İstesem de uyuyamam ki günlerdir heyecandan uyku yokEveeeeetsıra sende artık valla ben de heycanlıyım senin adına çok güzel olacak herşey
İkiydi değil mi randevun çok erken kalkma zaman geçmiyor sonra bekleyene kadar
Ay inşallah canım güzel güzel bekleyip güzel güzel sonuçlar elde edelimoh oh maşallahayın ilk zamanlarında olmak güzel ya zaman zaten hızlı birlikte bekleriz inşallah
Benimki de il dışında canım bir de 5 saat var arası o yüzden bir gün erkenden geldimİstesem de uyuyamam ki günlerdir heyecandan uyku yokbir de ben il dışına gidiyorum 2 saatlik yol kalktım kahvaltı yaptım duş falan derken 12 gibi çıkarız zaten evden. Yolda du içe içe giderim inşallah çok teşekkür ederim canım benim heyecanımı paylaştığın için
Genelde dondurulmus transferde eyer Ader dongunuz normalse adetin 18 günü Transfer oluyorrahim dinlendirme istedi doktor 1. adetle birlikte 15/20 gün sonra transfer olacakmış
Ne kadar sürede kalinlasti acaba canım? Benim doktorumda 20.gün falan transfer olur demişti ama geç degilmi o kadar uzun süre sarkmasi
Benimde yarın belli olacak transfer günü 25i adetin 1.günüydü nasıl oluyo 14.günü falanmı transfer olunuyodu donmuş emriyo konulacakta
Genelde 18 gün Transfer ama rahim duvarini en az 0,7 mm kalinliginda istiyor doktorlatBenimde yarın belli olacak transfer günü 25i adetin 1.günüydü nasıl oluyo 14.günü falanmı transfer olunuyodu donmuş emriyo konulacakta
Aminnn kuzum allah razı olsun. Sağlıkla gelsin evlatlarımız bir tane olsun bizim olsunBir tanesini aldık geldik çok şükürinşallah hepimiz alıcaz bu ay güzel bir ay olacak inanıyorum hayırlısı
Ooo sürece girmişsinilaçlar şifa olsun kaliteli kaliteli yumurtalarını büyütsün inşallah.
Yok canım benim bu ay kaldı trasfer TSH yüksek çıkınca ertelendi düzelirse bu ay Ağustos olur sanırım trasfer hayırlısı bakalımTransferiniz oldu mu?
Güzel haberler alırsın inşallah canım bizide haberdar et mutlakaBende 7 haziran adetin 2. Gunu muayneye gittim etrofemle gunde 3 le baslafim 25 haziranda transfer oldum
Çok sevindim adına hayırlısı olsun canım sakin olmaya çalış rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah güzel haberlerle gelirsin sende buraya9 temmuz benim de transfer.,bugün belli olduay şimdiden sitres oldum aman olursa olur olmazsada dünyanın sonu değil ya ama işte emek veriyosun git gel doktora tonlarca para öde insan olsun istiyo işte kaderde gayreti severmiş gayret ettik bakalım sonuç ne olcak tüm transfer olanlara güzel sonuçlar diliyorum
Allah cidden yardımcımız olsun bu süreçte çok emek veriyoruzBenimki de il dışında canım bir de 5 saat var arası o yüzden bir gün erkenden geldimayy kıyamam tabi ki paylaşırım beraber atlatıcaz bu süreci inşallah
Ay gerçekten öyle tutsunda yeter ki ne varsa yerim seksen tane ilaç içiyorum da avakado neymişAminnn kuzum allah razı olsun. Sağlıkla gelsin evlatlarımız bir tane olsun bizim olsunbol bol dınlen Doktor'un ne tavsiye ettiyse heee birde şu avokado falan iyi diye duydum tadı iğrenç tabi ama yemek iyi gelecekse çiğ tavuk da yerim
Canım dostum yıne takılmaya basladım buralarda okudum yazdıklarını sana gonulden şans dılıyorum senın ıcın ben bıle heyecanlıyımİstesem de uyuyamam ki günlerdir heyecandan uyku yokbir de ben il dışına gidiyorum 2 saatlik yol kalktım kahvaltı yaptım duş falan derken 12 gibi çıkarız zaten evden. Yolda du içe içe giderim inşallah çok teşekkür ederim canım benim heyecanımı paylaştığın için
Canım pazar günü olacakmış benim de transfer. Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum bugün canım.Safransari canım ne durumdasın seni merak ettim
CanimmmmCanım dostum yıne takılmaya basladım buralarda okudum yazdıklarını sana gonulden şans dılıyorum senın ıcın ben bıle heyecanlıyımSafransari dostum ve sen cok guzel haberler alacaksınız ınsallah 10 gun sonra iyi şanslar
Ben de geçen sefer beklenen saatten daha erken aldılar, ondan çok su içme şansım olmamıştı. Transfer ederken girebilmek için karnıma çok bastirmalari gerekti.Çıktııımdarısı sana gerçekten çok heycanlıydı. Çok kısa sürdü 6-7 dk anca sürmüştür. Çok sıkışık gitme benden tavsiye sadece o zorladı. 1 litre bile fazla geldi nerdeyse.