsireler yapamayinca mahvoldu.Evet çok zor. İnşallah hemen iyileşir iğne yerleri. İlaç yağlı olduğu için emilimi çok zor oluyor beze beze kalıyor kalçada. Ben bi kaç turdan sonra bacaktan yapcam
Ya bu hemşirelerin elinde olan bişey değil kiBacaktab oluyor mu benimde kalcam mosmor oldu artik bide hemsireler yapamayinca mahvoldu.
Bacak kasından da olur ama bacak bi tık daha acıyoYa bu hemşirelerin elinde olan bişey değil ki
İlaçlar zor emiliyor ve hep üst üste yapıldığı için diğeri emilmeden diğerini yaptırıyoruz maalesef . Bacaktan da olur önemli olan kasın içine yapılması. Daha önceki transferimde de yapmıştım. Baştan uyarayım daha çok yakıyor ama
Psikolojik olarak olabilir canım ilk evlendiğim zamanlar bi sürü semptom yaşıyordum ama hiç hamile değildim. Bu senin değerin öyle sonradan yükselecek bi değer değil 5 ve üzeri gebelik için kabul edilebilir. Senin değerin normal sıfır gibi bi şey benimde 1-2 çıkıyordu hep.. 5 ve üzeri çıksaydı gebelik umudun var derdimMeraba kızlar. Ben aranızda yenı katıldım. Ben 5 yıllık evlıyım cocugum hıc olmadı. Adet duzensuzlıgım var. Suanda adetım bı hafta gecıktı. Ikı uc gundur asırı mıdem bulanıyo. Tahlıl yaptırdım betahcg 1.65 cıktı. Boyle bı degerı olup sonradan yukselıp gebe kalan varmı yazabılır mı ????
Adet düzensizliğin varsa pko olabilirsin bi baktır. Düzensizlikten dolayı adet olamamakta böyle baş ağrıları mide bulantıları halsizlik şişkinlik yapabiliyorMeraba kızlar. Ben aranızda yenı katıldım. Ben 5 yıllık evlıyım cocugum hıc olmadı. Adet duzensuzlıgım var. Suanda adetım bı hafta gecıktı. Ikı uc gundur asırı mıdem bulanıyo. Tahlıl yaptırdım betahcg 1.65 cıktı. Boyle bı degerı olup sonradan yukselıp gebe kalan varmı yazabılır mı ????
Sabahları aç karna meyve yiyorum ve su içiyorum kabız olmamak içinTransfer olan arkadaslar kabiz olmamak icin ne yapiyosunuz, sigarada icmeyince ben artik tuvalete cikamiyorum. Bugun transferin 48. Saati hala hic belirti yok
Gece yatmadan gun kurusu kayisi ile ceviz ici ye.. bagirsaklarini hareketlendiriyor.. sabah ac karninada ye...Transfer olan arkadaslar kabiz olmamak icin ne yapiyosunuz, sigarada icmeyince ben artik tuvalete cikamiyorum. Bugun transferin 48. Saati hala hic belirti yok